Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de dandik oynarım zaten, merak etme. steam_id'm fizboz benim, fizban ben deilim yani. ama sen sanırım friendlistimde varsın Xenocide. dun cunku xenocide is playing TF2 diye zıpladı bi ara ben oyunu indirirken eheh.
Mesaj tarihi:
simdi girdim oyuna, soldier olarak devam ediyim dedim. en son girdigimde 36 filen di demo killed ve ondan once de her girdigimde o gune kadar oldurdugum demo sayisini gosteriyodu sol ust kosede. simdi 0 gosteriyo. her bikac gun resetliyolar mi nedir? bilen var mi?
Mesaj tarihi:
fizban said:

valla bilemiyorum da, dün toggie ben madcat attık oyun eğlendik. toggie beni öldürüp durdu, madcat zavallısı da heallicem die çırpındı ehue.

ahaha iyiydi evet :D medicle oynamak zevkliymiş yahu
Mesaj tarihi:
bu oyun iyice çocuk oyuncağına döndü. yok bi sürü yeni şapka yok bi sürü yeni aksesuar. hatta ben inadına default oynuyorum ama bi baktım kafamda hare var. fps mi oynamaya geldik, dress-up mı oynayama geldik be. tamam yeni silahlar eklendi, oyuna heyecan geldi bişi demiyorum ama olayı orada bırakmaları lazımdı. bu şapka işine hiç girmemeleri gerekiyodu.

mesela şapka gelir gelmez insanlar sapık gibi idle serverlarda adam bekletmeye başladılar. bu bir fps de görülmüş en büyük rezaletlerden biri bence. uo mudur knight mıdır anlamadım ki... kafana kafana senin valve...
Mesaj tarihi:
drencrom said:

bu oyun iyice çocuk oyuncağına döndü. yok bi sürü yeni şapka yok bi sürü yeni aksesuar. hatta ben inadına default oynuyorum ama bi baktım kafamda hare var. fps mi oynamaya geldik, dress-up mı oynayama geldik be. tamam yeni silahlar eklendi, oyuna heyecan geldi bişi demiyorum ama olayı orada bırakmaları lazımdı. bu şapka işine hiç girmemeleri gerekiyodu.

mesela şapka gelir gelmez insanlar sapık gibi idle serverlarda adam bekletmeye başladılar. bu bir fps de görülmüş en büyük rezaletlerden biri bence. uo mudur knight mıdır anlamadım ki... kafana kafana senin valve...

Şapkaların alınma yöntemi gerçekten rezalet ama bide şu şekilde düşün adamlar belli bi gayret gösterip ücretsiz bir şekilde oyuna update getiriyorlar playerların öküzlük yapıp idle spamlaması yada update çıktığı zaman sapık gibi achivement kasması bence % 70 player % 30 valvenin suçu.

Düşünüyorumda bu silahları / şapkaları dağıtmanın daha mantıklı bir yolu malesef yok pure/original serverlar 1-2 kere denk geldim random takılırken onlar tamamen default onlarda oynayabilirsin istersen ama bi şapka olayına neden bu kadar taktığını anlamadım açıkçası kozmetik sadece başka hiçbir etkisi yok oyuna renk katıyor bence (l4d2 alıp bills hat alma olayı resmen pazarlamaydı, ona bende laf ettim biraz ama bu heriflerinde para kazanması gerekiyor :D )
Mesaj tarihi:
said:
bu oyun iyice çocuk oyuncağına döndü. yok bi sürü yeni şapka yok bi sürü yeni aksesuar

abi, customize güzeldir ya. Herkes aynı tip takılacağına herkesin üstünde değişik aksesuar olsun ama boku çıkmayacak şekilde tabi.
Mesaj tarihi:
ben şapka olmasın demiyorum ki. her class için bir tane olsun, bizim olsun. ama o kadar abartmaya ortalığı şapka cennetine çevirmeye ne gerek var. artık millet oyunu bıraktı şapka avına çıkmaya başladı. aa senin şapkan ne güzel aa benim şapkam ne güzel diye, wow da org bank önünde yeni mount alıp =DD çeken tipleri geride bırakmaya başladılar.

oyuna hareket katmak bir yere kadar ama ben olayın fps den çıktığını düşünüyorum publiclerde.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...