Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mesaj tarihi:
valla daoc gibi olursa gecemiz gündümüze karışır..gelmiş geçmiş en sağlam mmorpg'dir çünkü daoc..
mythic'e güvenim sonsuz..hem warhammer'ı bitircekler die güzelim diğer projelerini iptal ettiler..
hayırlısı artık..site yapımında sonuna kadar yardımcı olurum..daha önce swg ne shadowbane'e yardım etmiştim baya
Mesaj tarihi:
haha female warrior priest direk sisters of battle olmuş 40k inquistors dan =)

sanırım chaos icin tümüyle 4gods durumundan vazgectiler undivided oynıycaz chaos'u...

bi nurgle olmak olsaydı guzel olabilirdi.

hş fakr etmez benım ne oynıycağım belli
Mesaj tarihi:
HAYIR BUTUN FOYAM ORTAYA CIKTI!!!yüzonbir.

o değilde slayer olmadan olmaz bu oyun diyorum hala.

Keza Hammererlar pekde sevdiğim bi unite değildir,

bizde ironbreaker olur gromrilimizi giyeriz artık
Mesaj tarihi:
wowla aynı seviye olur bilgisayar istegi heralde

çok sağlam bişi gerekmez yani ama şöyle birşey var wow pek mmo olmadığı için(en fazla 40v40 savas yapiosun artık dungeonlarda da 25 kisi oynuosun) warhammerda daha iyi bilgisayar isteyebilir

wowda mesela 100kişi düşman şehrine gidip 100kişiyle karşılaşırsan oyun kilitleniyordu direkt server da çöküyordu zaten

warhammerda asıl olay bu tür kalabalık savaşlar olacağı için... sanki daha çok ram ve daha iyi ekran kartı ister gibi:)
Mesaj tarihi:
yahu bana ne exp packden, warhammer dunyasının en kral adamalrı slayerlardır slayer yok eee napıcaz?

yine ironbreaker olucaz +2 save le gezinicez ortalıkta
Mesaj tarihi:
said:
pvp sistemi daoc gibi olursa degmeyin keyfimize.

bu arada, daoc accountu olanlara beta acc vericeklermis.

hepsine verirlermi bilmem ama bende bi tanesi oyun ilk ciktigindan kalma olarak 4 acc var :p

Zegna'nın dediği gibi daoc sistemi evet olacak. Ama çok daha gelişmişi olacakmış. Yani oyun pvp bakımında muhteşem olacak benim aradığım da bu.

Beta acc olayına gelince yav benim de var daoc accountum ama alamadık birşey :) Nasıl olacak

Bu arada arkadaşlar bu oyunu sinir krizi geçirmeden oynamak için en az 2gb rame ihtiyacınız var. Daoc'da olduğu gibi savaşlar ana baba günü olacağı için ram yetmediği vakit donmalar yaşarsınız.

[ Mesaj 16 March 2007, Friday - 14:54 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ekran karti cok onemli olacaktir buyuk ihtimalle, cunku cidden kalabalik bi action sirasinda donup kalir yoksa.

herseyi low detail yapmamiza ragmen mesela bi relic raidde ( 300 vs 300 kişinin savasmasi gibi bisi) ekran donuyodu cok fena daocta.
Mesaj tarihi:
iyi ramle eve de 200vs200 kapistigimizi bilirim, eve'in efektleride hiç fena deildir oyniyanbilir.

HA ama evedekine yakinbi optimizasyon oldugunu sanm1yorum warhammer online'da
Mesaj tarihi:
Daoc'da da heralde 200-300 kişilik civarı savaşlar oluyordu. Warhammer'ın yapısına göre sayı değişebilir.
Sayı yüksek olunca savaşın süresi de baya uzuyor. Daoc'da bazı geceler tek bir towerı almak için 3-4 saat vuruştuğumuzu bilirim.
Mesaj tarihi:
dwarf sux.
bretonnian ister deli gönür.
alcaksın lance'ini, binceksin atına, koştur allah koştur..

tabii bu durumda chaos seçicem gibi gözüküyor.
adamların zırhları felan karizma.
belki de witch hunter da olabilir.
hep bir witch hunter oynatmak istemişimdir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...