Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi Terör


AthleT

Öne çıkan mesajlar

Nie yaş küçük herhalde izleyince beline silah takıp sokaklara falanmı fırlıyosun veya racon kesmeyemi gidiyosun.

Dizi neden kaldırılsın arkadaşlar veya neden yasaklansin. Herkesin beğenmediği şeyler var o zaman televizyonda kimse bişey seyredemez. Yasakçı bi zihniyeti kafanizdan çıkarın atın eğer beğenmiyorsanız izlemezsiniz olur biter. İnsanların savunduğu iki tez var biri ufak çocuklara kötü örnek oluyo, iki türkiyedeki kürt ve türk leri birbirine düşman edecek.

Herkes küçükken çeşitli filmler çizgi filmler izledi. Bizim zamanımızda Bruce Lee vardı ama yaşıtlarıma bakıyorum kimse kalkıpta bruce lee gibi biri olmadı. Siz çocuğunuza gerekli terbiyeyi verirseniz zaten korkmanıza gerek yok.

Türk- Kürt sorununa gelince pkk doğunun gelişmesini istemiyo ne kadar geri kalmış bir toplum olursa yönlendirilmesi o kadar kolay bir toplum olur. Kürtlerin içinden pkk ya katılan insanlar var evet fakat bu bütün kürtleri pkk üyesi yapmaz. Bu konu sağ duyu isteyen bi konu ve bu dizidede en ufak kürtlerle alakalı bir aşağılama göremedim ben birinci bölümünde. Ama Pkk derseniz o ayrı.

Bu yüzden bu tabularınızdan kurtulun artık.
Yasaklanacak programlar varsa bunlar sabah programları.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onun yerine bi belgesel koymuslar daha iyi yapmıslar bence eğer film gosterilcekse saat 12 ye alınmalı :) cünkü filme özenipte eline bicaği tesbiği silahı alan saf cocuklarımız yok değil


ama bi yandan jokere de katılıyorum :S

[ Mesaj 16 February 2007, Friday - 15:16 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynısını Viki bölümüne de yazdım buraya kopyalamak istiyorum.:


Her ne kadar kurtlar vadisinin yayindan kaldirilmi$ olmasina uzulmesemde bir durum beni uzuyor.
demokratik ve ozgur bi ulkede ya$adigimizi saniyoruz fakat her alanda yasaklarla ya$iyoruz.bu da bunun orneklerinden biri.
icerigi ne olursa olsun yapilan bir sinema,dizi,tiyatro vs. gibi $eylerin sansurlenmesine yasaklanmasina anlam veremiyorum.
bu ulkede bu yayinlari izleyenlerde var izlemeyenlerde.
televizyon bir aractir insanlar buradan kendine yarari olanlari,ho$una gidenleri izlerler.
keza kurtlar vadisi de kendine has uslubu ve icerigiyle farkli bir dizi.bu diziyi izleyenlerde var izlemeyenlerde.
icersinde $iddet unsurlari var diye yayindan kaldirilan,insanlari $iddete te$fik etmesi arasinda daglar kadar fark oldugnu du$unuyorum.
her a$k filmi izleyen insan sokakta deli gibi birilerine a$ik olmak istemiyor,her komedi filmi izleyen stand-upci olmuyor.her aksiyon filmi izleyende sokakta adam vuruyor kafa goz kirmiyor.
sokakta bir kac insanin polatcilik oynamasi,film karakterlerine hayali mezar yapmalari falan geneli baglamamali.bu diziyi sadece senaryosu ve merak uyandiran kizmi oldugu icin izleyen kisimda var ki bu olay onlara haksizlik oluyor.

deger yargilarini insanin vicdani yaratiyor, kanunlari ve hukuku ise akil.
gunumuzde vicdanin hukukun onune gectigini nerde gorduk?
efendime soyliyim bugun apo denen herifin asilmasini oldurulmesini bu ulkenin buyuk yuzdesi isterken kimse insanlarin vidanina uymayip kanunlari uyguluyor akabinde imrali da karnini doyuruyorsa bu olayda kanunlarin ciddiyetini anliyoruz cifte standarta ki$isel duygulara fikirlere yer vermedigini anliyoruz.
peki o zmn konu bunun kadar buyuk olmayan alti ustu bir dizi icin yapilan cark etme nedendir.

boyle giderse turk sinamasinda komedi filmi,komedi filmlerinde de mehmet ali erbilden ba$kasini goremiycez.
hadi kalin saglicakla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kurtlar vadisi yayında olsa da olmasa da beni üzen asıl şey olan ornek alıp meydana cıkan genclerin varoldugu gercegi degismiyor, sansurlerle nereye kadar aşabiliriz bunları orası hala bir muamma.

dipnot: mehmet ali erbilin programı bile şu anda sansurlu, ekleyeyim.

