Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ben sana f2psin demedim ki. eğer ogünkü oyundan bahsediyorsak turuncu_paticik diye bir nick aldıysan seni o oyundan hatırlıyorum diyorum. ve bahsettiğin kişi bendim diyorum. hatta f2p çıktı çıkalı artistlik taslamalar arttı falan demiştin
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Ben de o oyundaydım ama o mal ben değildim diyorum işte. Anlaştık galiba, ekant silmeden kurtarabileceğiz.
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 hmm yine de bi vs yapalım istersen. solly vs solly ya da scout
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 YAPALIM LAN! burda caka satıcam sonra baggio'yu ezdim diycem bişi bilmiyomuş bi de konuştu diycem. geceleri uyuyamıyorum sonra :/
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ha bi de o kıbrıslı ben değildim o zaman. benim nick hep aynı jahrein. o ozperozonor mu ne öyle isim soyisim nickli bi eleman :D
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Benim iddia ettiğim şeylerle süper FPS'ci olmanın bir alakası yok ki, hala arkasındayım eheh. Karşıdakinin dinlemediği durumların yarısından çoğu yanlış üslupla alakalı. Çok bariz bir kutuplaşma var free oldu olalı. Baggio'ya duel çaktım kaçtı diye hava atarsın sen de. Takımında olsam ihya olursun ama :p
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Baggio said: Ben de o oyundaydım ama o mal ben değildim diyorum işte. Cystein said: ha bi de o kıbrıslı ben değildim o zaman. http://28.media.tumblr.com/tumblr_lmbjkir5Ms1qb0unmo1_400.jpg
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Ya baggio yalniz bardaklar tasti o yuzden insanlar sert biraz. Yani yardim edilmeye calisildi ve genelde karsidan ters tepki alindi benim gozlemledigim kadariyla. Cunku seviye dustu, eskiden yapilan geyikler bu yeni gelen kucuk yas ortalamali tayfanin alinmasina sebep oldu falan. Bunun sonucunda artik insanlar direk sinirli yaklasiolar. Ha dogru mu tartisilir ama iste kurunun yaninda yas da yaniyor ki yeni gelenlerin cogu kuru :p
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ya az önce oynadım mesela xkafeye yeminlen 4-5 gündür girmiyorum. millet nerdesin diye soruyor. pyro almışım. adam medic. bir heavy'e bağlanmış. AYRILMIYOR ANASINI SATAYIM! yanındayım adamın dibinde medic dedim 3 kere. ses yok 40 hp bekliyorum. voice chatten "medic yanındayım bi toparlar mısın beni?" dedim... adam "sağa ne " çekti. öldüm. medic oldum "medici sevmedim. medic oldum hadi bağlım" dedim. dikkat ediniz takım için tabiki de. "ben de seni sevmedim amk kırmızıya geçicem" dedi herif. YA SEN BENİ NİYE SEVMEDİN. SENİN BUNU DEMEYE HAKKIN VAR MI? HEM NOOB HEM GÜÇLÜ
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Cystein said: YA SEN BENİ NİYE SEVMEDİN. niye ulan niye :(
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 xkafede, türklerle oyun oynayıp sonra da şikayetçi olmanız baya komik bence. f2p olmasa da saçma sapan bir kitlesi vardı xkafe'nin; şimdi iyice boku çıktı.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 random giriyorum, kafam rahat. hicbi serverda da problem cikmadi.
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 canlar o zaman server onerin ya. HoN community gibiyse yandık :) f2p olarak başlıcam ama korkuyorum
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 gfm-clan, saigns.de, nightteam.com, gtfo. bunlar fena serverlar değil. tabii gene bilmeyenler var fakat medic diye çığırdığınızda hiç olmaz heallıyorlar.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 turk serverlarinda millet medic olmuyor bile. bagirsan da heallayan cok olmuyor. illa senin medic acman lazim.
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ZaugnaKhaldun said: xkafede, türklerle oyun oynayıp sonra da şikayetçi olmanız baya komik bence. f2p olmasa da saçma sapan bir kitlesi vardı xkafe'nin; şimdi iyice boku çıktı. Bu da doğru aslında, neyin mücadelesini veriyoruz eheh.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 pusma diyordu abi adam bana. free2play falan da değildi o zamanlar oyun daha hani.
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Eleştirel yorumlarımızda fakir2play ifadesini kullanalım lütfen.
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 xkafede kullanmayın banlıyolar
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yabancı serverlarda bot desteği oluyor genelde. 23/24 gördüklerimin %98 i botlu server. siz girince oyundan bir bot atıyor öyle devam ediyor oyun
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Cystein said: ses yok 40 hp bekliyorum. voice chatten "medic yanındayım bi toparlar mısın beni?" dedim... adam "sağa ne " çekti. öldüm. Cystein hangi nickle oynuyorsun?
Öne çıkan mesajlar