Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 off nade'ın kralıyım demomanın hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Sovereign, işte donanım ısmarladım bekliyorum. Çarşambaya kadar gelecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 beyler tf2 turkey serverida var ek olaraktan orayıda deneyebiliriz. anam yazmayı unuttumda bugün bişey başıma geldi. gittim oyunu internet cafeden oynadım. sonra eve geldim bi baktım bütün statlarım resetlenmiş. geri getirmenin bi yolu varmı ? [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 00:38 tarihinde, DadashNik0F tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Ben half-life 2 oynadım manyaklar gibi , üstüne episode 1 aldım oynadım , o da bitti niye orange box almadım diye kendimi duvarlara çalıyorum şimdi de , şöyle bir olay var : half-life 2 yi baya yüksek kalitede gayet akıcı oynuyorum ortamda duman falan olmadığı sürece , ama az bi duman olsun ya da mesela episode 1 in başındaki o core dalgası gibi şeyler , direk sürünmeye başlıyor FPS . TF2 alsam , kalabalık ortamlarda ağlar mıyım , yoksa rahat olur mu her türlü ? İki oyunu da oynamış biri yardımcı olursa iyi olur . Tşk . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 fpsyi hl2 kadar zorlamıyor gibi geliyor bana tf2, sonuçta daha az efenk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 O çizgi film görüntüsünü yaratmak için kaç tane shader kullandıklarından haberin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 efekten degil obje sayısından kastırıyor. 32lik serverlar of hele. ne kadar fazla hareketli poligon o kadar fps düşürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Shaderlardan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 kapa shaderi gene aynı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 C:Program FilesSteamsteamapps[account_name]team fortress 2tfcfg buraya bir tane autoexec.cfg dosyası açın notepad ile açın mat_bumpmap 0 mat_fastnobump 1 mat_specular 0 r_decals 0 r_drawmodeldecals 0 r_drawflecks 0 r_dynamic 0 r_renderoverlayfragment 0 r_WaterDrawReflection 0 bunları ekleyip kaydedin. birazda olsa grafiklerin kalitesi düşüyor ama fpsye etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 %51 ha gayret =) sabaha biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Alayım mı almayayım mı yani nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 cok zevkli yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 GamersLocation'ın admini falan var mı aramızda? Bir ayar verin şu servera ya, lamer CS sunucuları modunda yönetiliyor server. Saatlerce Dustbowl oynuyor millet. Dust2'ye döndü ya. Ya Onlarca yurt dışı sunucusuna girdim, wireplay, jolt, multiplay sunucularına girdim, adminleri falanda var ama kimse ama KİMSE map cycle'a dokunmuyor ya. Timelimit'i var, oynuyorsun tadında bitiyor mapler. Burda 150 round dustbowl. Yeter artık be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 xaenin al al hep beraber oynicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 feci baydım harıtalardan ama varya. valve offical bişiler sunsun artık. 15-20map cekmiştim bi onlara bakayım ben şimdi güzel bişi varmı aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 En çokta 2 fort baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 hayda biz daha oyuna başlamadık 2 saniyede baydınız mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ulan 1 tane adam gibi map yapmamışlar custom mapların alayı salla pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 yükledim bitti , oyuna girdim biraz daldım ortama fakat çok karambol geldi ya bi de haritalara alışamadım. ve çok random oynuo millet. Yani bu işin daha düzenli hali yok mu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bir de çok uzun sürüyo ya oyunun load etmesi servera girmesi falan =) eskiden böle değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: Daesu, 21 Ekim 2007, Pazar - 05:53 tarihinde demis ki: ulan 1 tane adam gibi map yapmamışlar custom mapların alayı salla pati. Valve daha resmi olarak mapping desteğini çıkartmadı. Yani harita yapmak için gerekli zımbırtıları millet ordan burdan aratıp buluyor. Abuk subuk programlar kullanıp extract etmeye çalışıyor falan. Hammer map editörünü açıp "TF2 map'i yapcam" diyemiyorsun daha yani. Uğraşman gerekiyor. said: LathspeLL, 21 Ekim 2007, Pazar - 02:04 tarihinde demis ki: Ya Onlarca yurt dışı sunucusuna girdim, wireplay, jolt, multiplay sunucularına girdim, adminleri falanda var ama kimse ama KİMSE map cycle'a dokunmuyor ya. Timelimit'i var, oynuyorsun tadında bitiyor mapler. Burda 150 round dustbowl. Bu yetmiyormuş gibi, bir de kafalarına esince harita değiştiriyorlar. Mesela gravelpit başlamış. Defans kazanmış, takımlar değişmiş. Diyorum "oh ne güzel takımlar değişti". Hop bakıyorum harita değişiyor. Edik: Bu arada ağlıyorum. Ismarladığım ekran kartı (Gecube 215mb agp x1950 xt) göya ellerinde vardı ve benim için ayırmışlardı. Şimdi kart yok olmuş, ısmarlamışlar. Dedim sallayın siz 512mb sapphire x1950 pro yollayın. Bakalım nolacak.. :/ [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 10:22 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 pro alma aman derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Steamde servers kısmında hep ALL olarak filter var. Team Fortress die filter koydurtamiorum. Bütün serverları gösterio girince. Nasıl yapıcam? -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Yukarda 5 tab var. Ortada "My Games" var. Ordan Team Fortress 2'ye çift tıkla. Oyuna menüsünden find servers altından sadece tf2 sunucularını görürsün. İsteğine göre filtrelersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar