Kharon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Biseyler yazip laf anlatmaya calisan arkadaslara acidim, beyhude oldugunu cook onceden gormeliydiniz. zaman kaybiniz. mesela zirh yok oyunda.
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 abi tamamda ben bacburner ile reflecti elimdne geldiğince kullanıyorum yani tabi daha az şansın oluyor ama etraf ammo pack kaynıyor. ben pyro ile genelde saldır saklan kıstır oynuyorum.yanan arkadaşımızıda sönüdürüyoruz.heavye denk geldiğim zaman yakıp reflect atıp geri kaçıyorum backburnerı da arkacılı dib dipe gezenleri topluca kıstırma amaclı seviyorum tf kantır değil ama publicte çok az adam var takım vs takan medic olup yanındaki adama heal basmaktan acizler varken pyro ile az bencil olmuşsun problem değil :) yanan adamların benden kaçıp base e heallanmaya gittiği gün bıraktım ayrıca adam söndürmeyi.ben mi adamların peşindne koşayım yandıgım zaman pyroların yanına gittiğimde bir allahın kulu söndürmedi beni hiç.hep öldüm
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Cystein said: Abi cunku oyunun adı team fortress kattirsitrayk deil. Takım arkadasımdan banane diyemiyorsun. O zaman ben de l4d2 da zaten yere düşmüş arkadaşları tarafından terkedilmiş adamın ustune atlayayım hunterla, arkadaşlarını takip etmek yerine. Noobluk degil midir bu? şimdi demek istediğin mantıklı aslında ama karşılaştırma yanlış. l4d coop bi oyun, tf2 tdm/ctz. ikisi arasında oyun tarzı farkı var.
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Red said: tf kantır değil ama publicte çok az adam var takım vs takan akşam saatleri xkafe-1 Red said: medic olup yanındaki adama heal basmaktan acizler varken pyro ile az bencil olmuşsun problem değil :) nasılsa herkes kötü ben de kötü olsam bişey olmaz diyosun Red said: yanan adamların benden kaçıp base e heallanmaya gittiği gün bıraktım ayrıca adam söndürmeyi.ben mi adamların peşindne koşayım yandıgım zaman pyroların yanına gittiğimde bir allahın kulu söndürmedi beni hiç.hep öldüm yeniler söndürme olduğunu bile bilmiyo, millet yapmıyo diye yapılması gerekeni yapmaman priceless yazmicam dedim dayanamadım sfd hani oyuna başlayalı bikaç saat olmuş adamlarla, dünyanın en rezil oyunlarını oynayıp da sonra bana o adamların üzerinde yaptığınız taktiklerin iyi olduğunu iddaa etmeniz çok başarılı ya hani şimdi ben bunu dedim de, competetive oynamıyorum, ona rağmen dedim, gelip de bana maçlarda öyle oluyo olabilir abi ama pubda değil falan demeyin
S-H Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Cystein said: Abi cunku oyunun adı team fortress kattirsitrayk deil. cs'de takım oyunu,iyi geceler
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ben yapmıyorum demiyorum.ama enginer veya medic iken takım oyunu daha ağır basiyor bende öbür classlarda sonuçta baktıgında bireysel olarak iyiysen ztn takımada faydalı oluyorsun.chartı koru c yi ele geçir sentryleri indir gibi.olay öyle yada böyle ne kadar çok adam harcadıgına bakıyor.15 saniye spawntime var sonuçta defansta ayrıca ki ztn üst düzey bir iddamız yok tfde.100 saate yakın gp var.ki bende maks 150 olur bu tfde.hani keyif almaya bakıyorum şunu kullanan nubtur bunu kullanan çaşıttır işine girmem bi konsolda fifayı pes gibi oynayan bebeleri sevmem ahaha cogu kişi gibi bende bilmiyorudm tabi ilk başta pyro ateş söndürür falan filan.yavaş yavaş ögreniosun tabi. ama bilmeyenler dğeilde bilenlerde sallamıyor pek takım oyunu genelde ha bazen oyun içinde ağır saçma işler yapanlar oluyor tabi ama publicte her zaman olur bu her oyunda oluyor
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 1.si de ayrı olcak orda. 2. Si cs kesinlikle takım oyunu degil. Neden? Cunku son noktada bireysel skille bakıyor olay. Ama tf2de her karakterin takım icinde birbiriyle etkileşimi var. En basit ve önemlisi medicin sana heal atabilmesi crit veya olumsuzluk verebilmesi. Ama medic kağıttan karakter olduğu için onu korumak zorundasin. Pyro engie iliskisi vesaire bir ton etkileşim var. Csde toplu hareket etseniz de yanındaki adam vurabiliyorsa vurur vuramiyorsa ölür
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 KHaRoN said: Biseyler yazip laf anlatmaya calisan arkadaslara acidim, beyhude oldugunu cook onceden gormeliydiniz. zaman kaybiniz. mesela zirh yok oyunda. haha kharon da trolleme kampanyasına katılmış ^^ şimdi gördüm.
