Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok kötüymüş ya.. benim biriktirdigim güzel demolar vardı, hoş dönüp bidaha bakmadım ama yanmamıştır inşallah. movie yapacaktık onları.

demoları cektigim zamanın updatine dönmemde sözkonusu degil eski backup yok elimde. son backup 1 hafta öncesinin.
Mesaj tarihi:
oyunu bırakıyorum :p
2fortta şu girişten yukarıya çıkamıyorum bazen ben adamlar neler neler yapmış ;_;

2 bombayla nasıl 60'a düşüp kurtuluyor mesela ? tek bombayla iniyorum o noktaya ben
Mesaj tarihi:
gecen gldrushta, yanımda heavy+medic var, cıktık dışaırı medic uberi actı, bende bomba attım yere kayların üstüne jumplıycam adam cat bana döndü 1 sn uber verdi tekrar heavy'e döndü, ben dmg almamış oldum, pek bi şekil oldu
Mesaj tarihi:
ya çok kasarsan işte aynı anda iki kişiyi überlemiş gibi birşey olabiliyor eğer çok kıpraşmazlarsa. riskli ama yani altına sticky neyim döşüyorlarsa.
Mesaj tarihi:
evet aynen, medic dedigin uberledigi adamin muhimmatini sayar. roketi bitmis soldier in uberlik bi hadisesi yoktur artik. takima en cok yarari dokuncak veya olume en yakin adamdan devam edilir. roks a katiliyorum.
Mesaj tarihi:
KHaRoN said:
evet aynen, medic dedigin uberledigi adamin muhimmatini sayar. roketi bitmis soldier in uberlik bi hadisesi yoktur artik. takima en cok yarari dokuncak veya olume en yakin adamdan devam edilir. roks a katiliyorum.

valla senin medic play süper kha..ero sen ben gayet güzel ilerliyoruz. arada bi unutoyoruz seni korumayı ama ahah
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...