Madcat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 epxmetket benim steam-id ekleyebilirsiniz daha 2 gün önce oynamaya başladım anca çözüyorum çok dandik oynuyorum,her türlü yardıma açığım =)
fizban Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ben de dandik oynarım zaten, merak etme. steam_id'm fizboz benim, fizban ben deilim yani. ama sen sanırım friendlistimde varsın Xenocide. dun cunku xenocide is playing TF2 diye zıpladı bi ara ben oyunu indirirken eheh.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 haftaya hala oynuyo olursaniz, ben de gelirim bazi bazi.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ben de indirime girmesini bekliyorum,gelicem.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 haftaya oynanmazmı yahu soldier'ın silahı gelicek :)
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 fizboz ekledim seni toggie sende eklemişin eyw atarız bi ara =)
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 simdi girdim oyuna, soldier olarak devam ediyim dedim. en son girdigimde 36 filen di demo killed ve ondan once de her girdigimde o gune kadar oldurdugum demo sayisini gosteriyodu sol ust kosede. simdi 0 gosteriyo. her bikac gun resetliyolar mi nedir? bilen var mi?
fizban Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 valla bilemiyorum da, dün toggie ben madcat attık oyun eğlendik. toggie beni öldürüp durdu, madcat zavallısı da heallicem die çırpındı ehue.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 http://www.teamfortress.com/demomanupdate/index.htm#item_1 kılıç kalkan
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 aahah ölümüne kullnırım, zaten nadeciyim ben
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 fizban said: valla bilemiyorum da, dün toggie ben madcat attık oyun eğlendik. toggie beni öldürüp durdu, madcat zavallısı da heallicem die çırpındı ehue. ahaha iyiydi evet :D medicle oynamak zevkliymiş yahu
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 abi adam tehdit ediyo banlicem falan diye. boyle titreyerek oynanmıyo ki bu oyun valla zor durumdayım, bi kac yandas bulmam lazım.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 lan o_O soldier önde niye demo'nun silahını açıklıyolar hayretler olsun ahe. sticky'nin yerine geliyomuş heheh tırstım bi an 3'ü birden olursa fazla imba olur diye.
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 sadece 4. silahı belirliycek o war effort
drencrom Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bu oyun iyice çocuk oyuncağına döndü. yok bi sürü yeni şapka yok bi sürü yeni aksesuar. hatta ben inadına default oynuyorum ama bi baktım kafamda hare var. fps mi oynamaya geldik, dress-up mı oynayama geldik be. tamam yeni silahlar eklendi, oyuna heyecan geldi bişi demiyorum ama olayı orada bırakmaları lazımdı. bu şapka işine hiç girmemeleri gerekiyodu. mesela şapka gelir gelmez insanlar sapık gibi idle serverlarda adam bekletmeye başladılar. bu bir fps de görülmüş en büyük rezaletlerden biri bence. uo mudur knight mıdır anlamadım ki... kafana kafana senin valve...
Rhox Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 drencrom said: bu oyun iyice çocuk oyuncağına döndü. yok bi sürü yeni şapka yok bi sürü yeni aksesuar. hatta ben inadına default oynuyorum ama bi baktım kafamda hare var. fps mi oynamaya geldik, dress-up mı oynayama geldik be. tamam yeni silahlar eklendi, oyuna heyecan geldi bişi demiyorum ama olayı orada bırakmaları lazımdı. bu şapka işine hiç girmemeleri gerekiyodu. mesela şapka gelir gelmez insanlar sapık gibi idle serverlarda adam bekletmeye başladılar. bu bir fps de görülmüş en büyük rezaletlerden biri bence. uo mudur knight mıdır anlamadım ki... kafana kafana senin valve... Şapkaların alınma yöntemi gerçekten rezalet ama bide şu şekilde düşün adamlar belli bi gayret gösterip ücretsiz bir şekilde oyuna update getiriyorlar playerların öküzlük yapıp idle spamlaması yada update çıktığı zaman sapık gibi achivement kasması bence % 70 player % 30 valvenin suçu. Düşünüyorumda bu silahları / şapkaları dağıtmanın daha mantıklı bir yolu malesef yok pure/original serverlar 1-2 kere denk geldim random takılırken onlar tamamen default onlarda oynayabilirsin istersen ama bi şapka olayına neden bu kadar taktığını anlamadım açıkçası kozmetik sadece başka hiçbir etkisi yok oyuna renk katıyor bence (l4d2 alıp bills hat alma olayı resmen pazarlamaydı, ona bende laf ettim biraz ama bu heriflerinde para kazanması gerekiyor :D )
eldar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 said: bu oyun iyice çocuk oyuncağına döndü. yok bi sürü yeni şapka yok bi sürü yeni aksesuar abi, customize güzeldir ya. Herkes aynı tip takılacağına herkesin üstünde değişik aksesuar olsun ama boku çıkmayacak şekilde tabi.
Fly Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ne zaman ciddiyet emsaliydi ki şimdi çocuk oldu
drencrom Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ben şapka olmasın demiyorum ki. her class için bir tane olsun, bizim olsun. ama o kadar abartmaya ortalığı şapka cennetine çevirmeye ne gerek var. artık millet oyunu bıraktı şapka avına çıkmaya başladı. aa senin şapkan ne güzel aa benim şapkam ne güzel diye, wow da org bank önünde yeni mount alıp =DD çeken tipleri geride bırakmaya başladılar. oyuna hareket katmak bir yere kadar ama ben olayın fps den çıktığını düşünüyorum publiclerde.
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 playerbase 90% casual olan oyunda olur öyle şeyler
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abartmayın ya. zaten oyun geyikler üzerine dönüyor her daim.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abi sapka geldi diye oyuna roketler ucusmuyomu havadaartık anlamadımki sorun ne. sapkasındanmı tanıyosun sniper2ı soldier'ı
Öne çıkan mesajlar