Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 abi şu açıklama beni bitirdi.. kesinlikle bi göz atın diyorum: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Devam ediyor: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oyun nasıl canlı tutulur biliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 cok uzun aralıklarla geliyor yeni silahlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bu arada cp_steel zaten vardı ama officalmi oluyor satınmı almışlar yani mapı anlamadım onu . -5 new maps for the new gametype -New Payload map bigger than Goldrush -Cp_Steel steel cok karmaşık ve büyük haritadır, badlands gibi cillop haritayı bile büyük diye oynamıyor millet. steam forumlarında heavynin yeni silahının adı natasha diye geyip yapmışlar koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bi sonraki update in heavy e geleceğini hiç tahmin etmiyodum. Şimdi ortalık heavy den geçilmeyecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 engi spy ve demo'nunkiler ilginc olucak asıl. özellikle engi'nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 şu achievement saçmalığı öldürdü bitirdi cidden, özel haritalarda filan kasılamaz hale getirseler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 adamlara helal olsun nasıl oyunu ayakta tutulur biliyorlar yenilikler iyi oluyor bakalm heavy miz nası olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Sam said: şu achievement saçmalığı öldürdü bitirdi cidden, özel haritalarda filan kasılamaz hale getirseler bari. yapmazlar inşallah. benim 1milyon heal yapacak zamanım yok bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 valla benim de achievement 'kastırmak' ve 'kasmaya yardımcı olmak' için vaktim yok, oyun mu oynuyoruz iş mi yapıyoruz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Pyro zaten sevmediğim için hiç bi achievement açamadım. Medice de son zamanlarda sardım anca 11 yapabildim silah geldi. Hani açınca eğlenceli oluyor sisteme itirazım yok da achievementlarla gelen silahlar normallerden güçlü olmadığı sürece bi sorun yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 kgb ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ne medic oynuyorum ne pyro. Hepsinin achievement'i duruyor oldugu gibi. Heavyguy'ida oynamicam. Oynamiyorum o yuzden haftada 30 dakkadan fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 selam ben pati lan partideki deli spy kullanan tip bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Sam said: valla benim de achievement 'kastırmak' ve 'kasmaya yardımcı olmak' için vaktim yok, oyun mu oynuyoruz iş mi yapıyoruz? :) tamam işte, özel haritalarda kasma olayını engellerlerse offical maplarda kıcını yırtar millet, sende kastırmak ve kasmaya yardımcı olmak için toplanan 26 heavy arasında kalırsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Arkadaşlar Kasper2009 kurdum şuan steam.exe açılmıyor. Nedenini bilen ve yardımcı olabilecek biri varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 axedice said: Pyro zaten sevmediğim için hiç bi achievement açamadım. Medice de son zamanlarda sardım anca 11 yapabildim silah geldi. Hani açınca eğlenceli oluyor sisteme itirazım yok da achievementlarla gelen silahlar normallerden güçlü olmadığı sürece bi sorun yok bence. Valla Pyro daki açılan silahlar yeterince güçlü. Özellikle backburner. Hem arkadaş bastığında %100 crit atıyor, ondan da önemlisi max health'ını yükseltiyor pyro nun. Soldier kadar HP n oluyor pyro ile ki bu büyük avantaj oyunda... Çünkü pyro scouttan sonra en hızlı yürüyen 2. karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 nerflediler onu artık hp vermiyor, millet kompresörlüye döndü über ittirmek için. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 simdi bi sorum olucam ben orange box aldigim zaman d&r dan falan teamfortress orjinal haliyle elimde oluyor degil mi? yani steamgamesten falan 20$ verip almama gerek kalmiyor direk orj serverlarda oyniyabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 20 dolar vereceğine 50 milyon veriyorsun ama tf2+diğer oyunlarada sahip oluyorsun. Ve evet, orjinal serverlara bağlanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 tamam tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 http://steamgames.com/tf2/heavy/kgb.htm hahah isimler cok güzel, ama ne oldukları daha acıklanmamış Communist Mani-Fisto Red Oktoberfest Soviet Block Marxman Supreme Soviet Gorky Parked Pushkin the Kart Stalin the Kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 aslında resimlerin isminden az çok belli :p marxman mesela heavy veya hedef havadayken öldürmeyle ilgili olacak, lenin a hand birine revenge almasında yardım ile ilgili vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 evet isimler bomba olmuş cidden. :) ahah tam sosyalist realist tarzda poz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar