Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

bu arada cp_steel zaten vardı ama officalmi oluyor satınmı almışlar yani mapı anlamadım onu .

-5 new maps for the new gametype
-New Payload map bigger than Goldrush
-Cp_Steel

steel cok karmaşık ve büyük haritadır, badlands gibi cillop haritayı bile büyük diye oynamıyor millet.

steam forumlarında heavynin yeni silahının adı natasha diye geyip yapmışlar koptum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
valla benim de achievement 'kastırmak' ve 'kasmaya yardımcı olmak' için vaktim yok, oyun mu oynuyoruz iş mi yapıyoruz? :)

tamam işte, özel haritalarda kasma olayını engellerlerse offical maplarda kıcını yırtar millet, sende kastırmak ve kasmaya yardımcı olmak için toplanan 26 heavy arasında kalırsın :P
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
Pyro zaten sevmediğim için hiç bi achievement açamadım. Medice de son zamanlarda sardım anca 11 yapabildim silah geldi. Hani açınca eğlenceli oluyor sisteme itirazım yok da achievementlarla gelen silahlar normallerden güçlü olmadığı sürece bi sorun yok bence.

Valla Pyro daki açılan silahlar yeterince güçlü. Özellikle backburner. Hem arkadaş bastığında %100 crit atıyor, ondan da önemlisi max health'ını yükseltiyor pyro nun. Soldier kadar HP n oluyor pyro ile ki bu büyük avantaj oyunda... Çünkü pyro scouttan sonra en hızlı yürüyen 2. karakter.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...