Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aslında sistem güzel farklı oynanış sunuyor, neticede hiç bir silah diğerinden iyi değil.

misal spy için yeni çıkan dagger yüzünden kılık değiştiremiyorsunuz sentryler falan deli gibi problem ama birini bıçakladığınız anda direk onun kimliğine bürünüyorsunuz.
Mesaj tarihi:
o bugdan çok önce bazı serverlarda vardı o.
console'da açıp "build_sentry 1" mi ne diyordun öyle bişi.
önünde sentry çıkıyordu, istediğin kadar kuruyordun.
istediğin kadar değil de 3 taneye kadardı sanırım.
Mesaj tarihi:
O bug değildi ya. Bir ara yabancı bir serverda oynamıştım ben Deathmatch usulü atıyorduk oyunları. Premium üyeler o bahsedilen kodu kullandığında 3 tane sentry 3 tane dispanser kurabiliyordu. Şimdi nasıl bilmiyorum gerçi. Mini sentry geldiğinden beri girmedim o serverlara. Tahminimce kan kusturuyırdur premiumlar :D
Mesaj tarihi:
hey allahım ben mi anlatamıyorum siz mi anlamıyosunuz nedir.
alın size changelog, okuyun gorun neymis.
http://www.steampowered.com/platform/update_history/index.php?id=440
ayın 18 ve 19'unda gelen updateler.
Mesaj tarihi:
vazgecilecek bisey yok gayet guzel bence. oyunu canlı tutuyolar iste. hani para ile silah, sapka satısına laf edebilirsiniz, haklısınız. ama aynı itemları para vermeden de yapmak mumkun.

ilk cıktıgı gibi olsaydı oyun sıradanlıktan oteye gecemezdi. retro havası, durmadan oynanması, cıkan videolar, geyikler vs. en eglendigim oyunlar listesinde ilk 3'e rahat girer :)
Mesaj tarihi:
Gördüğüm kadarıyla dengesiz silah yok ( ya da milleti oyundan soğutacak kadar ). Onlarda var bende niye olmasın tribine girip item kasılma olayına dönerse işler değişir tabi :)
Mesaj tarihi:
soldier nasıl inmiyor yahu :S bir demoman'in 175 hp'si var bir sniperla aynı hızda koşuyor, soldier'ın 25 fazla hp'si var en ağır 2. class. karşında yeterince iyi bi soldier yoksa öldürmesi kolay bence.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...