Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
drencrom said:

ben şapka olmasın demiyorum ki. her class için bir tane olsun, bizim olsun. ama o kadar abartmaya ortalığı şapka cennetine çevirmeye ne gerek var. artık millet oyunu bıraktı şapka avına çıkmaya başladı. aa senin şapkan ne güzel aa benim şapkam ne güzel diye, wow da org bank önünde yeni mount alıp =DD çeken tipleri geride bırakmaya başladılar.

oyuna hareket katmak bir yere kadar ama ben olayın fps den çıktığını düşünüyorum publiclerde.

alakası yok. ben kimsenin şapkasını takıp =DD çektiğini görmedim. herkes hala patır kütür dalıyo birbirine. şapka umursayan yok. ha çıkarsa aa helal olsun düştü vay be falan deniyor o kadar. hayır ayrıca şapka düşmesi için yapman gereken bişey yokki. sen oyununa bakıcaksın o düşerse düşer. eğer yapman gereken bişey olsaydı ozaman işte insanlar oyunu oynamayı bırakıp şapka kasmaya başlardı.

ha ayrıca elbisede gelir falan demişsiniz. oyunda zaten şu anda bi takı slotu var yanlış hatırlamıyorsam ama henüz dolduramıyoruz :) kaldıki bunlar niye sizi rahatsız ediyor anlamış değilim. oyunu oynarken zaten eğleniyordum bide değişik değişik tipler görüyorum şimdi komik komik şapkalar falan ekstradan onlara da gülüyorum aldığım keyif arttı resmen.
Mesaj tarihi:
craft olayı ilginc bak.

bi yandan böel hızlı fpslerin doğası gereki, rakibinin ne yapabilceğini bilmen gerekir, bu item değiştirme öle değ,işik bi tat kattı acıkcası. sniperlardan alakasız ok yiyip yattım mesela bugun ben. ben bıraktığımda medic update gelmişti.

demo melee silahları cılgın olucak zaten, soldier'ın %80 hızlı roketide öle.

daha bi bilinmezlik içinde ynanıyo oyun.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

demo melee silahları cılgın olucak zaten, soldier'ın %80 hızlı roketide öle.

Ben demo oynuyordum normalde(170 saat played falan var) (500 + soldier kill oldu 2 günde) ama soldierın yeni roketini AŞIRI beyendim ve açıkçası demoyu bırakıp soldiera geçicem ( kılıç kalkan ne ya şakamasınız pyro üfleyip durucak mal gibi uçuşucanız etrafta :E )
Mesaj tarihi:
eğer sürekli şaşırtacak yenilik yaparlarsa başlarda bu yenilikler oyunu geliştirirken bi zaman sonra oyunun dinamiğini bozar. sonrada team fortress'lıktan çıkar oyun, başka bi oyun haline gelir. hangi oyuna bukadar çok yenilik üstelik bedavaya geliyorki? WoW falan demeyin hiç MMO'lara getirilen yenilikler basit şeyler, asıl yenilikler için pamuk elleri cebe sokucaksın ek paketini alıcaksın. TF 2 için craft sistemi, bi MMO oyununda mount sistemiyle eş değer bence. Mount'u olmayan bi MMO düşünün, o MMO'ya mount gelecekse mutlaka expansion ile gelir. bedavaya patch ile getirmezler öle yenilik. TF 2 bunları bedavaya yapıyor.

ne var, fanboi'yum evet hayret bişey. hatta şundan almayı düşünüyorum;

http://store.valvesoftware.com/productshowcase/productshowcase_TF2-SoldierShirt.html#
Mesaj tarihi:
valla benide cok cekti yenı roket, %80 hızlı ne demek yahu, snıpelarım acımam valla.

ayrıca ben bıraktığımda 4 ammoydu nade, 6 olmus super olmus
Mesaj tarihi:
soldierın yeni silahlar bomba, demoyu bilemiyorum. Yanlız bi şey dikkatimi çekti, soldier'ın achievler arasında el bombası var, 4. silah el bombası mı acaba?
Mesaj tarihi:
eldar said:

soldierın yeni silahlar bomba, demoyu bilemiyorum. Yanlız bi şey dikkatimi çekti, soldier'ın achievler arasında el bombası var, 4. silah el bombası mı acaba?

http://tf2wiki.net/wiki/Suicide_%28Taunt%29 soldier tauntu yeni melee unlockla

Artık "ESKI" bir demo oyuncusu olarak demo unlocklarını hiç ama hiç beyenmedim açıkçası yeni sticky defans rolüne çok güzel uyuyor ama o kılıç kalkanı ANCA kullanınca efektifliğini görücez içimden bir ses charge da knock back /air blasta immune yapmazlarsa maymunluk olucak diyo ama hadi bakalım görücez..
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

alakası yok.

s
o saydığım şeyler, uk, us, fr, ger gibi değişik ülkelerin serverlarında farkettiğim genel tutum. öyle alakasız değil. ayrıca şapka düşürmeye çalışmaktan kastım, hadi düş hadi düş hadi düş diye kırmızı yanaklar terli alınlarla pc başında kendini paralayan insanları kapsamakta. charı idle serverlarda bırakan dallamalarda bu gruba dahil.
bu bi problem çünkü ortada bir item düşürme hadisesi var ve olay o noktada fps den uzaklaşmaya başlıyor. benim dediğim şeyde o. sanki mmorpfps gibi bişi yapılmaya çalışılıyor. nasıl olacaksa.
Mesaj tarihi:
abi oh bee vallahi oh yaaa

The Gunboats

No advancement has been made in the escalation sciences since… until now. Introducing the Gunboats, secondary-slot boots that reduce rocket jump damage by a huge amount, rendering stairs forever useless.

allahım sana geliyorum rocket jump yapıp
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...