Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya fitil oldum serverda malstorm mudur nedir, adamlar zaten aynı takıma doluşuyor, ben red e girdim, deasu da red e girdi, adamlar servera girdi tuttu rede girdi karşı taraf sırf avatar bile ayarlamayı unutmuş oyunculardan oluşuyor, küfrediyorum, karşı tarafa geçsenize diyorum, sallıyan yok, mal mısınız ne zevk alıyosunuz diyorum adam mikrofonla beyenmiyorsan git falan dedi, tövbe ettim türklerle oynanmaz, abi mal gibi aynı takıma doluşup, zaten zayıf olan takımı ezerek haz alıyorlar, karşı tarafa geçiyorsun, bu sefer onlar senin yanına geliyor, ne diyim ki yani.
Takım da maldı hani, defans yapıyoruz adam tutuyor scout alıyor spy alıyor, heavy guy alsa medic alsa oyunu bilmese bile çok işe yarıyor, ama laf da dinlemiyor, demoman alıyor bilmeden, aynı noktadan sürekli bomba atıyor, tutturursa tutturuyor tutmuyorsa boşa ateş ediyor saatlerce, demomani bilmeyen kullanmasın diyorum zaten sırf spam yapanlar var dispenser yanında durup hoş değil, beceremiyorsan medic al, hw al, ne güzel bak. Engineer al daha da eylenceli.
Ama yok, defans yapıcak, scout ile, bi sağa bi sola koşacak.
Mesaj tarihi:
beyler ben de TF2 oynamak istiorum

fakat oyunu download mu etmem lazım yoksa Para verip almam mı gerekiyor? Half Life 2 olması gerekiyor mu. En ucuza nasıl halledeirz şu işi hehe biriniz bi yardım ederse ben de giriim şu işe =) wow u bıraktıktan sonra şöle girip stress atıp çıkacak bi oyun ariorum =)
Mesaj tarihi:
hiç ugraşma wow tabiriyle "free server"larla . varmı yokmu onu bile bilmiyorum

steama üye ol. gamesden tf2yi bul 30dolarını ver al. download etsin steam, ne hl2 nede başka bişeye ihtiyacın yok. bide backup al dvdye cek dursun bi köşede :)

[ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 03:44 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bu arada 30 dolar a alınca orange boxdaki bütün oyunları download edebilior muyum yoksa sadece TF2 mi ? =)

edit: tamam sırf TF2 ymiş =)

[ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 03:52 tarihinde, Mortis tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
0-150ping arası 37 server görüyorum şu an
3 türk serveri var ping 20yi geçmiyor
ingiliz ve alman serverları var 90 gibi oluyor pingim (1mbit)
yani bi problem yaşamıyoruz
Mesaj tarihi:
said:
nayss peki guild oluşumları ciddi kapışmalar olacak mı bu TF2 de eski TFC gibi

maelstrom vs vs guildlerinin geçmişi varsa bilemem de tf2 çıktıktan sonra 2-3 tane türk guild (clan ?) oluştu.
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 16 Ekim 2007, Salı - 05:19 tarihinde demis ki:

ulan alicam simdi, ama calismicak elimde patlicak oyun sonra, uzulucem.

Ben dün 1gb ram taktırdım laptopa 1.5gb oldu ama ekran kartı iyi değil . Tam böyle purchase diyecektim vazgeçtim şimdi çalışmazsa boşa para vermiş olcam diye . Sende çalışmaz Şükrü , dota zor çalışıyor .
Mesaj tarihi:
said:
maelstrom vs vs guildlerinin geçmişi varsa bilemem de tf2 çıktıktan sonra 2-3 tane türk guild (clan ?) oluştu.

hhaha clan olacak o pardon 5-6 sene oldu FPS oyunu oynamayalı , paso mmorpgden guild demişim =) en son Natural Selection clanım vardı efsaneydik ^_^
Mesaj tarihi:
ya ekmek
12 kişilik defans takamının 5i spy ise derim "böle olursa eli kaybederiz" diye.. ama 1 kere derim isteyen degiştirir isteyen devam eder yapcak bişi yok.

keza dünde 1 kere dedim oyunuma devam ettim. millet microfondan cok söylemeye başlayınca "sanane lan"lar havada ucuştu :)
Mesaj tarihi:
Abi ben de diyorum mesela biri heavy olsun medic olsun diye de, isim gösterip emir vermenin anlamı yok. Feed olayı yok stat mtat yok, ne bileyim bf daki gibi upgrade yok, eğlencesine giriyorum sonuçta yani, biri de beni şöyle yap böyle yap diye harasslayınca sinirleniyorum.
Mesaj tarihi:
ya tabi kimsenin hakkı yok isim vere vere emirler yagdırmaya. cok istiyorsa kendi clanındaki adama söylesin

LAN CHEMİCAL SEN DEGİLMİYDİN ENG OLUN ENG OLUN DİYEN.ALLAN DEMOMANİ
Mesaj tarihi:
said:
LathspeLL, 16 Ekim 2007, Salı - 22:58 tarihinde demis ki:

Kimse'de de bizim ki gibi bir bilinç yok ki. Ben round başında bakıyorum class'lara, ihtiyaç olan bir class varsa alıyorum (medic harici çünkü sevmiyorum).

Aynen ben de böyle yapıyorum. Zaten sniper hariç bütün class'ları zevkle oynadığım için pek sorun da olmuyor. Sniper da severim aslında ama fps rezalet olduğu için kimseyi vuramıyorum, şebek oluyorum. :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...