Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyun içinde basmamız gerekiyor galiba konsol tuşuna ana menüde olmuyor. welcome ekranında da kitlendiği için hiçbirşey yapamıyorum haram oldu bana team fortress 2. uğraştığınız için teşşekür ederim :)
Mesaj tarihi:
yaklaşık 6-7 aylık aradan sonra tekrar oynamaya başladım ben de. sasclan'da oynanırdı eskiden, şimdi nerde takılıyorsunuz? xkafe var sanırım sadece orayı gördüm.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar birşey sorucam bu aldığım hd3850 den bedava team fortress çıktı bunu yüklesem update gerekir mi ? oynanılabilir mi ?
Mesaj tarihi:
=) said:

arkadaşlar birşey sorucam bu aldığım hd3850 den bedava team fortress çıktı bunu yüklesem update gerekir mi ? oynanılabilir mi ?

muhtemelen baya büyük bir update yapman gerekecek firebladein dediği gibi. fakaat değer mi? değer.
Mesaj tarihi:
Pati TF2 serverını "yine" güncelleyip açtım az önce, gelmeniz ve insan getirmeniz dileğiyle :p

IP: 212.175.238.73

XCafe ve Sasclan dışında Türk serverı bilmiyorum, var mı 10-20 pingle oynamak gibisi yani, ama yaymak lazım serverı biraz. Kimse bilmiyor şu haliyle.
Mesaj tarihi:
Normalde CS'ye yönelik yazılmış bir admin plugin var da, onun AFK modülünde sorun varmış, oynayan adamları AFK durdun diyip spectator'e atıyordu :p Kapattım mecbur, güzel bir özellik de çalışmadıktan sonra napalım yani.
Mesaj tarihi:
harbiden bugun bi kac kez attı beni, durdugum yerden ates ettigim icin mi acaba dedim de yok ondan değilmis. bi de suresi de cok kısa zaten. duzgun calıssa bile bu kadar kısa surede calısmaması lazım.

ayrıyetten achi map acan bi daha acsın sıkıldım :D
Mesaj tarihi:
Ya oyunda türk server varmı varsa ben niye bulamıyorum? Bahsedilen ipleri nereye gireceğiz? Açıyorum find serverstan buluyorum bir server dalıyorum genelde :D Orjinal aldım alalı sadece bir kere steamde bir gruptan birinin oynadığı oyuna ulaştım, bir kerede yabancı serverda 6 tane türk vardı o kadar. Varmıdır böyle toplaşılan bir yer yoksa şansıma mı gelecek? Bilgilendirebilecek varsa süper olur. Steam adım Solufain
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...