fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 5 dakka kadar bekledim açıldı sonunda. Sorumu düzeltiyorum o zaman sizdede bu kadar uzun sürede açabiliyor mu ?(net bağlantımda bir problem yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 bazen kasabiliyor hatta saçmalayabiliyor. Birde friend list ten oyun oynayan birinin oyununa tıklayıp girmeye çalıştığımda hata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 guest pass elimde mevcut isteyene veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Ne TF oynadim ne de TF2, ama bugun gaza gelip The Orange Box i aldim, simdi yukluyorum TF2 'i, eger ki benim kazma is laptopumda calisirsa eh oynariz artik :) Guzel oyundur insalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Hayırlı olsun scout update i geliyormuş önümüzdeki hafta Kaynak Buda yeni baseball sopamız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Sandman güzelmiş ama double jumpı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 invullere karşı base savunmasında falan kullanılır artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ahahahaha stunning the living crap outta anybody dumb, slow, drunk, mute or Australian enough to get in the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Yeni içeceğimiz Bonk! Atomic Punch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Bonk! is fulla radiation, which as we all know is pretty great for givin’ people superpowers. askdfjkd marvel'a gönderme misali bişey olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paticik TF2 serverını adam etsek oynayacak ve oynatacak insan var mı? Benim bildiğim tek Türk TF2 serverı Sasclan, o akşamları dolduğunda bile kimse bizi bilmediğinden sürünüyoruz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 her türlü yardım ederim de server boş oluyor hep. herkes sasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 pati serveri tickrate dusuk oldugundan saniyorum inanilmaz loss lu oluyor latency ler iyi olmasina ragmen. 20ping alipda %10loss ve %15 choke ile daha server kapasitesinin yarisi anca doluyken mac yapmaya calistigimizi hatirliyorum.(7vs7) Cok saglam bi tweak gerekiyor oynanabilir hale gelmesi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 abi server yokmu tf2 el atalım ya!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 http://css.setti.info/servers/list-tf2.php?sort=popularity&sort=numplayers seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 steam mı bunlar abi sadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kaç para lan tf2 alim ben de olmadı acaip merak ediyorum yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 19 dolar steamde, al baya eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 19dolar evet 6.5gb ilk girince sudançıkmış balığa döndüm ama simdi beceriyorum az çok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Force-A-Nature yok böyle bi silah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Valve yine yapmış yapacağını =) ama scout zaten popüler bi class, belki spy veya engineer update gelse daha iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 engineer a update gelmez kolay kolay en son yapılan büyük update te zaten engineer baya bi değişmişti. Spy yaparlar diyordum scout yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Update nedeniyle su an 9.99$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 yahu amma hızlı oyun yetişemiyorum yahu=) neyse alışacaz artık:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ilk zamanları zor hakkaten oyunun. Diğer hertürlü fps de puan yaparsın yeni başlasan bile ama tf2 bu zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar