zydar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 hala da 5.bölümdeyim. izleyemedim haftalardır :D biriktirip bikerede izlicem nihaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 3x10 yavrum hıro be o ne sarjdı! umarım arada petrelliyi de keser, hiç yakışmadı 2 sezonluk hiroyu 5 bölümlük kensei için satması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 sezon 3 değil 2 3x yazıp durmayın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 zhuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 2x10 companye iyi veya kötü demek için hala yeterince bilgimiz yok bence, ama son bölüme kdr kötü lanse ediliyordu bu bölümde biraz iyiye kayış sezdim virüsü inatla yok etmeyişleri çalınmasına önayak oluşturuo, ve sanki ilerde lazım olur bize, bütün insanları yoketmemiz gerekebilir gibi bi amaçları olduğunu düşünüp "company kötü" sonucuna varıyorum heroların yeteneklerini pasifize etmek istemeleri de bi açıdan kötü ama bi açıdan da iyi yani syları pasifize etmek iyi bir olay vs vs hiro öle koşuoda peter çat diye yollasa nuke napcak ışınlancak fln da ya geç kalırsa:) peter ölmesin, adam da ölmesin bildiğin battle olsun aralarında matt, sylar, bob'un kızı fln filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 madcat şaşirtti beni :D he he harbi sezon 2 yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 2x10 adam numaradan adam yahu :D olmuyor sadece oldurme yetisi de yok.. 1.sezon'un finali saglamdi battle acisindan oyle bişi lazim. Yoksa bu Veronica Mars ( VM ) 5 para etmez, zaten aptal bişi felan, gucsuzleri anca kesebilir o.. Boyle saglam guclu karakterler hiro, pp, gabriel. Bunlar iiydi. Şimdi bu yeni yetmeler cok hikaye.. Zaten peter'in abisini de bitirdiler, nolacak o adam ? işler cok karisti canim, ama ilk sezondaki o tat yok artik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 hiro tam at aazlı ya, gittin götü boklu capon kankana anlattın "adam virüsü yaymaya calisiyo" dedin neden gidip peter a da insan gibi anlatmıyosun aynını da artis gibi "babamı öldürdü öcümü alcam" ayagı yapıyosun peter sıçacak direk bacagına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 how i met your motherla karıştırdım ya o 3üncü sezonda kusura bakmayın =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 @ cemad Hiro ve Peter'la ilgili dediğin doğru çıkıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Abi, çok iyiydi. Bu eylem mevzusu fast forwarda aldırarak batırdı her şeyi de; çok çok iyi bölüm çekmiş adamlar, tekrar seyredeceğim birazdan neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 s02e10 galiba peter'ın yara izinin oluştuğu yer bu 10. bölümün sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ^^ o zaman o kadar olay sezon 1'deki alternatif geleceği hiçbir şekilde değiştirmemiş aksina olaylar olması gerektiği gibi oluyor demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 abi fall final ne demek ? bi de summer dönemi mi yapıcaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Vicdansiz senaristler sebebiyle ara veriliyor tum dizilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 abi peter claire ve adamla karşılaştı nasıl yara izi olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 mal hiro, Adam ın ne yaptığını anlatmadan direk girişiyor,peter de pek bi safmış canım hiro yu miklemiyo, 2 gün önce tanıştığı adamın lafına hemen inanıyo :) ,Son sahnedeki kılıcın üzerindeki simgenin parlamasından da anlaşılıyoki hiro peter i hafif den çizcek,bölümde gözüme çarpan salaklıkları sıraliyim hemen: -Şu zenci kız da pek bi malmış,eve girdiği yerden çikacağına tavana asılıp artizlik yapıo,lan bi sürü hareket öğrendin 2 hareket yapıp heriflerden kurtulsana,heç akıl yok valla. -mexicalı kız da tam ... muş,2 dakkada abisini satıp gabriell in kucana atladı. -Pompon kızımızda(aha unututm ismini:) gene aşk meşk ayağına babasını kaybetti,ben bunun babasi olcamki bodruma zincirlerim :D. ha bide merak ettiğim adam virüsü peterla birlikte aldi,ee sonra ne diycek peter e,ganka ben şu virüsü 2 dakkada yokediyim sen arabayı getir :P,gerçi peter da safın önde gideni yer mi yer. Bu sezon bence ziçişlarda Heroes bakalım toparlayabileceklermi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 2x10 Çok salak bi bölüm oldu bence. Hiro aslnaım benim ne güzel ışınlanıp koydu kılıcı peterın boynuna. İşin kötü yani benim anlamadıgım peterın okadar gücü var niye kullandırtmıyolar ki. Mesela hiro koşarken görünmez olabiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 pluton'a peter amacam güçlerinin coğunu hatırlamıyorki kullanabilsin. Güçlerini bilmiyor yani. Yıldırım atabildğini zamanda gezebildğini öğrendi onları kullanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mükemmel bir bölümdü.Sylar'a az küfür etmedım,Adam pislik,irenç,tiksinç:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 @nuki peter herşeyi hatırladı şu an bütün güçlerini biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 @niki Aynen peter bütün güçlerini kullanabiliyo şuanda. Adam sayesinde hafızasını iyileştirmeyi başarmıştı 9. bölümde unuttun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 spoiler hatırladı ama nası kullanacağını tam olarak bilmiyor zamanda dolaşıyor ama hiç doğru dürüst isteyerek yapmadı henüz bölümün başında kendini ve kızı gördüğü sahneyi hatırlayın oraya nası gittiğini ve sesini duyuramayışını kavrayamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Gerçi oda var ya. Güçlerini tam manasıylan hatırlayamadı. Daha 1. sezondan bu bölüme kadar hiç öle über bi atraksiyonlu sahne göremedik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 işte budur abicim, gorunuse gore siki action sahneleri yolda :D 1 hafta sabir diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar