Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 fazla beta key i olan varsa lütfen ö.m dan ulaşsın bana =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 oyunun istedigi sistem ne tam olarak?? [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 14:07 tarihinde, BullDoG tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 lopeth bir kişiye bir key henüz... :p sistem gereksinimleri henüz açıklanmadı çünkü hala oluşturuluyor içerik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 6.000$ lık bir makine customize ettim Alienware , onda oynanır baya iyi , bakıyorum öyle , pek elde edebileceğim bir alet değil kendileri , baya pahalı pek tabi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 6000 $ ucuza kaçmışsın alienwarede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Bu oyun patlicak neden derseniz arkasinda D&D Online yapan firmadaki isimler var belki sirkett adi deistirilmistir fakat ekip ayni bunlar sadece iyi isimleri ekibe katııp ve paralari bol oldgunu icin isim hakkını alip oyun yapmaya calisiyorlar ve bole dvm edecek belki 3 4 sene sora saglam bi oyunla piyasa cikarlar ama emin olun warhammer cok kotu patlicak cunku deneme tahtasindalar suan ....salliomuyum hyr biliomuyum evet.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 gayet sallıyorsun, mythic daoc'u yapan şirket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 evet mythic ddo yu yaptı turbine de daocu. nedense daocu açınca mythic logosu çıkıyor ama. bug falan sanırım. ya allaşkına ddo nun yapımında çalışan birkaç kişi geçse ne olacak ? turbine ile mythic birleşti de biz mi kaçırdık ? [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 03:17 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Iste son sallama da riza arkadasimizdan geldi, iyi deneme Riza basarilar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 black orc açıcam kütük balta hatta yıldırım demirören gibi odun vari bi biçimde gezinicem fdgfdg (beşiktaşlılar kusra bakmayın artık geyiğineydi =P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Şeftali Rıza ve inandırıcı olma çabaları . Şeftali Rıza ve yüksekten uçmalar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ne zaman cıkıyor warhammer ? daha 6-7 ay varsa ben dönücem wow a zaten ikilemdeydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 2008'in ilk çeyreği, aoc'u da mart'a ertelediklerine göre ben ondan hemen önce çıkar kanısındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ign'de aoc icin 25mart, warhammer online icin 28 eylul diyor... az mı kaldı yani ? edit: simdi baktım ign'de warhammer, amerika da 2008'in ilk ceyreginde, avrupadaysa 28 eylulde cıkıcakmıs... [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 21:18 tarihinde, kfg tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 28 eylül yanlış, güncellememişler. 2008 q1 dediler. tam günü herhalde yılbaşı'ndan sonra belli ederler, wow expansion tarihini bekliyor olabilirler çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Official release date açıklandımı yoksa bu söyledikleriniz başka sitelerden mi alıntı? Beklemekten sıkıldım artık umarım eylül de gelir=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 resmi tarih 2008'in ilk çeyreği yukarıda yazdığım gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Eğer ilk çeyrekte çıkmassa zaten ellerinde patlar oyun. Bir şansları olsun istiyorlarsa wow un exp. ve Conan la birlikte piyasaya sürmeliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 2008 ilk çeyrek ocak şubat mart, biz ağustostayız eylül ekim kasım aralık ocak O_o 5 ay var daha omfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Beta key ini satan bir site varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Betaya giren arkadaşlardan ses seda çıkmıyor hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 2008'e ohoo. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bugün itibari ile invite edildim bende betaya. şuan oyunu yüklüyorum elimden geldiğince sizlere bilgi vermeye çalışıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 beni de ediin //_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 nda'i işgal edenleri ihbar edenlere onlardan alınan hesaplar verildiği için ödül olarak, ses çıkmaması normaldir.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar