Pickles Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 pronoit said: winter createler gelmiş nedir ne değildir? bana +6 crate çıktı. anahtarlar 2.5$ a satılıyo diye gittim takas ettim
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Conc jump diye tahmin ediyorum http://www.youtube.com/watch?v=kRrjh8yp5yE
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 konkaşın granade jump aka conc jump, QQ jumpta denilebilir. üstteki video gibi, psikopat gibi kullananlar oyundan bezdiriyordu. ben 2fortta balkondan balkona atlarken seviniyodum lan adam badlandste balkondan balkona atladı tek conc. ile.
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Ben ne kadar uğraşsam da şu basic dediklerini bile yapamıyodum nerdeyse (sentry olayı harçi sdf), o yüzden oynarken falan hep düşünüyodum, şunu da yapsınlar yiyosa diye kendi kendime. O şekilde düşündüklerimden biri de badlands'te o kuleden kuleye gitmeydi işte. "Yok artık o kadar da diil" diyodum, oluyomuş demek ki. Aklım almıyo şu an sdfkgjl
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 zor olan conc dil zatende karşı takımın durumuna göre serial conc atmak problem. işte oda oynıya oynıya oluyordu.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 conc u kral yapardım haa, tek olayı zamanlama aslında, bol bol da pratik. Of ya tfc harikaydı be arkadaş.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Tfc oynanacaksa eski tfc kadros lazım dmc klanı falan..
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 tfc 1.6 classic bakıyporum nette bulursam indircem gircem bi servera
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 varda pingi yüksek, oyuncusuda az oluyor
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 var game-monitor de falan server buldumda oyunu bulamadım ohassadfsdf çook oyuncusu yok ama kayda değer http://www.gametracker.com/search/tfc/ tfc 1.5 sandım yükledim 1.6 imiş
Creus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 yarısı abd bunların pingler tavan yapar hiçte bişi anlaşılmaz oynanan oyundan.
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 tfc 1.6 mı 2 mi 1.5 mi hangi ne olduğunuz çözsem akıcam bi servera ping azsa haberlerim
Xanador Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Steam den alsanıza? Ben steam i ilk kurduğum zamanlar HL ve expansionları, CS TF falan hep beleş yüklenmişti... Artık paralı heralde... TcT vardı Ani vardı DmC yi de hatırlıyorum. BOccOB ve butcher vardı manyak sniper lar, serverda ikisi birden aynı takımda oldu mu hiç tadı olmazdı oyunun ak :D
Bone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 tfc'yi niye internetten yüklemek için uğraşıyorsunuz ki? steam'de var işte paşa paşa.
Rhox Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Hayvan gibi update çıkardılar gene medic,heavy,demo setleri geldi medic seti güzel gerisi cacık ....
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Xanador said: Steam den alsanıza? Ben steam i ilk kurduğum zamanlar HL ve expansionları, CS TF falan hep beleş yüklenmişti... Artık paralı heralde... TcT vardı Ani vardı DmC yi de hatırlıyorum. BOccOB ve butcher vardı manyak sniper lar, serverda ikisi birden aynı takımda oldu mu hiç tadı olmazdı oyunun ak :D DmC vardı evet, süper adamlar vardı orda hem oyun hem geyik anlamda. Sayı vardı, 1289 mu ne idi nick, sayı derdik. Buranın nefr'i gibi falandı safdsfs, yöneticiydi o da. Çok güzel bi komüniteydi de dağıldı gitti yazık oldu. Bu arada tf2'ye de her allahın günü update geliyor, kotamı yedi lan..
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 steami ne zaman acsam alttan team fortress has finished downloading diyor, adamlar heralde bos durmamak icin hergun patch cikariyo, o yuzden arada patch notelar dosya mosya degistirdik iste tadinda.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Steamden aldım oyunu.Keşke daha önceden alsaymışım ne eğlenceli bu oyun gerçi hep aynı yeri oynamak sıktı.Önerileriinz var mı yeni başlıyana.Medic takılıyorum genelde bi tane heavy arkasında mutal ilişki yaşıyoruz =)
Rhox Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 NolaxThensbane said: Steamden aldım oyunu.Keşke daha önceden alsaymışım ne eğlenceli bu oyun gerçi hep aynı yeri oynamak sıktı.Önerileriinz var mı yeni başlıyana.Medic takılıyorum genelde bi tane heavy arkasında mutal ilişki yaşıyoruz =) Tebrikler pişman olmayacağın bişi yaptın medic oynamaktan hoşlanıyorsan çok eyleneceksin birkaç tip sana bakıp başka yöne koşan allyların genelde spydır(medic spamlamıyorsa) spy check yapmanın en kolay yolu spy olduğunu düşündüğün kişinin içinden geçmeye çalış düşman oyuncuların içinden geçemezsin takılırsın duvara takılmış gibi (tabi bu hareketi yaparken yanlışlıkla arkanı dönersen backstab yeme olasılığında var) Medigunın menzilini kullan adamı heal ederken adama bakman bile gerekmiyor elini fareden kaldırmazsan(eğer fareye basılı tutmak zor geliyorsa optionsta multiplayer advanced de birkaç seçenek var onları denyebilirsin hedefe verdiğin hasarı gösterme medigunın basılı tutmadan heal etmesi vs) Birde bu hafta 23-30 u arasında drop rate 2 katına çıkmış ve 1 tane bedave key dağıtmışlar duymayan duysun idle a bırakın :D
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 festive winter crate arıyorum haberiniz olsun
Öne çıkan mesajlar