knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 sataşma amacın ne forex ben maçta bile yoktum
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Şu da benim hud. Vidyo detaylarından linklere ulaşabilirsiniz http://www.youtube.com/watch?v=ycXwrlqhfJY
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 knoxville said: attention whore?
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 aente said: Cystein said: ben nickinde faceplant tagı yoksa merc algılarım. ki hepimiz öyle algıladık. gidip sizin roosterınızı check yapacak kadar uğraşamam. R. nicki bana faceplant hakkında bi bilgi vermiyor. puber muber 6v6 maçta 2 mercle yendik. o 2 merci de div 1den mi getirmişiz neymiş bu mercler alla alla... hepsi chatlogda var o söylenenlerin. biz nedemişiz o sinirle diye çok merak ediyosanız gidin bi xkafe admininden alın chatlogu... 2 mercinizi sizden 2 division üstte oynuyor ki bu sene div3 deneyecekler. sizin daha üstüne 6 ay çalışıp yapamayacağınız killerle maç aldınız neyin gargarasını yapıyorsun onu anlamadım. düne kadar badlands'te çalılıkların arasında kaybolan tipler hala mücadeleying of the neyin ya.ya kim olduğunu cidden bilmiyorum ama harbiden çok ezik bi tipmişsin. o gün maçta var mıydın sen? vardıysan şunları yazıyorsan cidden egosu yüzünden yenilgiyi kendine yediremeyen bir adamsın ve bir oyun için şizofreniye bağlamışsın gerçekleri göremiyorsun. ne çalısı ne kaybolması yahu? hepimiz en azından 6-7 aydır bu oyunu oynayan insanlarız badlandsi de ezbere biliriz. belki çok çok iyi değiliz ama beraber oynadıkça birbirimizi tanıyoruz gitgide ve ben demomun soldierımın nerde olduğunu daha görmeden biliyorum. bizde woiz ve tbag diye 2 tane merc vardı ve ikisi de div 5de oynayan adamlar. div 3müş... hea ok kib bye... 2 map oynadık 2sinde de yenildiniz. 4-2 ve 4-1'lik skorlarla. div 5den 2 adam + bizim 4 adam. sizde de demoman gibi kilit noktalar mercdi yanlış hatırlamıyorsam... ve yenildiniz. bu kadar yani bunu sindiriceksin içine. biz div5 falan bile değiliz. öyle ısınma turlarındayız henüz. clan tecrübeli değil bazen saçma sapan hareketler yapıyoruz ama yüksek div'lerden (insidious) insanlarla muhabbet ediyoruz, oyunumuzu izlettiriyoruz tavsiye alıyoruz. öyle sanki görevmişçesine değil de canımızı sıkıldıkça boş vaktimiz oldukça antrenman tadında maçlar yapıyoruz. ve siz bu takıma yenildiniz. bu kadar deal with it
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 red tf2 oynuyo musun onu bile bilmiyorum. bırak artık peşimi :D
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 oynuyorum tabi en tepeye bakarsan beni görürsün oyunlarda
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ben pub serverlara çok nadir giriorm. göremem muhtemelen
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 lan 2 hafta önce xkafeden çıkmıyodun ama götün kalkmış asdffs
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Cystein said: ben pub serverlara çok nadir giriorm. göremem muhtemelen lol wut?
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 clana girmeden önce de genelde trade serverlarındaydım. yahudi gibi trade yaptım asdf xkafeye girdikçe sinir krizi geçirip çıkıyodum. geceleri iyi olabiliyor halen. sinir krizleri için bknz 10 sayfa önceleri falan
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 clana girdin götün kalktı yani sdsdg
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 öyle olmadı yahu. pubda f2p çıktığından beri zaten zevk almıyodum. oyundan zevk almaya başladım tekrar. öyle diyim yani...
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Cystein said: aente said: Cystein said: ben nickinde faceplant tagı yoksa merc algılarım. ki hepimiz öyle algıladık. gidip sizin roosterınızı check yapacak kadar uğraşamam. R. nicki bana faceplant hakkında bi bilgi vermiyor. puber muber 6v6 maçta 2 mercle yendik. o 2 merci de div 1den mi getirmişiz neymiş bu mercler alla alla... hepsi chatlogda var o söylenenlerin. biz nedemişiz o sinirle diye çok merak ediyosanız gidin bi xkafe admininden alın chatlogu... 2 mercinizi sizden 2 division üstte oynuyor ki bu sene div3 deneyecekler. sizin daha üstüne 6 ay çalışıp yapamayacağınız killerle maç aldınız neyin gargarasını yapıyorsun onu anlamadım. düne kadar badlands'te çalılıkların arasında kaybolan tipler hala mücadeleying of the neyin ya.ya kim olduğunu cidden bilmiyorum ama harbiden çok ezik bi tipmişsin. o gün maçta var mıydın sen? vardıysan şunları yazıyorsan cidden egosu yüzünden yenilgiyi kendine yediremeyen bir adamsın ve bir oyun için şizofreniye bağlamışsın gerçekleri göremiyorsun. ne çalısı ne kaybolması yahu? hepimiz en azından 6-7 aydır bu oyunu oynayan insanlarız badlandsi de ezbere biliriz. belki çok çok iyi değiliz ama beraber oynadıkça birbirimizi tanıyoruz gitgide ve ben demomun soldierımın nerde olduğunu daha görmeden biliyorum. bizde woiz ve tbag diye 2 tane merc vardı ve ikisi de div 5de oynayan adamlar. div 3müş... hea ok kib bye... 2 map oynadık 2sinde de yenildiniz. 4-2 ve 4-1'lik skorlarla. div 5den 2 adam + bizim 4 adam. sizde de demoman gibi kilit noktalar mercdi yanlış hatırlamıyorsam... ve yenildiniz. bu kadar yani bunu sindiriceksin içine. biz div5 falan bile değiliz. öyle ısınma turlarındayız henüz. clan tecrübeli değil bazen saçma sapan hareketler yapıyoruz ama yüksek div'lerden (insidious) insanlarla muhabbet ediyoruz, oyunumuzu izlettiriyoruz tavsiye alıyoruz. öyle sanki görevmişçesine değil de canımızı sıkıldıkça boş vaktimiz oldukça antrenman tadında maçlar yapıyoruz. ve siz bu takıma yenildiniz. bu kadar deal with it asdasd yenilen takım neydiki ? hyd ve benim haricimde deneyimli biri yoktuki o takımda. 4-1 yendiginiz mactada herkezden cok killim varmış np for me profit ? :D
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 319 sayfalik konuyu garbage'a atsam foruma bir sey olur mu acaba?
Öne çıkan mesajlar