doruk111 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bunu yapınca grafikler cok mu kötü oluyor? 1600x1200 aa af fln acık oynuyorum da fast spawn haritalarda 16-16 civarı oynandiginda karambol acaip oluyor 20-30a kadar düsüyor ,oynanabilirligi etkliyor biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 hadi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 doruk111 said: bunu yapınca grafikler cok mu kötü oluyor? 1600x1200 aa af fln acık oynuyorum da fast spawn haritalarda 16-16 civarı oynandiginda karambol acaip oluyor 20-30a kadar düsüyor ,oynanabilirligi etkliyor biraz oha lan oha sinirleniorm bole diyenlere 800 600 no aa low detail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 draedan said: dun oynadim alar sonra cok cok beyendim. millet beni oldurdugunde item lvl 10 iste bonuslarinui felan yaziyor. su an klasik silahlar var elimde, lvl 1. yuksek lvl item icin herhangi bir achievement i yapmam yeterli mi, nasil oluyor, cozemedim. ve bu silahlar her sinifa gore farkli di mi Şu anda zaten sadece Medic ve Pyro class'larında ek silahlar var. Achievement menüsünü açarsan Medic ve pyro için olan achivementları ayrı yere koyduklarını görürsün. ordaki achivementlardan 10 tanesini yaparsan milestone 1 açılıyor ve yeni bir silah geliyor. 2 ve 3 ilede diğer silahlar değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 az itibariyle kurdum TF2'yi de tam 9 saat sora oynucaksın diyor. ne bu kadar update yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 "this game is currently unavailable. please try again later." başına musluk düşsün sübap gibi ms özentisi şirket. madem yapamayacaksınız adam gibi süründürmeyin milleti kendi parasıyla. iki gündür aynı geyik. hangi aklıevvel buhar olayını akıl ettiyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 # Fixed team switches on Attack/Defense maps spamming the console # Fixed the Kritzkrieg not working on servers with crits turned off # Fixed some clipped localized strings in various in-game dialogs # Fixed several cases where files were synchronously loaded while the game was running # Fixed a shutdown crash in the material system # Cached rendering of item model panels to improve performance, in particular while weapon selection was visible # Added a gear symbol behind the health bar for Engineer buildings, in both target IDs and freeze panels # Players killing themselves will now give a kill credit to the last enemy who damaged them # Fixed grenades, rockets, and flamethrower being able to fire through grates at round starts # Fixed players being killed and creating ragdolls during team switches # Fixed various exploits and performance problems in CP_Badlands, CP_Well, and CP_Fastlane # Removed health bonus from the Backburner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 güzel bi patch olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 çoğu şeyi duzeltmişler guzel olmuş yalnız # Players killing themselves will now give a kill credit to the last enemy who damaged them bunu ben beğenmedm insanın kendi hatasını nası başkasına frag olarak yazılabiliyor saçma geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 şimdi bu oyunda conc jump, bunny yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Curunir said: çoğu şeyi duzeltmişler guzel olmuş yalnız # Players killing themselves will now give a kill credit to the last enemy who damaged them bunu ben beğenmedm insanın kendi hatasını nası başkasına frag olarak yazılabiliyor saçma geldi bana öyle değil ya, mantıklı. sen git adamın %90 canını götür adam attığı roketten ölsün (hattan sen de öl). o frag alsın sen alama. hayır ben de yapıyodum kesin öleceksem bazen de saçmaydı sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 artık pyroda 225 hp olmayacak, kötü olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 cok sacmaydı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bence pyroya yapılanda, kendini öldürünce düşmanın skor kazanmasıda çok yerinde olmuş. bikere Pyro'nun oyunda bariz bi üstünlüğü vardı Heavy ile arasında health farkı nerdeyse yok gibi backburner ile ve pyronun yürüyüş hızı normal. iyi olmuş bonusun kalkması (pyro kullanırım ona rağmen iyi olmuş :) ) düşmanın skor kazanması olayına gelince, geçen bi sunucuda başıma geldi. Bi soldier ard arda beni öldürerek dominating moduna girmiş. 5-6 defa öldürmek üzereydim bu soldieri muhtemelen 20 30 hp'si kalmış oluyordu, son vuruşu yere yapıp kendini öldürüyordu. hem kafasında hala o sinir bozucu dominating logosu kalıyordu hemde hakkım olan skor uçuyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Curunir said: çoğu şeyi duzeltmişler guzel olmuş yalnız # Players killing themselves will now give a kill credit to the last enemy who damaged them bunu ben beğenmedm insanın kendi hatasını nası başkasına frag olarak yazılabiliyor saçma geldi bana şöyle düşün adamı kovalıyorsun cok az hp si kalmış ve o yüksekten atlayarak sana kill vermeyim intihar ediyor, buna son vermiş kısacası en çok onu begendim dogrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 güzel patch sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 heh boşa kasmışım backburner desenize, ciddi nerf olmuş ama zaten yanlıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 adamlar pyroyu bufflıcaz diyolar. sonra buffladıkları şeyi geri alıyorlar. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 şmdi acaba backburnermı kullanmalı flamethrower'mı? biri arkadan %100 crit veriyor, diğerinin adını unuttuğum füzeleri falan iten zımbırtısı var. demomana karşı özellikle iyi ama ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 knoxville said: # Fixed grenades, rockets, and flamethrower being able to fire through grates at round starts buseferde sniper geçiriyor? 1 kere başıma geldi sonra denediğimde olmadı ama kapılar açılmadan sniperin biri kapı arkasından hs attı bana ve birine daha attılar. nasıl oluyorki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 normal silah daha iyi ki. überle gelince adamları itsen bile oyunun kaderi dönüyor. backburner başarısız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Backburner mantığını çözemedim zaten.Arkadan gelip sayısı ona varan crit veriyorsunuz ama ölmüyor adam.Nasıl bir crit anlayamadım.Pompalı yerine geçen küçük alev tabancası zımbırtısı hiç bir şeye yaramıyor.Pompalı kullanmak daha mantıklı.Bir tek axtinguisher faydalı bence. Artı o sniper bugıyla karşılaştım bugün.O kapıları bir düzeltemediler hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 flamethower ve backburnerda tabiki, innitial dmg verip tutusturduktan sonra adamın point blakinde değilsen fazladan dmg vermez, ayrıca ikiside bi critledimi bi süre hep cirt vurur, aynı heavyguy'ın minigun'ı gibi backburner healt bonussuzda yeterince güclü, pyronun asıl parladığı ve yakıp parlattığı anlar, kalabalık bi gruba yandan fark ettirmeden kendini girmesi, backburner sayesinde, bi adama bile arkadan kibrit tutsanız, butun grubu crit crit yakıcak kadar zamanınız oluyo ateşnizin criti gecene kadarki cok fark ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 alıntı demisim yanıslıkla pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yalnız o crit miktarı garanti crit anlamına gelmiyor sanırım ama crit şansını %100 arttırıyor herhalde. çünkü arkadan fosur fosur sıkmama rağmen crit görmedim pek hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar