NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 para vermem itemlere istersen fazla olan itemlerle takas yaparım ama pek birşeyim yok açıkcası
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 dediim gibi normal racon 1 normal silah almak istiosan random 2 normal silah vercen
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 sandvic trade edilemiyormuş denedik
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 edilir tabiki de. achievment itemlar var bunlar not tradable. ama drop itemsa edilir. bende var semmiç. veriyim istersen
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 HAHAAAA OKTOBERFEEEEEEEEST ZET VOZ NOT MEDİSIN
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Cystein said: edilir tabiki de. achievment itemlar var bunlar not tradable. ama drop itemsa edilir. bende var semmiç. veriyim istersen iyi olur maksat achievment kasmak
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Forumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?40,1886849,5772159#msg-5772159 Cystein said: HAHAAAA OKTOBERFEEEEEEEEST ZET VOZ NOT MEDİSIN aimlesslere iyi eglence oldu bu trade. ultimadaki merchant kafası zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Sen sus lan köylü. Ben uzuuuun bir süre gastly gibusla takıldım. Sonra dalga geçmeye başladılar. Ben de sinirlendim trade isine girdim ve herseyi ELDE ETTİM
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 axedice said: Goldbaren sen göbeğinin üzerinden klavye ve mouse a uzanabiliyor musun? Eller o kadar tombul olunca aim, hakimiyet falan da zor oluyordur? Harir said: Gold nubdur bence burda da. beyler haxball başka, yemeksepeti başka, tf2 başka. popişiniz yemiyorsa başka da, sizin gibi gençleri maçta görmek isteriz. cidden bu akşam oynanacaksa ben müsaitim. ÖM ile hatırlatın yalnız. kolpalamıyorum kendime güveniyorum. baltazarcığım oyunda da şişkoyu canlandıracağım hw olacağım, hiç merak etme:P
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 6v6 maçta devamlı heavy oynayacaksan zaten almayız seni. Ana classlar soldier medic scout ve demoman. 2 solly 2 scout 1 med 1 demoman oluyor. Scoutlardan birisi joker olarak arada bir hw ya da snipe degisbiliyor. Ama her zaman hw oynarsan döverler seni
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 6v6 maç nedir ve nerde oynanıyor? Jahreini sevmesem de gelebilirim neden olmasın. Medic oynar dobişi heallarım hem ahaha
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Cystein said: 6v6 maçta devamlı heavy oynayacaksan zaten almayız seni. Ana classlar soldier medic scout ve demoman. 2 solly 2 scout 1 med 1 demoman oluyor. Scoutlardan birisi joker olarak arada bir hw ya da snipe degisbiliyor. Ama her zaman hw oynarsan döverler seni abi hiç farketmez spec klasıylka bile döverim.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 korkaklar nerdesiniz lan. nası giriyoruz pati tf grubu falan mı var
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 beyler ben yokum bu aralar. xkafe 6v6 sunucusuna patiler olarak girip bir maç çevirebiliriz. katılmak isteyenler katılcem desinler tek bi mesajla. bakalım kimler oynuyor kimler oynamıyor. hem size pro oynama şeklini öğretiriz. yani yetenekli yahut yeteneksiz olsanız da farketmez. ciddi bir maçta her classın yapması veya yapmaması gereken şeyler var pub serverdaki gibi oynanmıyor gidem dalam ölem tekrar doğam dalam falan gibi geyik yok. dota gibi gang falan yapıyosun. öyle diyim :D
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 o kadar barzo değiliz ya. ama en son klan maçımı 2009da yapmıştım eheh
Öne çıkan mesajlar