Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:

LotusClan

Team Interrobang

Simian Cage

NoHeroes

bu 4 server iyi baya, interrobang us serverı olmasına rağmen 150 - 160 ping alabiliyorsunuz (pingine rağmen oynadığım en eğlenceli server açık ara).

onun dışındaki serverlar uk serverları galiba, interrobang dışında en çok simiancage'de oynamaktan zevk alıyorum ben ama prime timeda girebilmek için baya bir zaman harcamanız gerekebilir.

xkafe düşük ping için iyi ama insan kalitesi olarak falan gerçekten hiç memnun olmadığım bir yer. sadece gece 11 - 1 arası random saat aralığında çok eğlenceli bir geyik dönebiliyor.

sourceop var bir de iyi diye duyduğum; ancak oynamadığım için kesin bir şey söyleyemem.

simiancage halen güzel; team interrobang ise sadece voicechatini dinlemek için bile girebileceğim bir yer.

bu arada demoman için persian prusader setini tamamladım şapka hariç, full melee oluyorsun ama böyle bir eğlence yok; 2fort'ta köprünün bir ucundan chargea başlayıp diğer ucunda 3 kişi alıyorum şu sıralarda.
Mesaj tarihi:
Pyro olup da spy check yapmayan bizden degildir.

Yakin su ortaligi ya 2 gundur spylar cildirtti. Sanki bir sey kaybedio insanlar yaka yaka gezicen iste genis aci tarayarak.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...