Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masstival 2007

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

çok güzel olmasa da, iyi bir gün yaşattı bize masstival.
beğendiklerim:
-POS

2. izleyişimdi, 1. si 2004 rtn deydi, 3 senede çok değişmiş pos, ama benim değişimim yönünde olmuş pos un değişimi de, onun için sorun yok gayet beğendim, takdir ettim. ashes, inside ve (özellikle!!) undertow(albüm kaydından kat ve kat iyi olarak) çalmaları mest etti adeta. ayrıca konser başlamadan gitar-bas- ara sıra bateri olarak, en sevdiğim parçaları people passing by ı da "tıngırdatmaları" inanılmaz mutlu etti beni. teşekkürler pos, yine bekleriz. (scarsick i şuan ilk defa dinliyorum hayatımda baştan sona, yine görüşücez demek istedim :)

-Sıfır KM
levent yükselin basscı olduğunu biliyorduk, ama bu kadar beklemiyordum. zaten bu altın kadrodan da bundan aşağı birşey beklemek enayilik olurdu ayrı mesele ama, hastası oldum adeta, albümlerini bulduğum anda alıcam, hele bir çıksın da:) bu arkadaşlarla da sık sık görüşücez gibi. :)

Bunların dışında, avrilin performansı beklediğimden çok daha iyiydi, zaugna ne kadar küfür etse de.. eteği yeter zaten :D. dansçıları olsun, sesi olsun(beklediğimden kat kat iyiydi), grup olsun, bence gayet tatmin ediciydi..
disenchant ta sıkıldım açıkcası, daha iyi bekliyordum, biraz abartılmış heralde.. ama o konserde de son parça olarak comfortably numb çalınmış olması ve daniel gildenlow un (her ne kadar comfortably numb gibi bir şaheserin sözlerini unutmuş olsa da :)) sahneye davet edilmesi takdire şayan hareketlerdi.. avrile giderken geri döndük comf. numb ı duyunca. =)

3.1 fena değildi. yine dinlenilebilir ama albümü edinmek farz, böyle birşey anlaşılmıyor. ama sanırım maltı tercih ederim..

yakup çıktı sanırım sum 41 yerine, sum 41 den nefret etsem de, onları tercih ederdim, o kadar nefret ettim açıkcası. sahneyi görmesem duman çalıyor dicektim, o kadar benziyor.. neyse ben de müzisyenim ağır konuşmiyim susiyim en iyisi..

cem adrianın sonuna yetiştim yorum yapmam zor..

pinhaniyi ben 2. izleyişimde daha çok beğendim, belki de seyircilerin etken bir biçimde konsere müdahale etmesindendir.. zaugna ne kadar "akın eldes ölçü kaçırdı, yanlış girdi vsvs.. " gibi yüklense de, güzel vakit geçirdim açıkcası, yine olsa yine izlerdim.. (bu arada trompetçileri vardı 1. izlediğimde -gsl festte-. bu halleri çok daha iyi.. bir not daha, 2-3 beste çaldılar yeni albümlerinden, nedense çok mor ve ötesine benzettim.. yapma pinhani, bizim mor ve ötesi miz var zaten, seni pinhani olduğun için sevdik..)

bunlar dışında kalan (kafein, popcorn, gren, sinead oconnor ve bach) grupları gerek yorgunluktan, gerek üşengeçlikten izleyemedim. pişman da değilim açıkcası. :)

bunların dışında da, fiyatlar pahalıydı özellikle yemek ve içki, batırdı bizi masstival. yemek yemeden kesinlikle gitmeyin derim.. ama yine de değdi mi? özellikle başta yazdığım 2 grup için daha 1. günden kesinlikle değdi...

yarın yine yazarım herhalde..
Sosyal ağlarda paylaş

Bach mukemmeldi enerjisi butun segırcılere sıcradı
harikaydı sahne performansı tek kelimeyle
18 and life, slave to the grind, big guns, piece of me

bunları canlı dınlemek bıle yettı.

ha bide tekmeleyıp fırlattıgı su şişesi kımın kafasına geldıyse gecmıs olsun aehaeh

[ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 20:42 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

pazar günü olarak beni pek tatmin etmedi masstival açıkçası.malt'a zaten 15 dakika kaçırarak yetiştik,o güzeldi aslında.cake bizi baydı.zaten bir sahneden diğerine koşturmak aşırı yordu.en sonunda biz alternatif sahnenin oraya çöktük.çökmekten ziyade resmen uzandık,biramızı da içtik gayet dinlendik.tabi millet ana sahneye tori amos'a gittiği için bomboştu ortalık.riverside ın soundcheck ini biraz dinledikten sonra en öne gitmeye karar verdik.gittik en önden dinledik.hoştu,güzeldi.beni bugün bir malt bir de riverside tatmin etti açıkçası.ayrıyetten "bu kadar tesadüfte olmaz" ı da eklemek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bateristin grupla son turnesiydi, sonrasında ayrılacaktı gruptan. zaten turnenin sondan ikinci ayağı da türkiye konseriydi; bir daha göremeyeceğiz kendisini falan.

"we'll miss you" dedik adama, döndü baktı baya hüzünlü hüzünlü "i'll miss you too" dedi; sonrasında arabesk oldu şeklinde "a little bit" diye ekledi sdf.

[spo] [/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

organizasyon pek bi rezaletti, fiyatlar astronomikti diyemiycem daha ötesiydi (döner 10 ytl, miller 14 ytl, cola 7 ytl vs.)
cake pek eğlenceliydi, adam çok sempatikti eğlendik
tori son albüme ağırlık verdi ve dünyaya gelmiş geçmiş en karizmatik dişi olduğuna karar verdik
laurynde binlerce insan kendinde geçercesine dansetti
türklerden malt(ace of spadesle girdiler), pinhani ve karakutu iyiydi
sonuç olarak güzeldi...
Sosyal ağlarda paylaş

duende aynı festivale mi gittik?

tavuk döner 7 ytl, cola 4 ytl, miller 6 ytl. öncelikle o konuda anlaşalım. Ha fiyatlar rezil o ayrı da, miller 14ytl. abartma konusunda problemler var.

türklerden de baya baya ritm kaçıran bir pinhani vardı; seyrettiğim 3-4 performans içerisinde en kötüsü buydu kesinlikle. Öte yandan saymadığın grup Sıfır KM, festivaldeki en iyi 5 performanstan birisini sergiledi diyebilirim. Ayrıca The Climb var yine türklerden, aşmış bir performans sergileyen; onu da kaçırmışın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...