Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben sana f2psin demedim ki. eğer ogünkü oyundan bahsediyorsak turuncu_paticik diye bir nick aldıysan seni o oyundan hatırlıyorum diyorum. ve bahsettiğin kişi bendim diyorum.
hatta

f2p çıktı çıkalı artistlik taslamalar arttı falan demiştin
Mesaj tarihi:
Benim iddia ettiğim şeylerle süper FPS'ci olmanın bir alakası yok ki, hala arkasındayım eheh. Karşıdakinin dinlemediği durumların yarısından çoğu yanlış üslupla alakalı. Çok bariz bir kutuplaşma var free oldu olalı.

Baggio'ya duel çaktım kaçtı diye hava atarsın sen de. Takımında olsam ihya olursun ama :p
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Ben de o oyundaydım ama o mal ben değildim diyorum işte.

Cystein said:

ha bi de o kıbrıslı ben değildim o zaman.

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lmbjkir5Ms1qb0unmo1_400.jpg
Mesaj tarihi:
Ya baggio yalniz bardaklar tasti o yuzden insanlar sert biraz. Yani yardim edilmeye calisildi ve genelde karsidan ters tepki alindi benim gozlemledigim kadariyla. Cunku seviye dustu, eskiden yapilan geyikler bu yeni gelen kucuk yas ortalamali tayfanin alinmasina sebep oldu falan. Bunun sonucunda artik insanlar direk sinirli yaklasiolar. Ha dogru mu tartisilir ama iste kurunun yaninda yas da yaniyor ki yeni gelenlerin cogu kuru :p
Mesaj tarihi:
ya az önce oynadım mesela xkafeye yeminlen 4-5 gündür girmiyorum. millet nerdesin diye soruyor.

pyro almışım. adam medic. bir heavy'e bağlanmış. AYRILMIYOR ANASINI SATAYIM! yanındayım adamın dibinde medic dedim 3 kere. ses yok 40 hp bekliyorum. voice chatten "medic yanındayım bi toparlar mısın beni?" dedim... adam "sağa ne " çekti. öldüm. medic oldum "medici sevmedim. medic oldum hadi bağlım" dedim. dikkat ediniz takım için tabiki de. "ben de seni sevmedim amk kırmızıya geçicem" dedi herif.

YA SEN BENİ NİYE SEVMEDİN.
SENİN BUNU DEMEYE HAKKIN VAR MI? HEM NOOB HEM GÜÇLÜ
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:

xkafede, türklerle oyun oynayıp sonra da şikayetçi olmanız baya komik bence.

f2p olmasa da saçma sapan bir kitlesi vardı xkafe'nin; şimdi iyice boku çıktı.

Bu da doğru aslında, neyin mücadelesini veriyoruz eheh.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...