Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

beyler tf2 turkey serverida var ek olaraktan orayıda deneyebiliriz.

anam yazmayı unuttumda bugün bişey başıma geldi. gittim oyunu internet cafeden oynadım. sonra eve geldim bi baktım bütün statlarım resetlenmiş. geri getirmenin bi yolu varmı ?

[ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 00:38 tarihinde, DadashNik0F tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben half-life 2 oynadım manyaklar gibi , üstüne episode 1 aldım oynadım , o da bitti niye orange box almadım diye kendimi duvarlara çalıyorum şimdi de , şöyle bir olay var : half-life 2 yi baya yüksek kalitede gayet akıcı oynuyorum ortamda duman falan olmadığı sürece , ama az bi duman olsun ya da mesela episode 1 in başındaki o core dalgası gibi şeyler , direk sürünmeye başlıyor FPS . TF2 alsam , kalabalık ortamlarda ağlar mıyım , yoksa rahat olur mu her türlü ? İki oyunu da oynamış biri yardımcı olursa iyi olur . Tşk .
Sosyal ağlarda paylaş

C:Program FilesSteamsteamapps[account_name]team fortress 2tfcfg

buraya bir tane autoexec.cfg dosyası açın notepad ile açın

mat_bumpmap 0
mat_fastnobump 1
mat_specular 0
r_decals 0
r_drawmodeldecals 0
r_drawflecks 0
r_dynamic 0
r_renderoverlayfragment 0
r_WaterDrawReflection 0

bunları ekleyip kaydedin. birazda olsa grafiklerin kalitesi düşüyor ama fpsye etkisi var.
Sosyal ağlarda paylaş

GamersLocation'ın admini falan var mı aramızda? Bir ayar verin şu servera ya, lamer CS sunucuları modunda yönetiliyor server. Saatlerce Dustbowl oynuyor millet. Dust2'ye döndü ya.

Ya Onlarca yurt dışı sunucusuna girdim, wireplay, jolt, multiplay sunucularına girdim, adminleri falanda var ama kimse ama KİMSE map cycle'a dokunmuyor ya. Timelimit'i var, oynuyorsun tadında bitiyor mapler. Burda 150 round dustbowl.

Yeter artık be
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Daesu, 21 Ekim 2007, Pazar - 05:53 tarihinde demis ki:

ulan 1 tane adam gibi map yapmamışlar
custom mapların alayı salla pati.

Valve daha resmi olarak mapping desteğini çıkartmadı. Yani harita yapmak için gerekli zımbırtıları millet ordan burdan aratıp buluyor. Abuk subuk programlar kullanıp extract etmeye çalışıyor falan. Hammer map editörünü açıp "TF2 map'i yapcam" diyemiyorsun daha yani. Uğraşman gerekiyor.

said:
LathspeLL, 21 Ekim 2007, Pazar - 02:04 tarihinde demis ki:
Ya Onlarca yurt dışı sunucusuna girdim, wireplay, jolt, multiplay sunucularına girdim, adminleri falanda var ama kimse ama KİMSE map cycle'a dokunmuyor ya. Timelimit'i var, oynuyorsun tadında bitiyor mapler. Burda 150 round dustbowl.

Bu yetmiyormuş gibi, bir de kafalarına esince harita değiştiriyorlar. Mesela gravelpit başlamış. Defans kazanmış, takımlar değişmiş. Diyorum "oh ne güzel takımlar değişti". Hop bakıyorum harita değişiyor.

Edik: Bu arada ağlıyorum. Ismarladığım ekran kartı (Gecube 215mb agp x1950 xt) göya ellerinde vardı ve benim için ayırmışlardı. Şimdi kart yok olmuş, ısmarlamışlar. Dedim sallayın siz 512mb sapphire x1950 pro yollayın. Bakalım nolacak.. :/

[ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 10:22 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...