Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

armor ve grenade eklenmiycek. granede işi demomanin 2 farklı tip granade mevcut adamda zaten. 2.granade basılı tutuldugunda alet charge ediyor anasının nikana kadar fırlatabiliyorsunuz zaten. oyun artık takım oyunu haline gelmiş işte.herkezin bir görevi var.

armor neden eklenmiycek
fark ettiyseniz bütün karakterlerin hitpointi farklı scoutta 100 soldierda 200 hevyde 300 civarı diger claslarda bunlara yakın.
armor ihtiyacı kaldırılmış ortadan. o degerler degişebilir belki beta bitiminde var bazı dengesizlikler oyunda.
ama şukela, yemişim ffyi
Sosyal ağlarda paylaş

hiç de şukela değil.
armor, damage'in belirli bir kısmını yumuşatırdı.
quake'te de böyledir, tfc'de de böyleydi, ff'de de böyle.

topu göğsünde yumuşatıp tekmeyi basıp gol yapman gibi, armor da gelen hasarın bir kısmını azaltıp, tf2'de olduğu gibi pat diye healthinin bitmesini engeller.
istediğin kadar healthi yükselt, armor olmadan çok kolay hasar alırsın.

hayır sırf pyro, medic, hwguy vs oynarken zorlanmassın,
bir medic olarak bile, armorsuz hwguy'ı iyileştirmek çok zorlayıcı oluyor.

umuyorum ki armor sistemine geri dönerler, yoksa böyle kalırsa tf2, eski tfc'cileri tutmaktansa, sadece yeni oyuncuları çekmek için yapılmış gibi gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben zorlanmıyorum hiçbir classta bütün maçlarıda ilk2de bitiriyorum
hw 5 kere sniperla fullcharge vuruyorsun ancak ölüyor.1 headshot bile yetmiyor adama 3 onunda sayısı. videodaki gibi tek snip vuruşu inan bir adam degil.napcan armoru senelerdir fps oynuyorumki en uzun quake3 , tf2 oynarken armor eksikligi hissetmedim
başka bir oyun bu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hiç de şukela değil.
armor, damage'in belirli bir kısmını yumuşatırdı.
quake'te de böyledir, tfc'de de böyleydi, ff'de de böyle.

katılıyorum, armor konmayacaksa bile classa göre damage reduction falan olmalı.

şaka gibi ölünüyor yoksa, engineerların tek shotgun ile soldierı 10 hp ye indirmesinden bıktım şahsen. (ben yapınca olmuyor ama ühüh :P)

mesela scout dediğinin pingi düşük (10 civarı) kendisi de ortalama üstü oynuyorsa, karşı karşıya gelince bırakıyorum klavyeyi falan. soldier falan isem iş değişebiliyor, ama adam yakından (dibinden de değil, yakın sadece) shotgun ile 2 vuruşta medic indiriyor. biraz dengesiz bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Sonucta ff varken tf2'ye granade konulsun demek biraz sacma eger developer commentaries'i dinlerseniz granade'lerin gelmeyecegini gorursunuz ki bu harika olmus tfc'den nefret eden ben tf2'yi gunde 5-6 saat oynar oldum, ha sonuc olarak tfc ile tf2 birbirinden farkli oyunlar valve bombos bir sequel yapmamis oyunu dengeleyip daha eglenceli bir hale getirmis bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Beta bitince health düzenlemesi de gelicek mutlaka. Böylece pyro scoutun 2 shotgun sıkmasıyla ölmiycek.
TF2 TFC'nin devamından çok yeni bi oyun olmuş. Ki böylesi daha iyi bence. TF2 TFC'ye benzeseydi (classlar aynı zaten, grenade ve armor da eklenseydi), TFC'yi şu haliyle oynamayan adam grafikleri yenilenmiş, ufak değişiklikler yapılmış TFC'yi hiç oynamazdı.

[ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 12:10 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar
TF2'nin download ı bitti. Oyuna giriyorum server seçicem tıklıyorum herhangi birine server kapalı yazıyor bu sefer refresh diyorum liste çıkmıyor. Meğer
internet kesiliyormuş. 1 dakika sonra geliyor internet geri

Yani her oyuna girmeye çalışımda interneti kesiyor. Neden olabilir bu ? Hevesim kursağımda kaldı.

[ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 13:17 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

masticore bilgisayarınla lgili bir sorun o büyük ihtimalle. telekomdan olabilir belki, benim de bu hafta durduk yere ip alamama sorunu ve akabinde internetin kesilmesi durumu yaşanıyordu her gün.

veya routerlı modemden bağlanıyorsan başkasuı girip seni atıyor da olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

net kopuyor derken google moogle hiçbir yere giremiyorsan acayip ötesi bir durum , bilemiyorum malesef.

bende şöyle :

[spo] [/spo]

bu hl2 update de değil tam kurulu , bug olmuş resmi attıktan sonra farkettim.

aboov sdk kur demeyi unuttum mu yoksa ?
(geçiyordu sdk kur diye bir yerde de kim attı hatırlamıyorum)

sdk 224 mb kaplıyor bende bu arada.

[ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 22:42 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...