Llama Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 [spo]sayıd daha kendine guvenemiyor ki çünkü kendine verdiği sözler var ve adadam adamın adı çıksa ne olur kim isterki onu bir iki kişi biliyor onlarda istemiyor en başta jack o karıyı deli gibi korucak ama eğer bu juliet açık verirse herkez deli gibi jacki öper valla adada hele saywer ne yapar bilemem [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 [spo]o değil de naaptılar ulan bu sawyer'a. nerde o eski sawyer. ilaç mı kattılar n'aptılar anlamadım.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 [spo]helikopter gelio galiba..helikopter sesi gelio arkadan[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 [spo]Angut Jack![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 [spo]Juliet satmıcak ekibi bence.. Yem atıyo adamlar[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Eskiden bisürü gizem katıp hiçbişi açıklamadan götürürlerdi işi sonunda suyunu çıkarınca herkes isyan etti. Şimdi yeni moda galiba habire bişileri açıklayıp bölüm sonunda da şaka yaptııık demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 3x17 iyi bölümdü gerci hic bisey acıklamadan cok daha fazla soru yaratarak bitti ama yine de güzeldi, desmond sen bizim herseyimizsin.. bölüm notları; [spo]kate'in kilodu bi kere en heyecanlı yer :D monkun masasındaki resimde beyaz saclı kahin teyze ayrı bi lost tarzı hava katmıs yine, bide biri acıklayabilir mi desmond charlieyi kurtarmasaydı penny mi cıkıcaktı pilot yoksa yine aynı sey mi olucaktı? [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 [spo]Ben'in filan doğması değil de Alex nası doğmuş? Alex o adada doğdu diye biliyorum ben. Ben eskiden doğmuş belki o zamanlar hastalık yoktur ya da ben ve ailesi ilk gelenler olabilir. Acaba bu sıralar Locke nabıyor? Babası ile nası diyalogları olacak çok merak ediyorum. Julietin de ekibi satacağını sanmıyorum. Sonuçta o da o adadan kurtulmak istiyor. Ayrıca Jack'e minnettarlık duyuyor. Bu nedenle satamaz,satsa bile bir U dönüşü ile tekrar bizimkilerin hayatını kurtaracak bir hareket yapar. (bkz. türk filmleri)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 [spo]yine sorular yine sorular nezxaman cevaplancak bunlar biri çözülüyor başkası başlıyor taaa ikinci sezonun en sonuna gitdik hey allağım yaaa.. şimdi bu paraşütle inen kadın lim pany geldi ise denizemi düştü helikopterle o helikopter adayı nası buldu uçak gibi adanın çekimimi var yoksa... eee daha desmunt carlıyı ne kadar kurtarıcak kate ablamız her 3 4 bölümde bir sawyere vericektimi abovv karşıklık merak herşy kalp krizi sonuçu?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Garadia'a [spo]açıklanamz olurmu bi gidelim ikinci sezonun en sonuna karlı bi yerde iki adam sinyal buluyor panıye haber veriyorlar kesin desmıntı buldular ve onlarda geldiler o işrati anladık en azından pany kesin denize düştü[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 [spo]Bu arada 2004'te öyle bir uydu telefonu olamaz yaw, iphone gibi bişe.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 [spo]türk lost izleyicisi olarak bari güzel bi karı düşseydi adaya bea [/spo] [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 02:14 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 [spo]317 : o değil de kate'in sawyer'la aksiyonundan sonra ilk gözüktüğü sahnede resmen abdest alıodu. :P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 yuzsekiz.com da biri şöyle bir teori yazmış göz atın isterseniz fena degil. ama açıkcası böle bişey cıksın istemem yazarın adı babycat [spo] 1 - Ada aslında tevrat da geçen tabernacle yani tapınak, gizli kalması ve içindeki insanları iyileştiren gücü yazıda geçen Tanrının varlığının kanıtı olan içinde 10 emir in olduğu kayıp “Ahit Sandığı”dan aldığı düşünebilir. Adadaki 4 parmaklı kırılmış ayak heykeli burda çok eski bir toplumun yaşadığının kanıtı. Bu toplumda tevrat da geçen jacob un oğullarından 13 ncu kabile yani levi ırkı. Levi ırkının da en büyük görevi “Ahit Sandığını” korumak olduğu yazar tarih kitaplarında. Bu duruma göre Ben ‘in bahsettiği içinden ne istersen çıkar dediği kutu aslında Kutsal “Ahit Sandığı”, ordaki yaşayan halkda levi kaviminden gelme.. Bahsedilen jacob ise adada o kavimden gelen bir kutsal kişi (benim tahminim) o kişiyede jacob demelerinin sebebi babalarının yani levi ırkının babasının tevrat da geçen jacop (Yakup Peygamber) olmasıdır. Yine tarih kitaplarında ahit sandığının gücünü radyoaktif bir enerjiden aldığı söylenmektedir. Bu adanın manyetik gücünü açıklayabilir. 