Daesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 server tararken kitleniyor ama düzeliyor sonra bi kitleniyor mesela 500 server geliyor bida kitleniyor bi 500 daha 7-8 saniye sürüyor her kitlenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Bende Vista yüklü, steam den tf 2 ye tıklayınca %50, program yanıt vermiyor diyor açmıyor TF2 yi, bazende açıyor... XP yüklüyken böyle sapıtıklık yapmıyordu.. başka vista da TF2 açarken bu sorunu yaşayan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bende Vista var. Öyle bir sorunla karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 salı gününe 2 tane finalim kaldı.. finallerden önce son oyunlarımı oynadım.. Perşembe günü İstanbul'da olucam.. Bi buluşma tarzı birşeyler ayarlasak mı millet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Klasımı da bulmuş bulunmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Şu gördüğünüz resimde kırmızı ile çizilmiş ufak alanda malum demorgazm'mımı yaşamadan 5sn önce tam olarak: 1. Sentry Gun 2. Dispenser 3. Teleporter Exit 4. Engineer 5. Heavy Weapons Guy 6. Medic 7. Spy Vardı. Hepsinin o küçük yere doluştuğunu düşünün ve benim oraya 4 tane non-sticky bomb yolladığımı düşünün :D Sonuç: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Haritamın ikinci versiyonu hazır. Aslında bir kaç gündür hazırdı da, compile sırasında hata veriyordu. Hatayı tam bulamadım, onun yüzünden HDR ile compile edemedim ne yazik ki. ctf_wastelands_b2 Resim de ekliyorum ama imageshack çok yavaş. Birazdan editler koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Bu beta 2 versiyonunu fpsbanana.com'da ve tf2maps.net'de release ettim. Ordan indirebilirsiniz ve screenshot'lara bakabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. http://www.fpsbanana.com/maps/40765 http://tf2maps.net/downloads.php?do=file&id=25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 genelde hangi serverlarda buluşuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 ewt ya bole patiden olanların buluşabilicei bi serwer belirlesekte belli bi saatte girip kapıssak yada patinin bi server ı acılsa tf2 için bole bi çalısma falan warmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 www.teamfortress.tv 'ye gidip klan maçlarını içeren videolara bi bakmanızı tavsiye ederim. Çok güzel şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 nailer bırak abicim demo classı benimdir :P 1 ayın ardından hafif hafif geri gelmeye başladım oyuna :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 valla ben bir türlü bulamadım kendi classımı. tfc'de soldier, ff'de pyro çok sevdim. demomanle de çok çılgın atarım. ama gel gör ki tf2'yi hala çözemedim. mesela sentry gun kasmak istiyorum. ama diktiğim an hemen sabote ediliyor. iki dakka bir yere gidip gelsem arkamda patladığını görüyorum. hep başında durcaksın paso tamir etçeksin. buna rağmen tfc'deki gibi efektif birşey değil. soldier diycem, armor olmadığından rocket jump yapmaya bile korkuyorum. zırt diye healthten yiyor her bir haltı. şunu gördüm, hiç bir class scoutla aşık atamıyor. çok pis bir class yapmışlar scoutu. normalde scout tekli pompalı tüfek kullanır, soldier çifteli kullanır. burda scout çifteli kullanıyor, soldier tekli kullanıyor. e scout dediğin hızlı koşar, firepower hwguy ve soldier'dadır. sen gidip soldierın en önemli özelliklerinden biri olan çifteliyi çıkartıp yerine dandirik bir tüfek verirsen, zaten o soldier baştan kaybeder. bir de armor yok oyunda, oy yavrum oy. evet, halen ısınamadım ben bu oyuna. o kadar süre çıktı, tfc oynamayanlar bile fanatik kesildi, ama ben sevemedim. herhalde scout kasacam gibi gözüküyor, hem hızlı, hem çiftelisi var, hem armor kalktığından diğer classlardan pek farkı yok. rocket jump yerine de double jump var, oh. hwguy'ı bile delik deşik edebiliyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Sovereign said: Hepsinin o küçük yere doluştuğunu düşünün ve benim oraya 4 tane non-sticky bomb yolladığımı düşünün :D patlattıktan sonra ARGGGH HUHEEYAAAHUU Diyede bağırdınmı mikrofondan ? :D Gameslocation'da oynarken neydi öyle ya Kulağının zarını patlatıyorlardı .Karşında olucak o bağıran elinin tersiyle bi tane çakıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 bone no0bmusun tf2 oynamaya calışıyorsun ? fortress forever hadi cnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 O diil bi Pati TF2 sunucusu vardı noldu? Çok "acayip", çok "yetenekli" gavur oyuncular var onlarla oynamak bayıyo. 