Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 yok beee alın pyroyu 1. bile olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Oynadığım serverlarda hiç pyro göremiyorum ilk sıralarda. Belki kalabalık server olduklarındandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 pyro tf1'de de damage veremiodu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ısrarla soldier diyorum(soldier mıydı füze atan:D) bi de spy çok efsane lan. abi tf1'de sniper süperdi hatırlıyorum burda biraz yalan olmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 yok be sniper 1'de de yalandı :D 4 tane füze alan soldierdi ve taşaklıydı. hwguy biraz daha hızlı olsa soldiera takar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 yahu bu spyda falan menü açılmıyor mu ya. sağ tık yapıyorum saatini gösteriyor geri sayım hedesi var. sonra normale dönüyor tekrar biri öğretsin şu oyunu bana lan. delirecem scoutlar baseball topu atıyor donk efektiyle kendimden geçiyorum fakat ben atmayı beceremiyorum bi kıllık var bu işte:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 sonuncu silahtan kılık değiştirme. feign dead yok tf2' de bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 b tuşuna basarsanız en son yaptığınız disquise ı yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 baseball topunu nası atıyoruz? aslında oyunu iyi bildiğine inanan biri msn gönderir yardım ederse daha iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 of oyun ne iyiymiş be. keşke daha once alaymışım. nerde oynuyorsunuz ? steam'den beni eklesenize fizboz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ya spyda disguise de elimizdeki silahı değiştirme şansımız yokmu? boks eldivenli heavy çok dikkat çekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 1. silah seçiliyken disquise yaparsan disquise olduğun kişinin 1. silahı elinde oluyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 :) aklıma gelmişti be, niye denemedimki hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 MrLevie ekleyin beni de allahsızlar=)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Fly said: sonuncu silahtan kılık değiştirme. feign dead yok tf2' de bir de ohoooo. olmadı şimdi ÖÖÖÖÖÖEAAAA edip ölmüyo mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 pardon yannıs oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 BloodyBeast said: Fly said: sonuncu silahtan kılık değiştirme. feign dead yok tf2' de bir de ohoooo. olmadı şimdi ÖÖÖÖÖÖEAAAA edip ölmüyo mu :( nayn fortress foreverda var ama, onlar da sevmemiş sanırsam stealthı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 arkadaşlar beyzbol topu nasıl atılıyor biri söylesin lütfen yaw:D ayrıca benim karakterim engineer'dır. başka bişey demiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 sandman(baseball) için hangi achievementlar gerekiyor halavöğrenemedim. delirecem be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 10-16-22 achivement açman gerekiyor. 22 tane açtığında toplam, sopan gelecek. Hangi achivement ı yaptığın önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 hah helal. toplam geçilen achievement sayısı di mi bunlar. achievement numarası deil yani? 10 da ne geliyo mesela 10u geçtim bişi gelmedi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 hayır değil 10. achivement ı açtıysan scout un yeni shot-gun ı açılır. Tabi aktif etmek için equipment ekranından seçmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 1000 double jump muhabbeti değil mi bu? yaptım gelen giden yok:S 22tane de toplam achievementım var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 equipment ekranına geldin mi ? Ordan seçmelisin açılan silahları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 hic kasmayin achievement mapleri war bi tanesi war tam hatirlamiyorum adini girip !givethemall diyince butun achievementlari aciyo butun silahlar geliyo bolece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar