Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Forumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?40,1886849,5772159#msg-5772159

Cystein said:

HAHAAAA OKTOBERFEEEEEEEEST
ZET VOZ NOT MEDİSIN

aimlesslere iyi eglence oldu bu trade. ultimadaki merchant kafası

zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mesaj tarihi:
Sen sus lan köylü. Ben uzuuuun bir süre gastly gibusla takıldım. Sonra dalga geçmeye başladılar. Ben de sinirlendim trade isine girdim ve herseyi ELDE ETTİM
Mesaj tarihi:
axedice said:

Goldbaren sen göbeğinin üzerinden klavye ve mouse a uzanabiliyor musun? Eller o kadar tombul olunca aim, hakimiyet falan da zor oluyordur?

Harir said:

Gold nubdur bence burda da.

beyler haxball başka, yemeksepeti başka, tf2 başka. popişiniz yemiyorsa başka da, sizin gibi gençleri maçta görmek isteriz.

cidden bu akşam oynanacaksa ben müsaitim. ÖM ile hatırlatın yalnız. kolpalamıyorum kendime güveniyorum.

baltazarcığım oyunda da şişkoyu canlandıracağım hw olacağım, hiç merak etme:P
Mesaj tarihi:
6v6 maçta devamlı heavy oynayacaksan zaten almayız seni. Ana classlar soldier medic scout ve demoman. 2 solly 2 scout 1 med 1 demoman oluyor. Scoutlardan birisi joker olarak arada bir hw ya da snipe degisbiliyor. Ama her zaman hw oynarsan döverler seni
Mesaj tarihi:
Cystein said:

6v6 maçta devamlı heavy oynayacaksan zaten almayız seni. Ana classlar soldier medic scout ve demoman. 2 solly 2 scout 1 med 1 demoman oluyor. Scoutlardan birisi joker olarak arada bir hw ya da snipe degisbiliyor. Ama her zaman hw oynarsan döverler seni

abi hiç farketmez spec klasıylka bile döverim.
Mesaj tarihi:
beyler ben yokum bu aralar. xkafe 6v6 sunucusuna patiler olarak girip bir maç çevirebiliriz. katılmak isteyenler katılcem desinler tek bi mesajla. bakalım kimler oynuyor kimler oynamıyor. hem size pro oynama şeklini öğretiriz.
yani yetenekli yahut yeteneksiz olsanız da farketmez. ciddi bir maçta her classın yapması veya yapmaması gereken şeyler var pub serverdaki gibi oynanmıyor gidem dalam ölem tekrar doğam dalam falan gibi geyik yok. dota gibi gang falan yapıyosun. öyle diyim :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...