Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Şu gördüğünüz resimde kırmızı ile çizilmiş ufak alanda malum demorgazm'mımı yaşamadan 5sn önce tam olarak:

1. Sentry Gun
2. Dispenser
3. Teleporter Exit
4. Engineer
5. Heavy Weapons Guy
6. Medic
7. Spy

Vardı. Hepsinin o küçük yere doluştuğunu düşünün ve benim oraya 4 tane non-sticky bomb yolladığımı düşünün :D Sonuç:

Sosyal ağlarda paylaş

valla ben bir türlü bulamadım kendi classımı.

tfc'de soldier, ff'de pyro çok sevdim. demomanle de çok çılgın atarım.

ama gel gör ki tf2'yi hala çözemedim.

mesela sentry gun kasmak istiyorum. ama diktiğim an hemen sabote ediliyor. iki dakka bir yere gidip gelsem arkamda patladığını görüyorum. hep başında durcaksın paso tamir etçeksin. buna rağmen tfc'deki gibi efektif birşey değil.

soldier diycem, armor olmadığından rocket jump yapmaya bile korkuyorum. zırt diye healthten yiyor her bir haltı.

şunu gördüm, hiç bir class scoutla aşık atamıyor.
çok pis bir class yapmışlar scoutu.
normalde scout tekli pompalı tüfek kullanır, soldier çifteli kullanır.
burda scout çifteli kullanıyor, soldier tekli kullanıyor.
e scout dediğin hızlı koşar, firepower hwguy ve soldier'dadır.
sen gidip soldierın en önemli özelliklerinden biri olan çifteliyi çıkartıp yerine dandirik bir tüfek verirsen, zaten o soldier baştan kaybeder. bir de armor yok oyunda, oy yavrum oy.

evet, halen ısınamadım ben bu oyuna.
o kadar süre çıktı, tfc oynamayanlar bile fanatik kesildi,
ama ben sevemedim.

herhalde scout kasacam gibi gözüküyor, hem hızlı, hem çiftelisi var, hem armor kalktığından diğer classlardan pek farkı yok. rocket jump yerine de double jump var, oh.
hwguy'ı bile delik deşik edebiliyorsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sovereign said:
Hepsinin o küçük yere doluştuğunu düşünün ve benim oraya 4 tane non-sticky bomb yolladığımı düşünün :D

patlattıktan sonra
ARGGGH HUHEEYAAAHUU Diyede bağırdınmı mikrofondan ? :D

Gameslocation'da oynarken neydi öyle ya Kulağının zarını patlatıyorlardı .Karşında olucak o bağıran elinin tersiyle bi tane çakıcaksın
Sosyal ağlarda paylaş

Bone scoutla bi sentry patlatmaya çalışana ? ondan sonra armoru olmayan soldier ile patlatmaya çalış.

scout dediğin o kadar imba bişey değil. sentrynin oldugu yerde scout olmaz. scoutu almak bi pyroyu bide demoyu zorlar oda sadece açık alandalarsa.

çiftelisi güçlü onda haklısın ama scout sahip oldugu tek şeyde çifteli. minigun, rocket launcher, flamethrower gibi silahlar oldugu için classlarda, pek çifteliye ihtiyaç olmuyor.

ha bide rj olayı var. rj yaparken tfcde ne kadar armor ve can gidiyosa tf2de de doğru orantılı olarak canın gidiyor. zaten soldierin roketi kendisine az hasar veriyor. ha bu arada fall damagei hesaba katmıyorum. bi rjde direk 150 health kalıyo benim. buda bana yetiyo zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

nade jumplıyorum ben 125 healt kalıyo, bazen cılgın nade juplıyorum böle bütün haritayı geciyorum, guzel şeyler bunlar.

armorın olmaması oyunda mediğin verimini arttırdı.

tam aksine bone eskiden armor vardı herkez birbirine daha yakındı.

eski tfcde medicler conq jump conq jump gezinirdi, soldier medic, engineer dısında class oynanmazdı, heavy guy dediğin adam gider bi ateş eder ölürdü işlevi o kadardi,

bütün classlar genelde nade spamlardı o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

DadashNik0F said:
ha bide rj olayı var. rj yaparken tfcde ne kadar armor ve can gidiyosa tf2de de doğru orantılı olarak canın gidiyor. zaten soldierin roketi kendisine az hasar veriyor. ha bu arada fall damagei hesaba katmıyorum. bi rjde direk 150 health kalıyo benim. buda bana yetiyo zaten.

Yetiyor tabii. Roketler doğal olarak yüksek yerlerden daha etkili. RJ'nin en büyük amacı, normalde çıkılamayan yüksek yerlere çıkmak. Öyle yerler var ki, RJ ile harcadığınız 50 hp ile kat kat avantaj elde ediyorsunuz. Fazlasıyla değiyor yani o harcadığınız 50 hp'ye.

Ayrıca bir çok haritada az canınız kalmışken (50'den fazla olmak koşuluyla :D) RJ yaparak resupply yolunu ciddi şekilde kısaltabiliyorsunuz.

Yada ölceğinizi anladığınız RJ yaparak üzerinize gelen bilmem kaç kişiyi şaşırtıp vakit kazanabiliyorsunuz. Ölcekseniz bile havadan kafalarına bilmem kaç roket saydırabiliyorsunuz.

Her yere RJ kullanarak gidilsin diye yapılmamış RJ sonuçta. Karar sizin.
Sosyal ağlarda paylaş

Trgamer said:
Valve Software yaptığı açıklama ile yakın zamanda Team Fortress 2'ye yeni haritalar ekleneceğini duyurdu. Bu haritalar oyunun Xbox 360 sürümü için Xbox Live sistemi üzerinden paket halinde, PC sürümü için yamalar halinde indirilebilecek ve yeni haritalar için ayrı bir ücret alınmayacak. Aynı zamanda yakında Team Fortress 2'ye yeni ödüller de eklenecek, bu oyunu bir amaç için oynayanlar ve eski ödüllerin hepsini kazanmış olanlar için oldukça güzel.

(:D(:D(:D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...