S-H Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 tf'de oyun içi item detayı ve class çeşitliliği olduğu için takım olarak daha fazla sorumluluk yüklüyor olabilir ama bu cs'yi takım oyunu olmanın dışına itmez.ayrıca tf'nin de bireysel özelliklere bakan bir oyun olduğunu göz ardı etme bence.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Suan trolluyorsaniz bile bence hava hoş. Su tartismayı okuyan noob oyunu öğrenmiş olur en azından. Patidas gorevimizi yerine getiriyoruz biz
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 gelin day of defeate tokatlim sizi sdfsdfs bf42 de olabilir
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 S-H said: tf'de oyun içi item detayı ve class çeşitliliği olduğu için takım olarak daha fazla sorumluluk yüklüyor olabilir ama bu cs'yi takım oyunu olmanın dışına itmez.ayrıca tf'nin de bireysel özelliklere bakan bir oyun olduğunu göz ardı etme bence.Ben clanda medicim. Premierde oynayan bir demoyla vs kapıştık 5-4 yenebildi beni. E simdi ben premier demo muyun? Hayır. Gamesense bu oyunda kim ne derse desin skillden önce gelir. Hani cikart beni div 6 bir takımda demo oynat 1 el bile alamaz takım. Aim bile o kadar onemli deil
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 beni tokatlayabileceğin bir fps olduğuna inandın yani sdf
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Red said: gelin day of defeate tokatlim sizi sdfsdfs bf42 de olabilirDod source degilse geliyorum allied sniper olarak afsfafaa
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 source ya.eski dod oynayan var mı hala rev gibi aimbot değilim sdfs.ama dodun ilk zamanları ve bf42 de az estirmedik kılancı olarak
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 cs'deki "pompalı lamer silahı" diyen oyuncular gibi konuşuyorsun cystein. cs de takım oyunu, sadece tek başına iyi skille oynaman zor. koordine saldırılar yapabilen ve uyumlu hareket eden bir takım gerekiyor. hani team fortress oyunlarında işin içine class girince değişiyor işler biraz daha, ama bi l4d gibi coop odaklı bir oyun değil. yani illa takım arkadaşının yanında durup onunla birlikte yürümen gerekmiyor. "illa takıma yarıycak itemları almak zorundasın" diye yansıtıyorsun mesela, ama adam sırf atak yaparak elindeki silahla düşmanları savurabiliyorsa demek ki o silah o adam için yeterlidir. skill meselesi, "şu silah nub silahi" diye dayatmaya gerek yok. ha armor da yok, kharonun dediği gibi.