2- Bir şekilde hanso ailesi bu adayı ve sandığı yıllar önce bulmuşlar ve bu gücü insanların kurtuluşu için kullanmak istemişler.. fakat sandık çok güçlü ve kutsal olduğu için bunu başaramamışlar. Yıllar boyu çalışmalara devam etmiş hanso ailesi ve 1970 de dharma yı kurmuşlar.Dünyanın en büyük bilim adamlarını bu gücü çözmek için kullanmışlar. Adanın iyileştirme gücü (kanser ve felç hastalarını iyileştirdiğini öğrendik) yanında çoğalmayı engelliyor olması önlerinde ki en büyük engel oldu. Çünkü adadaki güc hamileliğide insan vücuduna zararlı olarak düşünüp yok etmeye çalışıyordu. Çocukları kaçırmalarının sebebide adada çoğalmayı başaramadıklarından kaynaklıyor, çocukları kaçırarak kendi çocukları gibi büyütüp eğitip deneylerin devam etmesini sağlıyorlar. Eğer dharma bu adanın ve sandığın gücünü tam olarak çözmeyi başarabilselerdi, söyledikleri gibi dünyayı da kurtarmış olacaklardı! Hastalıkları tedavi edebilecek bir çok insanı kurtarabileceklerdi. Fakat bu deneylerde çok fazla insan öldü ve dharma içinde bir isyan çıktı ve dharma büyük ölçüde yok edildi, ama adada kalan levi ırkından kişiler ve onlara destek olan eski dharma bilim adamları çalışmalara devam ettiler. Düşen uçak ve kazazedelerimiz oraya tesadüf olarak düşmediği ortada hepsinin hayıtını o rakkamlar yönlendirmiş, yani rakkamlar adanın kutsal gücünü simgeleyen ve yönlendiren bir kod aslında! , ve bu kazazedelerimiz adaya others lar tarafından değil ada nın kendi kutsal gücü tarafıdan çekildiğini düşünüyorum. Others ların da zaten uçağın düşüsünden önceden haberleri olmadığı uçağın düşüş anında gündelik işlerini yapıyo olmaları ve çok şaşkın olmaları bunu kanıtlıyor, Sonuç: Ada : Levi ırkının kutsal “ahit sandığını” korumak amacıyla yerleştikleri kutsal bir yer. Dharma : bu adayı nasıl buldu bilmiyorum ama amacı bu adanın kutsal gücünü kullanıp Dünyayı Kurtarmak, Others : Dharma ya karşı isyan eden bilimadamları ve levi kavminden gelen bazı kişilerden oluşan topluluk. Kazazedeler: Adanın kutsal gücünün bir şekilde hayatları boyunca yönlendirip adaya özel bir nedenle kasıtlı olarak getirilmişlerdir.[/spo] [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 02:28 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 o desmond'ın ileriyi görmesi muhabbetinden beri soğudum diziden ya. olağanüstü bir şey koymasalar olmayacak. bi de kadere falan bağladılar olayı iyice. [spo]sanki orda çarli ölseydi penny çıkacaktı oradan. ne alakası var. ulan bi kere orda senin attığın adımın 1mm sağa gitmesi bile hayatın akışını değiştirebilcek bişey iken... sanki olayları sadece verilen kararlar etkiliyor.[/spo]neyse biraz saçma olmuş olabilir, bu saatte bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 [spo]Bölümün sonunda gözüken pilot desmondun spoilerlerinde gözüken ruth olma ihtimali var mı?Eğer oysa işler baya bir karışır ,ama kimse böyle birşeyden bahsetmemiş belki de yanlış gördüm.[/spo] [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 13:49 tarihinde, elm tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 [spo]o kiz marsha thomason, nam-i diger Nessa. dizideki adida naomi. ruth falan degil anlayacaginiz.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 [spo]ohaa Nessaymış harbiden.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 [spo]bence çoçuklar hakkında söylenenler yalan,hepsi Benin bir oyunu Juliet bu yalanı kullanıp kızımızı iyileştirdi herkesinde sempatisini kazandı[/spo] [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 16:29 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ben bunu yeni gordum: Series Directed by Jack Bender (21 episodes, 2004-2007) Stephen Williams (16 episodes, 2004-2007) Paul A. Edwards (5 episodes, 2005-2007) Tucker Gates (4 episodes, 2004-2006) Eric Laneuville (4 episodes, 2005-2007) Kevin Hooks (2 episodes, 2004-2005) Greg Yaitanes (2 episodes, 2004-2005) J.J. Abrams (2 episodes, 2004) Karen Gaviola (2 episodes, 2006-2007) ben de diorum ne dengesiz dizi.. :/ izlioruz hala bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Baydim ben felaket losttan, bu kadar yavas tempolu bir dizi olamaz nerde ilk sezon nerde bu sezon ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ztn her bölüm %90 farklı bi yönetmen ve senarist, bende anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 kate spo. [spo]Kateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee böhüüü :'c Şişmanlamaya başlamadan önceki son pozuydu bu sanırım uzunca bir süre göremeyeceğiz gibi geliyor bana.[/spo] Lost spo. [spo]Bence Penny falan gelmedi. O kadar parası var basar parayı kolundan tutturur desmond'u yaka paça getittirir. Bu arada Marrisa Thompson gayet güzel esmer ablalarımızdandır. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 [spo]adaya ronaldinho düştü![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 nessa'ya laf yok ule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar