Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
9 farklı class "her biri bir kez" değil, 9 kere class değiştirdikten sonra oluyor o.
o yüzden wow'daki "şu classlarla oynadınız" gibi birşey mümkün değil sanırım
Mesaj tarihi:
tek bir roundda falan değil yaa offf. ne var bunda anlasılmıcak anlamadım. her class ile 1 round tamamla diyo iste. medic ile 1 round tamamladın mı medic yesil olcak, digerleri gri öf be.
Mesaj tarihi:
kastettiğim şuydu.
wow'da yeşil yananlar permanent hadiseler. bir kere yaptıktan sonra bir daha yapma olayın olmayacağı şeyler. örneğin "bir undead warlock öldür" seçeneği var, öldürdüğünde yeşil yanıyor.

buna karşın tf2'de her round başlangıcında temporary olarak achievement sistemini etkilemeye başlaması gerekiyor.
oysa şimdiki sistemde achievement "gerçekleştikten sonra" etkiliyor.
adamların bunu yapması kastırır diye düşünüyorum.
tf2 yapımcıları üşeniyordur dediğin şeyi yapmaya :)
Mesaj tarihi:
abi wow'daki gibi olur yine. basladın rounda heavy ile oynadın bitirdin, heavy yesil olucak. digerleri de gri kalıcak. sonraki roundda aldın scout'u round bitince scout yesil olucak vs.

oyundayken hud yapmadıgın achievementların progressini sag altta msn mesajı gibi gosteriyor. mesela 1000 kill yapman lazım 500 oldugunda asagıda cıkıyo achievement in progress diye.
Mesaj tarihi:
iyi de ne zaman count ettigini bilmiyoruz ki. ben scoutla oynamıstım daha once tam round ama saymamıs. ya bi haritayı komple oynayıp bitirmek lazım ya da her haritada gecerli değil. tam anlayamadım.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya ben oyuna ne zaman girsem ilk ekranda (continue dediğimiz kısım) takılıyor arkada ses kesik kesik devam ediyor. bazen giriyor bazende 5 dakika beklememe rağmen girmiyor. pc de vista var şu anda acaba ondan dolayı mı?
Mesaj tarihi:
Vista'ya özel bir sorun değil, çıktığından beri Vista ile oyun oynuyorum, 10 senelik falan oyunlar dışında sorun çıkartan olmadı. Format atıp XP kurunca sorun geçse bile bu direk Vista'ya özel bir problem olduğu anlamına gelmez.

Klasik başlangıç adımları driver güncellemek, nette benzer problem aratmak falandır, denedin mi bunları?

Bende de şöyle bir sorun var, death cam bozuk geliyor. Bir önce öldüren adamın cesedi abuk subuk şekillerde ve tearing ile görünüyor. Win7 RC kurmuştum o zaman başladı, Vista'ya döndüm geçmedi. Steam'i baştan kurup tekrar TF çekmek de zor geliyor şimdi, var mı bilgisi olan?
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Vista'ya özel bir sorun değil, çıktığından beri Vista ile oyun oynuyorum, 10 senelik falan oyunlar dışında sorun çıkartan olmadı. Format atıp XP kurunca sorun geçse bile bu direk Vista'ya özel bir problem olduğu anlamına gelmez.

coşmuşsun Baggio da, "vista'da karşılaşan bir bug olabilir mi" şeklinde sormuş :)

Continue ile neyi kastettiğini anlamadım, öyle bir ekran hatırlamadım ben.
Ama ses kartı problemi olabilir diye düşünüyorum. Ses kartı sürücülerini güncellersen problem düzelebilir. Ya da kurduğun codec pack sorun çıkartıyor da olabilir.

Baggio dediğin gibi birşey yaşamadım ama Win 7'de aynı Steam TF2 kullandıysan bazı dosyaları bozmuş olabilir. Check integrity midir nedir onu deneyebilirsin. Ayrıca ekran kartı sürücülerini sil baştan kur. Belki onla da alakalı olabilir.
Mesaj tarihi:
bende vista kuruluyken oluyordu ve de bütün HL 2 steam oyunlarında..

ilk welcome screen'dden bahsediyor...

format attım, atmadan önce de steam backup aldım xp kurdum ve de 3 aydır sorunla karşılaşmadım..
Mesaj tarihi:
vistada kullandığım TF2 dosyalarını aynen getirdim XP'de kullanıyorum. herhangi bir sorun göremedim.

Yani TF2'de Vistayla veya XPyle bir uyuşmazlık olduğun sanmıyorum.

Eğer bir sorun varsa başka bir noktada var diye düşünüyorum.

RAM'leri kontrol etmek mesela.
Mesaj tarihi:
kertenkel in dediği gibi arada left 4 dead de oluyor ama çok nadiren. ama tf 2 ye hiç giremiyorum bu arada evet welcome screen. şimdi ses codeclerine bakacağım o da olmazsa ram de vardır bir sorun. 4 gb var ama bir uyumsuzluk falan olabilir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...