S-H Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Cystein said: S-H said: tf'de oyun içi item detayı ve class çeşitliliği olduğu için takım olarak daha fazla sorumluluk yüklüyor olabilir ama bu cs'yi takım oyunu olmanın dışına itmez.ayrıca tf'nin de bireysel özelliklere bakan bir oyun olduğunu göz ardı etme bence.Ben clanda medicim. Premierde oynayan bir demoyla vs kapıştık 5-4 yenebildi beni. E simdi ben premier demo muyun? Hayır. Gamesense bu oyunda kim ne derse desin skillden önce gelir. Hani cikart beni div 6 bir takımda demo oynat 1 el bile alamaz takım. Aim bile o kadar onemli deil verdiğin örnek farklı dediğim gibi işin içine class vs class girerse cs ile karşılaştıramazsın.cs'de de top tier bir oyuncuyu düşük seviye bir oyuna koyarsan toz duman eder ortalığı
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 backburnerla koşup bikaç kişiyi yakıp hadi bir iki kişiyi de öldürmeyi, compression blast kullanarak yapabileceğin çok çeşitli hareketin takıma yararı ile karşılaştırıyor musun gerçekten bone? sırf takıma yararı olarak da bakma skill diyosun ama diğer türlü hayatta kalma süreni ne kadar arttırabileceğini, bu sayede daha çok adam da öldürebileceğini göz ardı ediyosun her söndürme sana puan veriyo bone illa puan için oynuyosan, backburnerla kamikaze yapmaktan daha çok puan kazanırsın bu şekilde
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 hepiniz haksızsınız. . savunulan PRO oyunlarda önceden backburner kullanılıyodu. . team fortress takım oyunu bone. . noob silahı olduğu doğru çünkü oynanışı kolay ve yeni oyuncular için. noob -> newb -> newbie. . yeni başlayan adamdan reflect pyro oyun şeklini beklemek komik . aga zaten PUB oynuyosunuz, tartışmak bile yersiz silahların kolaylığını savunmak. random crit gibi bi gerçek var. . jarate ile bushwacka'nın oyuna eklenme tarihleri arasında 1,5 sene var. adam competitive spy kasıcam demiyo ki pub oynicam backburner kullanıcam diyo.
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ama bi de crocset denmiş ki hakkaten public bile olsa en lamer set zaugna kajsdhkaj
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 abi 50 hp ile revanı 4 defa öldürürm ya bırakın bu işleri hatta üstüne cahreine spawnkill atarım bi yandan da l4d oynarım. o derece iyiym
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 knoxville said: hepiniz haksızsınız. . savunulan PRO oyunlarda önceden backburner kullanılıyodu. Kim bu Pro? Ben Pro bir oyuncudan bahsediyorum. Onceden dediğin donem bbde reflect yokkenki donemse ağır failmis . team fortress takım oyunu bone. . noob silahı olduğu doğru çünkü oynanışı kolay ve yeni oyuncular için. noob -> newb -> newbie. . yeni başlayan adamdan reflect pyro oyun şeklini beklemek komik . aga zaten PUB oynuyosunuz, tartışmak bile yersiz silahların kolaylığını savunmak. random crit gibi bi gerçek var. Silahların kolaylığı ve random critin ne alakası var? Pub oynuyorsunuz? Lol? . jarate ile bushwacka'nın oyuna eklenme tarihleri arasında 1,5 sene var. Bushwacka (dediğin uzre ismini yanlis hatırlamıyorsam mini crit vuracağı yerde crit atan silah iste) bu silahın eklenme sebebi belli yani resmen jarate ile kullanılsın diye eklenmiş bir şey. adam competitive spy kasıcam demiyo ki pub oynicam backburner kullanıcam diyo.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Revangelis said: backburnerla koşup bikaç kişiyi yakıp hadi bir iki kişiyi de öldürmeyi, compression blast kullanarak yapabileceğin çok çeşitli hareketin takıma yararı ile karşılaştırıyor musun gerçekten bone? abi tamam normal flamethrower daha iyi bir silah da, bu backburnerı kötü bir silah yapmaz. knoxville said: team fortress takım oyunu bone. değil mi dedik? Cystein said: team fortress takım oyunu bone. bence değil.
Öne çıkan mesajlar