Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 yüce zweite reich, cihan bizimdir = //dünya bir imparatorluk olsa başkenti de fernando po olurmuş btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Victoria'dan sonra EU biraz garip geliyor ya :D Çok süper değilim oyunda bana bir ülke önersenize :D Castille almayı düşünüyorum ama başlangıç için ne iyi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Birtek bu oyunu çözemedim.Tutoşu falan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 en kolay ulke ingiltere basta :) en guclusu is casteline ama fransa cok ugrasiyo benim 1 hafta surdu oyunu tamamen cozmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Manga mundi diye bi modu var oyunun bu oyunda proyum diyeni aglatiyor devamli revolt devamli savas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 O magna mundi yokmu fransayla 1700 lere kadar geldim ki normalinde fransanın iç işleri bi hayli karışık.Bad boy adamı öldürüyo orda ya prestige fln çok önemli bayağı zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Ben 1500lere gelemeden cildirdim biraktim oyunu :) normalde ingiltere ile 1500 de fransa vasalim almanyayanin yarisi benim olurdu peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 osmanliyla, sirplari ve bosnalilari almak icin herhalde once vassalliktan cikarmamiz gerekiyor ? Baya bir stability kaybetmis olmuyor muyuz boyle ? Eskiden annexlerdik direk vasalken falan ^^ Kolay yolu yokmu musluman olmayan vassalı almanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 evet aynen öyle, stab cost yükselmeden en başlarda yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 şu victorianın patchi çıkana kadar benimde canım çekti oyniim dedim ama şimdi bi ton mod falan vardır hangisi stabil tavsiye edebileceğinz varmı güzel mod? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Pek fazla bi mod yok ortalarda.Magna mundi var bayağı zordur.Meuio gibi bişeyler var bende pek bilmiyorum.Tarihsel olarak event ağırlıklı mod araştırdım pek bişey bulamadım bende oynamıyorum daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 stability i sabit tutamıyorum,hep eksilerde.Ne yapcam? Ekonomik dengeleri de ayarlayamadım yahu bende mi bi eksiklik var devamlı inflationa yüklenmem gerekiyor balance ı korumak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Vanilla ne ya ? Paso vanilla vanilla donup duruyor anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 tum oyunlar icin, orjinal versiyonu, expansion falan olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 cevap vercek olan yok mu canlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Hangi ülkeyle ? Savaşma bir süre, eksi enflasyon veren adamlardan al. National idea de de banka var eksi enflasyon veriyor. Uzun süredir oynamadığım için şimdi bir oyun atıcam osmanlıyla amacım her yeri müslüman yapmak ^^ Eskiden eu2 de din ve kultur uyan yerlerden daha çok vergi geliyordu hala öyle di mi ? Misyonerlikle kasıcam fetihlerden sonra da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 RamsesII said: stability i sabit tutamıyorum,hep eksilerde.Ne yapcam? Ekonomik dengeleri de ayarlayamadım yahu bende mi bi eksiklik var devamlı inflationa yüklenmem gerekiyor balance ı korumak için stability'i yüksek tutamamanın sebebi çok fazla savaş yapmandır, gerekirse oyunun hızı arttır ama ara vererek, uzatmadan ve stability hit yemeden savaş yap, yani savaş açarken casus bellin olsun. ekonomide ise, muhtemelen maintenance'ı %100'de tutuyosun. Barıştayken %50 olsun savaştayken de başarabildiğin kadar düşük tut. Ve savaşları fazla uzatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Osmanlida National idea lerde cultur ile olanlar bir işe yaramıyor herhalde ? Papal state hedesini napsın osmanlı di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 eldar eyvallah sağolasın fakat hayati bi sorum daha var. Karamanları annexlemem gerekiyo mission geldi çünkü. Karamanlar benim vassalım,royal marriage var,ilişki puanı 190 ın üzerinde ve vassallığın üzerinden 10 yıl geçti.Fakat annexleyemiyorum?????NErede hata yapıyorum bulamadım.Allianceları filan iptal edip dalayım dedim o şekilde annexleyeyim dedim ama o da olmuyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 1 provinceden fazla toprakları olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 sanırım evet.ne yapcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 GEd said: Osmanlida National idea lerde cultur ile olanlar bir işe yaramıyor herhalde ? Papal state hedesini napsın osmanlı di mi ? stab cost düşüreni osmanlı için oyunun en iyi olayı filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Hangisi o ? http://www.paradoxian.org/eu3wiki/National_idea Church Attendance Duty Bu mu ? +5% Papal Influence bu ne işe yarıcak ki anlayamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 -33% stability cost papalık hedesinin yanındaki etkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 baktım karamanların tek province i var.Diploannex yapamıyorum kafayı yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar