Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Yeter artık çık diyorum kendisine burdan Çok ilginç ve eğlenceli olucak.Ömrümüzden bayağa bir zamana yiyecek kendisi ss lerhttp://www.worthplaying.com/article.php?sid=40661&mode=thread&order=0 var mı böyle bir ss[ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 08:55 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 fps bölümü vardı unuttum ehehhehe :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 senelerdir bekliyoruz.ff tf2 vs. cikarsa iyi olacak ama bilmiyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 oha grafikler süpermiş hehe. o çok ciddi olmayan havası iyice şebekleşmiş:) süper:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Çok bekledik çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Hala da bekliyoruz di mi over? :D [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 13:00 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 cok zevkliye benzio ama bu oyun yuzunde hl 2 epsilode 2 ertelendi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 cado tf2 nekadar ertelendi haberin varmi :p mir ve overa selamlar bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ilkbahara ertelenmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 yalan ya derviş oldu millet bekleye bekleye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 oyunun video sunu izleyen varmi :D cok guzel ve cok hos bir video bu arada oyun hl2 eps. 2 ile bedava olarark verilcekmis (yada verilcekmi diyem :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 evet episode2 yanında bele$ gelecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 duke'ten sonra bu 2. zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 hayatımda izlediğim en esprili en komik trailerlara sahip oyun buydu acıkcası muhtemeşn trailer izlemiyenler kesin izlesin cok cok güzeller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 2 trailerı var 2 si de çok güzel steamden indirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Trailer böyleyse oyunu nasıldır acaba?Süper bir oyun olacak bence,dört gözle bekliyorum birde umarım fazla bir sistem ihtiyacı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 ya aslına bakarsanız eski tfden pek bi farkı yok gibi. sadece grafiklerini, animasyonlarını yenilemişler gibi. yani yeni bi şey göremedim ben. insan yeni adamlar falan ekler ya. herşeye rağmen; ÇIKSIN ARTIK ULLAANN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paso erteleniyor bir de hl2 episode 2 , üzüyor bizi valve. selams mirage ve od3on (ne öle 3 leet falan rofl kk) [ Mesaj 20 February 2007, Tuesday - 09:31 tarihinde, ovrld tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Selam, Abi gelmez inşallah yaaaa... Abi bir yemin ettim ki dönemem :P FPS oynamam sözünü yedirecek gibi bana =) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 odeon'un sifresini unuttum milattan kalma bi maili vardi oda kapandi. rica ettik filanda yine kaynadi arada heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 çıkmamak için duke nukemle yarışır oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Oyun 2007 son baharına ertelendi. Episode 2 ve Portal'la birlikte en çok beklediğim oyunlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Selam, Çıkmaz abi bu. TF3 çıkar ama TF2 çıkamazzzzz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 nwo vs max macındada konusuyoduk. cıkıcak abi az kaldı diye. evet abi cıkıyo cıkıyo. vagon gümbür gümbür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 of teaser'ı izledim, anılarım depreşti:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar