Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
212.175.219.87:27015, bura var düzenli olarak dolan tek türk serverı.

Eşyalar genelde random düşüyor haftalık limiti var 11 mi ne, bir de achievmentlarla düşüyor.
Mesaj tarihi:
ya bu spy oynama işi itemsız çok zor heralde. cloakın regenerate olması şart sanırsam bir halta benzemesi için.

bu arada bu konuda heralde bir arkadaş gördüm 8k damage vermiş sniper ile. napıyosunuz pusuyomusunuz taktiği nedir bu işin. En çok damageı bende sniper ile vermişim ama 1900 damage o da harita ve oyuncular çok kekti geleni indiriyodum ki ona rağmen yani heralde bi 7-8 killde 1 ölüyorum muhtemel. Oyunda önemli olan nedir.
Mesaj tarihi:
bazı serverlarda harita bitmiyor çok uzun süre. oralarda kasarsan ölmemeye yapabilirsin daha fazla kill. 28 kill yaptım ben sniperla 4500 dmg mi ne.

spy için bi saat buldum kıpırdamayınca cloak regen oluyor. o fena değil gibi sanki. bi de dead ringer var ama kullanmadım onu daha. bıçak lazım bi de şimdi.
Mesaj tarihi:
Cloak and dagger o saat sanırım. Dead ringer kullanımı zor lakin acayip işe yarayan bişey, tabi ben kullanmıyorum. Ben de cloak and dagger kullanıyorum çook uzun süredir. İyi spy kasabilmek için olmazsa olmaz gibi o nane.

Bide bıçağa pek gerek yok aslında, backstab yapınca hepsi tekte alıyor. Olay karşı karşıya durusa zaten spy ile birebir combata girmek ölüm demek genelde. Belki ambassador ile headshot, o kurtarabilir.
Mesaj tarihi:
iyi oynamanız için yeni itemlara falan ihtiyacınız yok yav. cloak n dagger ile normal invis watch'dan daha kısa mesafe koşuyosun. ayrıca invis watch yerdeki metalleri alarak koşarsan mesafeyi baya uzatabiliyosun. yeni bıçak da şart değil, sessiz kill alıyosun ama ilk kill'i alana kadar disguise yapamıyosun
Mesaj tarihi:
Lan ne achievementın ne de puanların falan bi önemi varmış bende onu düşünüyodum acaba bişeye yarar mı diye. Bi girdim yanlışlıkla achievement serverlarından birine baktım millet deli gibi kasıyo. Hadi 2 dakka durayım dedim pyroyla 110k damage yapıp çıkmışım.
Mesaj tarihi:
statlara zehir gibi yerlesti simdi o dmg. cok guzel bi oyun cikaricaksin bir ton dmg vericeksin ama gene de o cirkin ve hileli gibi duran dmg orda kalicak :(
Mesaj tarihi:
pyroyu oynaması fazla kolay ya. spyları eritiyo, scoutları eritiyo, biraz şansla öteki pyroları eritiyo, heavy biraz kasıyo ama onuda eritiyo. bi sniperlara dokunamıyo o da 7/24 pusu olduğu için
Mesaj tarihi:
Pickles said:

pyroyu oynaması fazla kolay ya. spyları eritiyo, scoutları eritiyo, biraz şansla öteki pyroları eritiyo, heavy biraz kasıyo ama onuda eritiyo. bi sniperlara dokunamıyo o da 7/24 pusu olduğu için

scoutla pyroya ölmeyi beceren insana sözüm yok iyi oynayan scouta karşı pyronun yapabileceiği tek şey compression blastla havaya atıp(ateşten çok daha uzun rangei) shotgunla öldürmeye çalışabilir ki genede pek bir şansı yok ha kapalı alanda köşeye sıkışmak gibi bir hataya düşüyorsanız scout oynamayın zaten.
Mesaj tarihi:
scout sevmiyorum. mouseu yavaş kullanan bi insanım böle bi oraya bak bi buraya bak onu yap bunu yap yaşlandık tabi el hızlı çalışmıyo. ondan heavy iyi geliyo. bas tetiğe al arkana medici dümdüz ilerle
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...