9ms pingli scoutu nası durdursun 100ms pingli medic. Hayır en azından ecnebilere diil kendi milletimin insanlarına ölelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Bone scoutla bi sentry patlatmaya çalışana ? ondan sonra armoru olmayan soldier ile patlatmaya çalış. scout dediğin o kadar imba bişey değil. sentrynin oldugu yerde scout olmaz. scoutu almak bi pyroyu bide demoyu zorlar oda sadece açık alandalarsa. çiftelisi güçlü onda haklısın ama scout sahip oldugu tek şeyde çifteli. minigun, rocket launcher, flamethrower gibi silahlar oldugu için classlarda, pek çifteliye ihtiyaç olmuyor. ha bide rj olayı var. rj yaparken tfcde ne kadar armor ve can gidiyosa tf2de de doğru orantılı olarak canın gidiyor. zaten soldierin roketi kendisine az hasar veriyor. ha bu arada fall damagei hesaba katmıyorum. bi rjde direk 150 health kalıyo benim. buda bana yetiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 nade jumplıyorum ben 125 healt kalıyo, bazen cılgın nade juplıyorum böle bütün haritayı geciyorum, guzel şeyler bunlar. armorın olmaması oyunda mediğin verimini arttırdı. tam aksine bone eskiden armor vardı herkez birbirine daha yakındı. eski tfcde medicler conq jump conq jump gezinirdi, soldier medic, engineer dısında class oynanmazdı, heavy guy dediğin adam gider bi ateş eder ölürdü işlevi o kadardi, bütün classlar genelde nade spamlardı o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 DadashNik0F said: ha bide rj olayı var. rj yaparken tfcde ne kadar armor ve can gidiyosa tf2de de doğru orantılı olarak canın gidiyor. zaten soldierin roketi kendisine az hasar veriyor. ha bu arada fall damagei hesaba katmıyorum. bi rjde direk 150 health kalıyo benim. buda bana yetiyo zaten. Yetiyor tabii. Roketler doğal olarak yüksek yerlerden daha etkili. RJ'nin en büyük amacı, normalde çıkılamayan yüksek yerlere çıkmak. Öyle yerler var ki, RJ ile harcadığınız 50 hp ile kat kat avantaj elde ediyorsunuz. Fazlasıyla değiyor yani o harcadığınız 50 hp'ye. Ayrıca bir çok haritada az canınız kalmışken (50'den fazla olmak koşuluyla :D) RJ yaparak resupply yolunu ciddi şekilde kısaltabiliyorsunuz. Yada ölceğinizi anladığınız RJ yaparak üzerinize gelen bilmem kaç kişiyi şaşırtıp vakit kazanabiliyorsunuz. Ölcekseniz bile havadan kafalarına bilmem kaç roket saydırabiliyorsunuz. Her yere RJ kullanarak gidilsin diye yapılmamış RJ sonuçta. Karar sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 bazen jump yapayım derken critical oluyor ya, orası çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 demo'yla tam sticky-jump yapmadan salise önce sniper kurşunu yemek daha bi hoş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 hatta ve hatta rj yaparken altında adam varsa onu öldürmek dahada hoş oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 hatta milletin heavysini nae jumplatmak daha hoş, MEDIĞIM NIRDII MEDIĞIM NIIIRDI UBERIM NIIIRDIII diye "koşuyo" zavallım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Trgamer said: Valve Software yaptığı açıklama ile yakın zamanda Team Fortress 2'ye yeni haritalar ekleneceğini duyurdu. Bu haritalar oyunun Xbox 360 sürümü için Xbox Live sistemi üzerinden paket halinde, PC sürümü için yamalar halinde indirilebilecek ve yeni haritalar için ayrı bir ücret alınmayacak. Aynı zamanda yakında Team Fortress 2'ye yeni ödüller de eklenecek, bu oyunu bir amaç için oynayanlar ve eski ödüllerin hepsini kazanmış olanlar için oldukça güzel. (:D(:D(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 heeeeeyooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar