Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
speed hack tarzı bir şey mi çıktı ? oyunda bunu yapan kişilerin bilinçli yaptığını sanıyorum çünkü, 1-2 adam oluyor bazen ve sadece onlarda görüyorum, örneğin :

heavynin biriyle spawndan çıktık, adam 3 scout hızıyla ilerledi direk düşmanın yanı torrr diye taramaya başladı

sonra başkasını backstablemiştim ki adam bir de baktım 10 km ötede geziniyor, anlamadım

oldu mu hiç size de ?
Mesaj tarihi:
ARCHievment derken?

hayır fake'se insanlar psikopat mı oturup bunları hazırlamakla uğraşıyorlar?? amaçları ney yani?

ed: fan-made'miş kendisi. şu anki haliyle saçma ama aslında temelde hoş bi fikir. class olarak değilde engineer'ın yapabileceği birşey olsa ve sentry gun level 1 seviyesinde veya biraz daha düşük kuvvette saldırı gücü olsa, ofansif hiçbir amacı olmasa, asıl amacı takıma malzeme taşımak olsa (medpack, ammo vs.) hoş olabilirdi. nası medic çağırıyoruz onun gibi guard dog çağırırdık, yapay zeka yönlendiriyor zaten hizmet alanının içindeysek çağrıyı sıraya koyar, sırası gelince bizi bulur bizde ondan gerekli ekipmanı temin ederdik. çünkü kendi üssümüze yakın yerlerde 30 health'ımız kaldığında mesela tee en başa gidip supply yenilemek can sıkıcı olabiliyor çoğu zaman.
Mesaj tarihi:
eldar said:

Evet o yüzden medic diye bi class var.

fakat en azından public oyunda herzaman -hatta çoğu zaman- medic olmuyor. ayrıca sadece medpack değil ammo da taşıyacak. bide zaten köpek tüm haritayı dolaşmayacak sadece kendi takımının üssünde bulunacak. böylece medic'in önemini azaltması gibi bi durum olmaz. ya mesela 2 fort haritasını düşün. sniperların durduğu yerden roket falan sallıyosun, bi sniper seni bacağından vurdu. geri dönüp supply dolabından tazelenmen gerekicek. onun yerine soteye çekilip guard dog çağırırsın sana bi medpack verir sende savunmana devam edersin. oyuna keyif katacak bi özellik olurdu bence. ama dediğim gibi, yapay zekanın yönlendireceği birşey olmalı ve engineerlar yapmalı.
Mesaj tarihi:

spy hakikaten süper ya, lan partyde de deli gibi spy oynamıştım zaten. ama şu engineerların sentryleri bozmaya yanaşamıyorum bir türlü, direk görüyor ya.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

9v6'da ya 9 kişinin çok çok kötü olması lazım yenilmesi için ya da 6 kişinin gerçek pro olması lazım maaşlı falan. zaten Türkiye'de hiç TF2 LAN'ı falan yapıldı mı? ben duymadım yani, yarı hatta çeyrek pro bile yok TF için herhalde güzel yurdumuzda.
İşte o yüzden normal geldi bana sonuç.

kitle yok lan için yani o kadar oyuncusu yok toplasan max 3-4klan var liglerde oynayan hatta tam net rakam 3 sanırım ki bunlardan biri (fubar) şuan 1alman 2letonya ve 2israilli ile oynuyor :)
sonuç olarak kitlemiz çok dar tf2 de bir de işte bir kaç türk oyuncu farklı internasyonel klanlarda oynuyorlar. kısaca community fail tf2 için. lan tozu yutamadık evet ama sadece bu oyunda yutamadık :) yani o kadarda kötü oyuncular deiliz :p
(üzüldüm çeyrek pro diyince:p)

edit: ama bi kaç oyuncumuz lan turnuvalarına hiçbir oyun adına gidememiş tabi. neyse kısacası tf2 tüm dünyada olduğu gibi türkiyede de beklendiği kadar popüler olamadı. tıpki tfc gibi :/
artık ömrü bitene kadar oynayıp artık kısmet ne ise ona geçeriz yada öf yaşlandık diyip bırakırız :)
Mesaj tarihi:
avrupadaki non-pub kitlesi bana kalırsa fena degil

Season 6: Welcome to [b]330[/b] teams!
http://etf2l.org/2009/09/17/season-6-status-rules-twitter/

fubar. roks
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu arada ilk 10,319 kişi şapka alıyormuş,

http://www.teamfortress.com/pumpkinpatch/gibus/

verdi bana, Success! You'll have your lovely accoutrement soon!
demekki daha bitmemiş, alın hemen.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...