Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 3. Sezon

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

[spo]mikhail in ölmemesi beni biraz şaşırttı. Sanırım o elektromanyetik çitler smoke monster için özel yapılmış. içinden insan geçince öldürmüyo ya da çok ciddi hasar veriyor.

tabi ada da bir iyileştirme gücü var. Locke un iyileşmesi, zenci kadının kanseri yenmesi, charlie nin bağımlılıktan kurtulması gibi.
claire adaya düştüğünde bebek tekmelemiyor demişti. 1 gün sonra tekrar tekmelemeye başladı.

gene locke bacağından yaralanında sadece birkaç gün değenekle gezdi.

jin adaya düştüğünde kısırdı yeteri kadar sperm üretemiyordu. sonra juliet sun a adada bazı şeylerin farklı olduğunu açıkladı. "Erkekler normalin 5 katı fazla sperm üretiyorlar" sanırım böle bir şey söledi.

ve juliet in araştırması.

adada da döllenen kadınlar ölüyordu. ama ada dışında döllenmiş kişiler doğum yapabiliyordu.

fransız hatun da adaya geldiğinde hamile olduğunu söledi. Claire de öyle.

juliet in uğraştığı şey adada hamile kalmış bir kadına doğum yaptırtmak. buncan önce 9 kişi üzerinde çalışmış ve hepsi ölmüş.

teorilere göre adanın iyileştirme gücü döllenme olayı ile çakışıyor ve vücudu koruma altına almaya çalışıyor.

tabi ben in nasıl kanser olduğu çok büyük bir soru işareti.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

@Rewendor
Ohhaaaaa hacı jack bir aralar babasının hayalini görüyordu 1. [spo]sezonda, yoksa adam gerçek miydi? Ohaaa dirilttiler mi yoksa adamı lan :S!!

Ana Lucia'ayı diriltsinler, Sawyer bikere kaydı ona ama erkeklerin 5 kat daha fazla sperm ürettiği bir adada onun gibi bir hatun ölmemeli, jack + sawyer + kate + juliet + ana lucia action yapmalıdır![/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

ölüm olayı
[spo]ölülerin dirilme gibi bir olayı yok sanırım, mikail saglam yara aldı o güvenlik sisteminde beyin kanaması gecirdi sanırım ama ölmedi. uzun bir süre yattıktan sonra iyileşme sürecine girmiş olabilir.ölülerinde şahlanma olayı varsa şimdiye kadar gömdükleri adamlar toprak altında reskill yiyordur paso :P zaten diger saglık olaylarını biri yazmış bir önceki sayfada[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Sanmam zararsız olduklarını, zira Mikhail'in yaptığı gibi rol yapamaz insan ağzından salya saçıp öyle titreyerek. Anca sara hastası olup da o anda nöbete girmesi falan lazım.

Öte yandan şimdi bu adanın iyileştirme gücü var anladık, 1.5 - 2 günde akciğer yırtığını bile iyileştiriyo da, koskoca 90 gündür ada doktoru olan Jack bu devire kadar hiç mi anlamadı böyle bir durumu? Adam onca zamandır insanların yarasıyla beresiyle uğraşıyor, "Lan ne hızlı iyileşti" demedi mi hiç?

Kaldı ki bunlar yara bere içindeydi adaya düştüklerinde kaç bölüm boyunca da sürdürdüler o izleri, o arada iyileşme olmadı? Kate'in peşindeki herif yaralıydı ölcekti, günlerce acı çekti yırtındı bağrındı, e yine iyileşmedi onca gün? Shannon ilk sezonda astım krizine yenik düştü ölüyodu nerdeyse, ee? O da iyileşemedi? Koskoca kanser iyileşirken o mu iyileşmeyecek? Hadi Ben'in tümörü saymıyoruz, ona adam kendi de şaşırdı da bunca yara bere var? Echo hatch patlayınca savruldu gitti, acı çekti o da iyileşemedi yaralarından? Sawyer 2. sezon'da kuyruk bölümündekileri getirirken kurşun yarası iltihap kaptı Jack anca normal sürede iyileştirebildi adamı o da zar zor Kate ağzına besleyince hapları? Daha gider bu...

Hadi diyelim ki ada iyileştireceği insanları seçiyo, anca Locke, Mikhail falan gibi özel olanları hızlı iyileştiriyo, e o zaman bu yeni düşen Ronaldinho kadının seçildiğini nerden biliyo Mikhail?

Böyle gider bu...

Ha bu arada şu son dakka golü de ayrı bi ilginç. Hani alternatif bir boyuta / zamana ya da ne bileyim öyle bir alana geçtiler demek ki gibi geldi bana. Sahte enkaz falan ayarladığını sanmıyorum Dharma'nın, en basidinden sahte cesetler falan da ayarlaması lazım. Eh bir uçaktaki yüz küsür yolcunun da hepsinin "cesedi tanınmayacak derecede yanmış" olması pek mümkün değil o yüzden o ihtimali gözardı ediyorum.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Bence o zaman/mekan değişimi Swan'daki patlamadan sonra oldu. Fail-safe key i kullanmak losties'i öldürmek yerine başka bir zamana yolladı. Ama o zamanda Ben'in gösterdiği Red Sox şampiyonluğunun falan olayını anlayamıyoruz. Aslında o ara zaten Swan patlamıştı, dış dünya ile iletişmleri kesilmişti. belki ondan önce almışlardı onu. Bi' yerde mantıksızlık var ama, finali bekleyelim en iyisi.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

teori[spo]bu adamların hiçbiri uçağa binmedi

bunlar o adamların adadaki kopyaları.
adada kusursuz insan yaratmaya calısıyorlar.bizimkilerde bu projenin bi parçası.
aralarında cinsel münasebet sağlanıp birbirlerini kancıklaması böylece kusursuz kişilerin çocuklarının olup olmadıgını kontrol etmek istiyolar.

Gerçekteki bu kişilerin daha uçağa bindikleri sahneyi görmedik sadece uçak içindeki hallerini gördük.
Belki flashbackteki olaylar kopyalananların aklına işlenen olaylardır.böyle hatırlamalarını istiyolardır.
Şimdi gerçek olanlara ne oldu diyceksiniz.
şeytan aldı götürdü satamadan geri getirdi diycem.

güzel salladım dimi lost feyz alsın benden.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Marvin Candle flashbackler sırasında çıkar çıkarsa ya.

Büyük ihtimalle purge sırasında ölmüştür o da. Hala yaşıyor olamaz..

edit: Official ABC Podcast

- Mikhail is alive (1. The fence was not turned up high enough to kill him, 2. He DID NOT come back from the dead)

- The Other's are on their way to "someplace".
- Other possible explanations for Naomi's comment about 815 (1. She's lying, 2. Conspiracy theory)
- In the next episode she will delve further into what her mission is.[/spo]

[ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 17:24 tarihinde, Lancelion tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...