Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Loxias said:

mokoko said:

Loxias said:

oyundan yavaş yavaş nefret etmeye başlıyorum.

o kadar amele doldu ki girip oynayasım yok.

medic var kitlenip birine başkasını heallamaz,
pyro var kıçın yanıyorken söndürmeye tenezzül etmez
engi var önünde saplenmiş teleporter varken üstüne çıkıp sahibinin tamir etmesini bekler

takım var ofens haritada defans yaparmışcasına oyun oynar,
takım var cartın ne oldugunu neye yaradığını bilmez,

e sonuç olarak da adamların yaptığı hatadan dolayı ben ölüyorum ve oyun oynanmaz hale geliyor.

spydan başka birşey oynayamıyorum açıkcası şu aralar kimse kendi görevini yapmadığından. K/D oranı 9-10 oluyor ondada zevk alınmıyor

bugun bi oyunda bana baya çektirdin sen spy'la. :D iyi oynuosun hakkaten.

nick neydi?

"ecdad.w aka mokoko"
Mesaj tarihi:
Çok net pati serverı ve sürekliliği olan dengeli takımlar lazım.

Çok zevkli maçlar atılır her akşam. Loxian'ın cıglıgına ben de katılıyorum, felaket oyunun hali.
Mesaj tarihi:
bi ben oynuyorum Warband, herkes tunnel vision oynuyor her oyunu.

l4dçiler paso l4d, tf'ciler paso tf'ydi. Şimdi f2p olunca biraz dengelendi ama warband yetim.
Mesaj tarihi:
ben warbanda giriyorum 3-5 öldürüp 1-2 ölünce bayıyorum sdf

baya iyi bir multi potansiyeli ama yetersiz bence multisi

şu warbanddaki at kılıc kalkan ok kullanma hissini başka oyun vermiyor
Mesaj tarihi:
Warband küçük bir stabil takım isteyen bir oyun. Solo giren ben değilse dayagı yer.

İşin en garibi oyunu yabancıların çok iyi oynaması, 4chanda falan sürekli toiclerini görüyorum adamlar ciddi ciddi oynuyor ve begeniyorlar.

Skillcap türk oyuncusu için fazla yüksek. Zevk almak için hemen baymamak için iyi olmanız lazım cunku diger oyunlar gibi değil. Ölürken eglenmiyorsun, kılıcı sıkacaksın eglenmek istiyorsan.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

Loxias said:

mokoko said:

Loxias said:

oyundan yavaş yavaş nefret etmeye başlıyorum.

o kadar amele doldu ki girip oynayasım yok.

medic var kitlenip birine başkasını heallamaz,
pyro var kıçın yanıyorken söndürmeye tenezzül etmez
engi var önünde saplenmiş teleporter varken üstüne çıkıp sahibinin tamir etmesini bekler

takım var ofens haritada defans yaparmışcasına oyun oynar,
takım var cartın ne oldugunu neye yaradığını bilmez,

e sonuç olarak da adamların yaptığı hatadan dolayı ben ölüyorum ve oyun oynanmaz hale geliyor.

spydan başka birşey oynayamıyorum açıkcası şu aralar kimse kendi görevini yapmadığından. K/D oranı 9-10 oluyor ondada zevk alınmıyor

bugun bi oyunda bana baya çektirdin sen spy'la. :D iyi oynuosun hakkaten.

nick neydi?

"ecdad.w aka mokoko"

hatırladım. abi ecdad.w okuyup gerisini okumadığıma dikkat ettim.

400 saate yakın spy oynamışımdır. çok çok iyi değilim ama ortalamanın üstündeyim yinede
Mesaj tarihi:
ben soldier oynuyorum coğunlukla. ztn tf2yi çok çok uzun zamandır oynuyorum. ilk çıktığı zaman alıp deliler gibi oynamaya başlamıştım. soradan soğudum biraz. aralar vererek oynamaya başladım. şimdi bu f2p olayından sora oyuncu sayısı artınca tekrardan dondum oyuna. eski hali biraz daha iyiydi sanki bu crafting falan oncesi. ama yine dengeleri çok iyi ayarlıyolar yeni itemlarda. +sı kadar -side çok var yeni silahların. ztn bence en cok dengeli olduğundan bu kadar seviliyo.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...