Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Online

slayer77

Öne çıkan mesajlar

www.warhammeronline.com resmi web sitesi.

http://www.warhammeronline.com/english/media/video/files/VotM_Press-RvR.html
classlar büyüler vs. gösteren beta test videosu.

Bu zamana kadar 4 ırk açıklandı. Greenskin,Emperor,Chaos,Dwarf.Ve bu ırkların bütün Classları.

[ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 12:25 tarihinde, slayer77 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Daoc acc ımız var.. Umarım bizede çıkar beta şansı. Oyun gameplayını görme şansım oldu. Çok umutlu olmama rağmen umutlarımı karşılayamadı oynanış.. umarım oyun tamamlanmamış olduğu içindir. Ne olursa olsun.. Pre order, Oynamak, empire ezmek farzdır

Chaos consume us (:
Sosyal ağlarda paylaş

Bana pek yol katedilmiyor gibi geliyor . Eğer World build de çok ilerleme yapmadılarsa ırkların bitimi bakımından 2006'nın başından bu yana yerinde sayıyor bunlar. Daha 2. ırklar olan Human ve Chaos un ingame görüntüsünü bile göremedik ya . Elf ve darkelf i hiç sormayın zaten . Oyun 2007 ekimine dogru cıkıcak güya....... ( En nefret ettiğim şey verilen sözlerin tutulmaması ) heveslendiriyorlar içinde patlıyo :S
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ben wow2 gibi olmaz inşallah derken loredan filan bahsetmiyorum:)

oynanış tarzı olarak bahsediyorum. daoc'un pvpsini herkes metheder mesela bu da öyle olacakmış sanırım.

ancak bunda ölmenin bi götürüsü var mı? yani wowdaki pvp çok carebear kaçıyor. ölmenin doğru düzgün bir götürüsü yok.

pvp item üzerinde mi yoğunlaşcak yoksa oynayan kişiye ve verdiği skillere/talentlara göre mi

ultima gibi olsa keşke ama zannetmiyorum inşallah wow gibi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Bosuna endişelenme öldünmü getirisi var. Bir kere herşeyden önce kaç kere ölmüssün kaç kere öldürmüssün bunlarin hepsi yazıcak. Ayrıca mesela goblin Shaman'sın diyelim birini öldürdün o öldürdüğün kişinin kulağından boynuna kolye yapiyorsun :) . Yani boyle oyunu zevkli kılıcı şeyler olucak Warhammerda . Bir ornek daha veriyim oyuna yeni başlayan bir dwarf'la 1 yıldır oynayan bir dwarf ın karakterin tipi bakımından büyük farklar olucak yüzünde ve vücudunda yara bere izleri olucak. Ölme öldürme konusunda kafan rahat olsun cok güzel yapicaklar .
Sosyal ağlarda paylaş

iyiymiş valla :)

peki bir de şeyi soriim daoc oynamadığım için pek bilmiyorum.

şimdi kale savaşları var biz gittik adamların şehrini ele geçirdik. bir süre sonra resetleniyormuş? e ne anlamı kaldı şimdi bunun. şehri geçirdikten sonra ödül mödül neyse alır herkes şehri terkeder ozaman. karşı taraf geri almaya çalışırken kimse savunmaz şehri çünkü nasıl olsa resetlencek

ben mi yanlış düşünüyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

mesela daoc un pvp sinde cogu kisinin sikayet ettigi olay, birbirinin icinden gecmedir.

yani adama dalarken adam bi anda icinizden gecip arkaniza geciyor, mecbur sizde "face" makrosuna abanıyordunuz.

warhammerda character collision(yalnıs yazdım heralde) olayını yapmıslar.

uo da staminasi fazla olan gecebilirdi mesela bırının uzerınden. warhammerdada str sı olan galba.

yani minnacik caster trollun ıcınden gecemıcek.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni karakter yaratırken ırk seçiceksin.
orc-dwarf, chaos-empire şeklinde değil, orc, dwarf, chaos, empire, high elf, dark elf... şeklinde olcak bu.
aynı serverda bir orc yaratmışken bir de dwarf yaratabilirsin, ya da empire yaratabilirsin.

wow'daki horde-alliance kavgası gibi bir durum yansıtılmadığı için, yarattığın bir karakterin ırkı yüzünden yeni karakterinde ırk engeli getirilceğini sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...