[ Mesaj 16 February 2007, Friday - 17:25 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Medyanin donekligi de ayri bir gulunc.
KanalD'nin, daha dogrusu komple Dogan Medya Ajansi'nin su Kurtlar Vadisi tutumu gulsem mi aglasam mi tadinda tam olarak.
Ilk basta ShowTV deyken sansurletmek, yayindan kaldirmak ve karalamak ugruna her seyi yaptilar. Iste mafya cinayetleri, Cakir mafyaya ozendiriyor, genclik tehlikede vs vs. Tamam hakli yonleri var tabi, ama isin komik tarafi su.
Dizi yarisinda KanalD'ye gecti. Burasi bi komik zaten, o kadar laf attigi diziyi bunyesine katti KanalD ve o andan itibaren Kurtlar Vadisi'yle ilgili sadece roportajlar ve reytingler gosterilmeye baslandi Dogan Medya'da.
Simdi Kurtlar Vadisi tekrar Show TV'de, ve Kanal D bastaki haline geri dondu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Ilk basta ShowTV deyken sansurletmek, yayindan kaldirmak ve karalamak ugruna her seyi yaptilar. Iste mafya cinayetleri, Cakir mafyaya ozendiriyor, genclik tehlikede vs vs."

Vuslat Doğan Sabancı'nın verdiği bir röportajda Kurtlar Vadisi gibi bir dizinin asla kendi kanallarından birisinde yayınlanmayacağını söylediğini hatırlıyorum; ama Doğan Grubu'nu anlatmaya ne hacet bah
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Joker...
Büyüyünce bruce lee ye benzemek istemek ile kurtlar vadisinde herhangi milliyetçi bir karaktere benzemek istemek arasında epeey fark var. Lütfen mantıklı sebepler gösterin. Çok iyi oldu kaldırıldığı. 1 bölümünü bile izlememe rağmen çok sevindim kaldırıldığına. Ayrıca gözümüzü açalım olaylarına gireceksek bu dizinin bazı mesajlar verdiğinin kanıtıdır(konusu ve içeriği açık herhalde) bu yüzden buda türk ırkçılığını arttırır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benden mantikli sebep istemen için ilk önce senin yayınlanmasını istemediğin diziyi izlemen ve neden istemediğini anlaman lazım. sen daha diziyi bile izlememişken kalkıp ön yargılı bi şekilde kaldırıldı oh iyi oldu diyorsun. mantık kavramına hasta olduğumu belirtmem lazım.
Sevgilerimle..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kurtlar vadisinin kaldırılması bence ii oldu. Çünkü türk halkı bu diziyi kaldırabilecek bi eğitim seviyesine sahip değil kanımca.
Ayrıca insanların gözlerine açmak Türkiyede neler olup bittiğinin farkına vardırmak için böyle bi dizi izletmektense onlara biraz gazete okumayı alıştırmak daha faydalı olur.
Bence gerek kamera , gerek oyunculuk , gerek ciddi bi senaryo olsun kötü bi diziydi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de iyi oldu kaldırıldığı. Bazı elemanlar vardı kavga ederken "-kimsin lan sen? -polatım lan!" diye kendini bişe sanan. Aynı bu cevapları vermişlerdi. Ayrıca dizide çok sigara içildiği için rtuk dizilerde sigara içilmesini yasakladı ve sansürlettirdi. Sırf kurtlar vadisi yüzünden. Neden peki? Çünkü dizi fanatikleri de özene bezene sigara içmeye kalkışıyor diye.

Kaldıranlara bravo. Güzel konulu bir dizi olmasına ve çok güzel oynanmasına rağmen malesef yukardaki arkadaşların da dediği gibi Türkiyede'ki eğitim seviyesi böyle bir diziyi kaldırabilmek için yeterli değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...