DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ehue şimdi milletin ne hissettiğini anlıyon dimi ? :D uberli değilde ben normal demoya şöyle yapıyom sentryme sticky atarsa: çekiyom tabancayı vuruyom stickyleri. zor iş ama alıştığında kolay oluyo. bakyosun stickyler alakasız yerde patlıyo (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 eee enginarlık zor zanaat ama ben en çok o meslekte kill yapıyorum heh bir de bugün kastım gimp'te image spray hazırladım, mis gibi oldu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 heahe FYI güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 sherminatior koysaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Dustbowl bariz en iyi harita şu an. 2fort eski oyundaki gibi değil, kümes gibi resmen. En saçma harita da hydro bana göre, başı sonu belli değil. Gravel pit de overrated direk millet dust oynamaktan bıktığı için. Açıkçası hoşuma gitmedi tf2'deki haritalar genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ya bende surekli bi hata werio spray yaptğımda boyuttanmıdır acaba ne boyutlarında olması gerekio resimin ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 yatay ve düşey piksel boyutu 256, 128, 64, 32, 16 filan olacak. kare yerine dikdörtgen de olabilir. yalnız benim gimp'te hazırladığım bazı jpg'leri kabul etmedi corrupt deyip, paint'te kaydedince kabul etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 DadashNik0F said: ehue şimdi milletin ne hissettiğini anlıyon dimi ? :D uberli değilde ben normal demoya şöyle yapıyom sentryme sticky atarsa: çekiyom tabancayı vuruyom stickyleri. zor iş ama alıştığında kolay oluyo. bakyosun stickyler alakasız yerde patlıyo (:D Anahtarla sticky'e vurunca bombayı etkisiz hale getirebiliyorsun bu arada. Yok oluyor sticky. Tabi dibine gidip anahtarla ona vurmaya çalışmak pek mantıklı olmuyor genelde. Ama mesela demo tuzak kurup da ortadan kaybolmuşsa temizleyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 yeni patch gelmiş soldier la demomen in ammoları dusmus yaw nası iş ya cok az ammo su kalmıs 2sininde buda full patch bilgisi Added "Custom" tab to the server browser * Servers can now specify metatags describing the custom rules they've adopted * Players can use tag filtering to find servers running the custom rules they want to play * Added options for servers who want to become custom games: Disable critical hits (tf_weapon_criticals), eliminate respawn times (mp_disable_respawn_times), and raise maxplayers above 24 Initial release of Tournament mode (mp_tournament) * UI for handling team naming, ready mode, and win results * Disables team player limits, autobalancing, and intermission Class balancing * Reduced Soldier's maximum rocket reserve ammo from 36 to 16 * Reduced Demoman's maximum sticky bomb reserve ammo from 30 to 16 * Reduced Demoman's maximum grenade launcher reserve ammo from 40 to 24 General * Added protection against voice command spamming. Dramatic reduction in teleporters needed * Fixed mp_timelimit ending the map during the middle of a round on maps like Dustbowl and GravelPit * Fixed "lastdisguise" command not remembering if you were disguised as your own team * Added "Toggle Disguise Team" binding in Options->Keyboard to toggle the disguise team for the Spy's PDA * Changed PDA menus to accept keys bound to "slot1", "slot2", etc., and "slot10" cancels * Fixed Spectator targetID not using team colors * Changed team autobalance code to not balance the teams when the active round timer shows less than 60 seconds * Fixed "-maxplayers" on the command line not correctly setting the maxplayers value for the server * Fixed Badlands never having Sudden Death triggered * Fixed Engineer being able to detonate buildings that are being sapped * Changed Engineer buildings to detonate when a player disconnects instead of blinking out * Fixed potential client crash for players being healed by a Medic or dispenser * Made several improvements to server-side stat reporting (not related to individual player stats) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 hayda nerf yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 resmen nerf yani ya hele demo da ben surekli saydırıorm normal bombaları ozmn surekli bi ammo sıkıntısı olucak yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 İyi olmuş demo bariz imbaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 :s patchden sonra exe hatası vermeye başladı oyun giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Adiemus said: İyi olmuş demo bariz imbaydı. dmjlar düşürülseydi daha mantıklı olurdu o zaman. habire ammo kovalıycaz dispanser ziyaretinde bulunucaz nerfte degil aslında yorma amaç olmuş oyuncuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 bakmadan spamlemenin önüne geçilmiş bence ki özellikle demonun yaptığı o. abartı spam oluyor 3-4 tanesi yanyana yol başını tutunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 VAC'dan banlamışım ya arkadaşlar sağolsun :( işin yoksa git tf al bi daha. bi de cs alsan dünyanın parası. bari bütün oyunlardan banlama ya :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 noldu da banlandın ya ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 arkadaşların alsın o zaman emanete ihanet edilirmi, ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 demoya nerf tatsız olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 * Added options for servers who want to become custom games: Disable critical hits (tf_weapon_criticals) ISTE BUUU ISTE BUUUUUUUUUUU OLLLLEEEEEYYYYYYYYYYYYYYY YEAHAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Daesu said: arkadaşların alsın o zaman emanete ihanet edilirmi, ayıp (tu) hakkaten sailor ayıp yani arkadaşlarının yaptıgı. onlara aldır direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 hiç amma kutus olmıyan haritalar var napıcaz oralarda biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 dimi ya :) her haftasonu evini açarsan elaleme olacağı bu, gelir bugün hile yapar iki gün sonra evi yakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ya crit olayı default olsaydı keşke hoş en başta FF off secenegi gelmişti sonra FF off default yapıldı bundada inşallah öyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Sailor said: dimi ya :) her haftasonu evini açarsan elaleme olacağı bu, gelir bugün hile yapar iki gün sonra evi yakar. Benim bilgisayarıma oturup hile yüklerse bir arkadaşım, onu arkadaşlıktan men ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar