Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europa Universalis 3

Lancelion

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Hangi ülkeyle ?

Savaşma bir süre, eksi enflasyon veren adamlardan al. National idea de de banka var eksi enflasyon veriyor.

Uzun süredir oynamadığım için şimdi bir oyun atıcam osmanlıyla amacım her yeri müslüman yapmak ^^

Eskiden eu2 de din ve kultur uyan yerlerden daha çok vergi geliyordu hala öyle di mi ? Misyonerlikle kasıcam fetihlerden sonra da.
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

stability i sabit tutamıyorum,hep eksilerde.Ne yapcam?
Ekonomik dengeleri de ayarlayamadım yahu bende mi bi eksiklik var devamlı inflationa yüklenmem gerekiyor balance ı korumak için

stability'i yüksek tutamamanın sebebi çok fazla savaş yapmandır, gerekirse oyunun hızı arttır ama ara vererek, uzatmadan ve stability hit yemeden savaş yap, yani savaş açarken casus bellin olsun.

ekonomide ise, muhtemelen maintenance'ı %100'de tutuyosun. Barıştayken %50 olsun savaştayken de başarabildiğin kadar düşük tut. Ve savaşları fazla uzatma.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar eyvallah sağolasın fakat hayati bi sorum daha var.
Karamanları annexlemem gerekiyo mission geldi çünkü.
Karamanlar benim vassalım,royal marriage var,ilişki puanı 190 ın üzerinde ve vassallığın üzerinden 10 yıl geçti.Fakat annexleyemiyorum?????NErede hata yapıyorum bulamadım.Allianceları filan iptal edip dalayım dedim o şekilde annexleyeyim dedim ama o da olmuyo ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...