Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
isteyen 10000 saat de oynar benim fikrim yüksek alçak seviye farketmez comp oynuyorsa daha iyi seçeneklerin olduğu, eğlencesine oynayan adam için bir şey demiyorum zaten 3000 saat tf2 pubı yerine 100 tane singleplayer oyun bitirse daha yararlı olurdu kendisine.
Mesaj tarihi:
fps comp olarak daha iyi ne secenekler var?
mw2 dedicated olayıyla benim bildigim sekteye ugradı mw comp olayı. bf nin yok zaten. cs var bi oda ne durumda haberim yok.

2007 cıkıslı tf2 kendi ligi var etf2, amerikada var. els vardı bu sene olmıycak diye bi duyum aldım. wireplay flnda var.
su an en adam gibi comp tf2de var gibi.

varsa baska comp söle cidden benim hiç haberim yok
Mesaj tarihi:
türkiye için konuşuyordum ben zaten. cs 1.6, cod 4. ikisi de tf2'den çok daha iyi oyunlar comp için, tekrar bold bence.
bi kere bile lan'a gitmeden competitive oynuyorum demek saçma geliyor bana.
Mesaj tarihi:
2-3 insan yurtdışına gitse ne olacak abi. ben o kadar emek versem en azından diğer oyunlar gibi 2 haftada-1 ayda bir falan yerel bi turnuva isterdi canım online ligler kupalar bi yere kadar, aynı zevki vremiyorlar. ama ücretsiz olmasıyla belki birkaç yıla böyle bi topluluğu olur. bence mi koyayım mı yine sona :p
Mesaj tarihi:
türkiyede öyle birşeye imkan yok onu söyliyim :p türkler tf2nin comp oynanısı hakkında en ufak fikre sahip degil. atlarım herkezi öldürürüm kill streak benim adım kafası var herkezde cünki.

4 seneyi geciyor nerdeyse, tr comp tayfası 30 kisiyi geçmedi henüz, bu sene 1-2 yeni clan daha gördümde katılıcaklarmı bu sezon bilmiyorum. bide gelip gidenler oldu arada.
Mesaj tarihi:
tf2 bi kere compa çok uygun bir oyun kim ne derse desin. çünkü counter strike gibi bireysel skill'le adam ezemiyorsun. strateji oyunu gibi bi noktadan sonra. iki takımın oyuncularının skill'i birbirine yakınsa iş maincaller (ki genelde medic olur bu) denen adama kalıyor. ve tabiki takımın kendi içindeki anlaşabilitesine.

lan turnuvası çok tf2'nun. ingiltere, almanya ve amerika'da çok büyük turnuvalar dönüyor ve buradan çıkan frag movieler bile var izleyip izleyip Oha çekilebilecek.

bir de neden yani lan turnuvasına girmeyen comp oyuncu saymasın kendini? orayı tam anlayamadım
Mesaj tarihi:
Daesu said:

fps comp olarak daha iyi ne secenekler var?
mw2 dedicated olayıyla benim bildigim sekteye ugradı mw comp olayı. bf nin yok zaten. cs var bi oda ne durumda haberim yok.

2007 cıkıslı tf2 kendi ligi var etf2, amerikada var. els vardı bu sene olmıycak diye bi duyum aldım. wireplay flnda var.
su an en adam gibi comp tf2de var gibi.

varsa baska comp söle cidden benim hiç haberim yok

bilemiyorum, çok kişi sevdi tf2'yi, hatta oyun piyasasında satış rekorları kırdı felan.
ama bunca senedir halen ısınamadım.

ilk çıktığı zaman classları çok dengeli yapmış olmaları rahatsız etmişti beni. armor yok, spy tamamen invisible olabiliyor, engineer ve soldier güçsüzleştirilmiş, ölmek çok kolay felan.
sonrasında item olayı çıkardılar. ne kadar çok oynarsan o kadar item geliyor, yapabileceğin şeçenekler artıyor. az oynuyorsan iyi oyuncu olsan da direk dezavantajlı konumdasın vs.
sonra bir de f2p yaptılar, item için para veriyoruz felan (ya da düşmesi için saatlerce oynaman gerekiyor).

competitive olarak oynanabilecek çok oyun var aslında. ff diyince kızılıyor mesela ama onu yapan adamlar direk competitive'e yönelik yapmışlar. counter-strike halen çok oynanıyor. klasik teamdeathmatch formülü kullanmasa da l4d de gayet competitive olabiliyor. quake live var halen ayakta, ut oyunları var. urban terror gibi hl/q3 modlarının kendi turnuvaları var, ava gibi f2p oyunları var...

ama piyasayı hem modern warfare hem tf2 kendi ellerinde tutunca bunların genel medyaya yansıması pek mümkün olmuyor.

community'nin kendi içinde olup takip edeceksin, yoksa zor.
Mesaj tarihi:
Bone said:

ilk çıktığı zaman classları çok dengeli yapmış olmaları rahatsız etmişti beni. armor yok, spy tamamen invisible olabiliyor, engineer ve soldier güçsüzleştirilmiş, ölmek çok kolay felan.
sonrasında item olayı çıkardılar. ne kadar çok oynarsan o kadar item geliyor, yapabileceğin şeçenekler artıyor. az oynuyorsan iyi oyuncu olsan da direk dezavantajlı konumdasın vs.
sonra bir de f2p yaptılar, item için para veriyoruz felan (ya da düşmesi için saatlerce oynaman gerekiyor).

community'nin kendi içinde olup takip edeceksin, yoksa zor.

Direk upgrade olan itemlar (bence) sadece equlizer , kırbaç , axethingusher ve gloves of running urgently(turnuvalarda izin verilmeye başlandı buna) var üşenmeyip SPUF a girerseniz orada beleşe eşya dağıtan birsürü adam var

Soldier Scout ve demoman de halen default setup kullanıyorum
f2p oyuncu kalitesini düşürdü evet ama bunu yapmasalardı oyun ölücekti giderek azalıyordu oyuncu sayısı

Oyuna bir şans daha ver derim denemek istediğin item varsa veririm
Mesaj tarihi:
tf2'nin en sevdiğim yanı yeni gelen oyuna karşı item trade'i :D

demin çekilişten kazandığım deus ex'in yanında gelen promo itemlarına karşılık limbo ve starwars bf2 aldım asdf. <3 tf2
Mesaj tarihi:
oyundaki herhangi birini nasıl mute luyoruz?
console inmiyor, csdeki gibi yapmayı denedim olmadı. nasıl açarım?
Silahların base damageleri falan farklı herhalde bu critical olayı craft silahlarda oluyor mu? onları görebileceğimiz bi chart gibi bir şey var mı? -internetten bakınıyorum bu arada bunlara- help piliz.
Mesaj tarihi:
esc'e bas orda en üstteki seçenekte sağ tarafında küçük tuşlar var biri mute

böyle hatta

http://i56.tinypic.com/241p7qc.png

console açmak için optionsda keyboard kısmında advanced'e tıkla enable developer console var

critical için http://tf2wiki.net/wiki/Critical_hits
Mesaj tarihi:
yok abi o s.a. cılara falan razıyım yine de 2 saniyede bir mic yapan tiplerden, küfreden 13 yaşındaki çocuklardan, herkese oyunu öğretmeye çalışan ergenlerden, karı gibi arkadan gelmesene lazn diyen dallamalardan bıktım harbi.

@Revangelis

çok teşkkürler efem
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...