Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bundan sonraki gelismeleri hw update geleli beri duyurcaklarini aciklamislardi zaten. Muhtemelen official blog da su hw populerligi gectigi zaman steam stat lara gore bi sonraki duyurulur.

Birde soldier ve demo ztn yeterince guclu bence, bunlar icin pack cikmasi digerlerine oranla bence oldukca dusuk bi ihtimal.

Benim aklimda engineer ve spy var bin sonraki update icin.
Mesaj tarihi:
Engineer olsun bence.Oyunda en çok zorlanan engineer.Sniper uzaktan indirebiliyor,demo uzaktan yine pipe ile alabiliyor,soldier uzaktan tüm bunlar yetmezmiş gibi spy belası var zaten başlı başına artı ubere karşı etkisiz tabii.Üçüncü seviye sentry yapana kadar zaten çok zaman geçiyor.
Mesaj tarihi:
Engineer lar icin guzel trade-off lar dusunulebilir bencede.

mesela lvl3 sentry nin roket yuvalari yerine radio detector takip spy detect edebilme ozelligi eklenebilir baya buyuk bi firepower dususu yerine.

wrench yerine multitool tarzi bisey konup tamir suresi kisaltilip build time uzatilabilir. veya tam tersi.

teleporterlara lvl eklenebilir, lvl arttikca tele charge suresi kisalir ama tele zaman icinde damage alir veya lvl arttikca hp si duser.

tabi bu tarz bisey public gameplay in dengesini bozmayacak bicimde nasil yapilir o tartisilir. baya zorlu bi is cunku.

Zamaninda lvl1 sg nin mermi basina damage inin 1 fazla olmasi bile karsi taraf icin problem oldugu konusunda biseyler okumustum developerlarin agzindan.
Mesaj tarihi:
sticky lere karşı birşey yapılırsada bu sefer sentry ler çok avantajlı olur. Geriye uber veya uzaktan patlatma kalır. Stickylerden tırsıyorsan yanında pyro bulundurcan adı üstünde team fortress :)
Mesaj tarihi:
ya dediğim tabiki öle pyronunki gibi bütün stickyleri ittirsin rahat rahat takılayım değil ama shotgunla ittirmesi çokk zor hani sniperinki gibi tane tane ittiren bişey olsa fena olmazdı. demoların sentry patlatması biraz daha zor olur ama imkansız olmaz. 2 saniyede 4 tane sticky atıyor adam ben pompalı çıkartana kadar kesin patlıyor yanımda pyro olsa bile yetişemeyebilir yani uğraşıp duruyorum koşturuyorum sentry'imi 3'lemişim dispenserımı kurmuşum rahatlamış beklerken bi demo geliyor 3 sticky bırakıp patlatıyor, sentry, dispenser ve bendeniz gg. bi çözümü olmalı
Mesaj tarihi:
hatta engineer silahları şöyle olsun (hepsi imbadır ona göre)

laser pistol : vurduğunda delip geçicek arkadaki elemanlarada vuracak, crit atmayacak.

ze consumer : full upgrade sentry ve full dolu dispenserdan ammo alıcak. sol klik sentrynin mermi ve roketlerini fırlatacak. sağ klik dispenserdan aldıgın ammoyu 10ft alana immune verecek bi kaç saniye.

carier wrench : engineer buildinglerini istedigin yere taşıyabilecen !

aah hayali bile güzel bunların :D
Mesaj tarihi:
Bence enigineer şöyle kendisini veya birkaç oyuncuyu daha içine alabileceği paletli bir wartruck yapabilsin üzerinde makinalılar olsun tabii normal sentryden daha az hasar versin.Hatta yakıtta yine yerdeki metaller olsun.
Mesaj tarihi:
o invul veren olay olursa enginar savunma haritalarında tanrı olur tam. :P hoş gerçi tabanca ve tüfek yerine ne gelecek diye düşündüm de, uzaktan tamir edebilen bir alet belki?
Mesaj tarihi:
Engineer da ne zaman kacacagini bilecek ama, oyle karsidan uber demo gelse bile dedicated engineer olarak calisilirsa kapitalle birlikte olursunuz tabi =P

yanyana 2 engide en cok ona kiziyorum, eger sg lerden birisi spamlanmaya baslamissa diger engiye yardim edin yani. hem neredeyse o sg yokedilemez oluyor, hemde yasamaya devam edersiniz, kuvvetle muhtemel saglam bi engi arkadasiniz daha olur kendi sg nizi kurarken.

olmus bi muhendis ise yaramiyor cunku en sonunda =P
Mesaj tarihi:
internetten indirdigim cogu demoyu izleyemiyorum. şöle bişey diyor consol bilgisi olan varmı

said:
] demoui
Playing demo from ex-vs-ra-dustbowl-cevo.dem.

Team Fortress
Map: cp_dustbowl
Players: 8 / 14
Build: 3366
Server Number: 5

Got pure server whitelist: sv_pure = 2.
CMaterial::PrecacheVars: error loading vmt file for vgui/logos/ui/tct
Missing RecvProp for DT_BaseCombatWeapon - DT_BaseEntity/AnimTimeMustBeFirst
Host_EndGame: CL_ParseClassInfo_EndClasses: CreateDecoders failed.
Mesaj tarihi:
Versiyon tutusmasi lzm, steamapp.dll , game.dll fln var her versiyona ozgu.

buyuk updatelerden once bu klasorleri yedek almak gerekiyor.
hw, medic, ve pyro updateler demolarin milatlari. geriye donmenin imkani yok steamden auto update oldugu icin.

2 aydir oyuna girmeyen varsa bu dll leri alirsan izleyebilirsin diye bi teori sunabilirim ama.

eger hadi olurda bulursanda steam conn. u kes, klasorlerde dosyalarla oynadigin icin VAC uyuzluk yapabilir.
Mesaj tarihi:
hmm
misal granaryde kapılarda bi degisiklik olmuştu..o degisiklik öncesi cekilen bir demo normal olarak calışmıyor yani.

o zaman maçları günü günüe takip etmek gerekiyor eskilerden cogu acılmıyor ne yazıkki
Mesaj tarihi:
Aynen,

ama mesela kendi kaydettigin demolar falan da gume gidiyor.
Geriye yonelik bi cozum bulmalari lzm bu demo hadisesine,

updatelerde kafasina gore oluyor auto upd ayarliysa,
gideni farkedene kadar cok gec oluyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...