Xo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ne kadar aldı yeni bölüme ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yahu şunu canlı izlicek bişi yok mu yaw :D sopcast vs vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 vardi bi program izlemek icinde unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 tvantsten buldum tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Hemen dusuyo zaten rapide be reklam izlediginize yazik : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Bence bu sezonun en duzgun bolumuydu. Iyi miydi? Hayir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 torrent linkiini bulan varsa atsın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 riglousa katilmaktayim, en azindan ne oldu arada sorusu gitti kafamizdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 torrrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 fena diildi ama beklediğim kadar iyi değildi malesef. Bitince direk reklama girdiler.. 3 bölüm kalmış sezon sonuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Zayifti ama toparlamislar bayagi. Elle yeni bir hayran kazandi o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Su diziye de kotu diyorsunuz ya daha ne diyim ben size. Gelmis gecmis en kaliteli cekilen, produksiyonu yapilan dizi neredeyse, hala beyenmiyorsunuz. Radikalsiniz aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 sana gore gelmis gecmis en iyi falan filan. Bu dizi ile BSG veya HOUSE arasinda sec deseler BSG ve House arasinda kalirim oyle diyim. Ha iyi vakit geciriyor mu? geciriyor, izlemek takip etmek eglenceli oluyor ama Heroes olmadan da hayat devam edebiliyor... BSG siz etmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 abi senaryo pek bi yere gidemiyo, dizi kotu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ne bsg izliyorum ne de house, 1. sezon full vardı hdd de 2 bölüm izledim sonra gereksiz yer kaplıyor diye sildim rica edicem hastane konulu dizilerle böyle fantastik konular içeren diziler karşılaştırılmasın hadi bsg ile karşılaştırılmasını bi nebze anlıyorum ama o da başarısız bana göre sarmadı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bence güzeldi bölüm. beni baya sardı heroes niye genel olarak beğenilmiyor anlamıyorum. bsg'den daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 beğenilmemesini ben de anlamıyorum... bölüm çok güzeldi dizi gayet iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Adam ın gücü Claire inki gibi değilmiş. Claire de hücre yenilenmesi özelliği vardı. Adam, World Of Darkness vampirleri gibi kan kullanarak iyileştiriyo:) (Tabi aynı da olabilir, belki Adam ın da regeneration özelliği vardır, Claire in kanı da aynı iyileştirme etkisini yaratıyodur, bilemeyiz:) Çok fazla açık nokta vardı onlar kapandı iyi oldu da cidden finale 2 bölüm mü kaldı? Senaristlerin grevi ne zaman biter?Eğer bu kadar çabuk biticekse kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Ben de house u heroes a tercih ederim her turlu, daha cok zevk aliyorum fakat house ta gordugun bi hastane + 10 adam. ama heroes da Dunku bolumde bir meksika dugunu yapmis adamlar daha gercekci olamaz yani. Peter'in gelecege gittigi bolumde herkes hastalikliyken jipin gelip kizla peter i almasi. Goturup Alfabetik olarak ayrilmis warehouse lara koyulmalari.... Nerden bulmuslar orayi, nasil bir para harcamislar yapmislar hakkaten anlamak guc. Kalite akiyor resmen diziden, millet de izleyip aman boktandki, hikayesi yaramaz diyor. 2080 de olacak bir olayi bu kadar guzel kurgulayin o zaman da gorelim. Nese gaza geldim bosver. House var bugun, sarisinim geri donsun YAAa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 elle o değil de elle de ne kaşar çıktı be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 cemad said: bence güzeldi bölüm. beni baya sardı heroes niye genel olarak beğenilmiyor anlamıyorum. bsg'den daha iyi bence Heroes'u başladığından beri kaçırmadan takip ediyorum , Bsg'ye daha geçen hafta başladım . Bsg bayağı daha iyi bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Bir dizinin diğerinden iyi ya da kötü (ki bu her kişiye göre deişğkendir) olmasıyla ilgili neden bu kadar yorum yapılıyor anlayamıyorum. Bsg ezer , house şöle prison break böle heroes şöle Zamanınızı daha iyi değerlendiremediğiniz sürece size göre 10. sırada olan bir diziyi bile izlersiniz. Heroes kötüyse izlemeyin , yok eğer diğer diziye göre kötü buluyor ancak gene de izliyorsanız bari böyle yorumlar yapmayın . Beğeniyorsunuz ki izliyorsunuz. çok saçma bence , yok tırt mırt bu sezon kötü hede hödö ... Eee izlemeyin o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mendoza said: Su diziye de kotu diyorsunuz ya daha ne diyim ben size. Gelmis gecmis en kaliteli cekilen, produksiyonu yapilan dizi neredeyse, hala beyenmiyorsunuz. Radikalsiniz aferim. Carnivale diye bir efsane varken çok iddialı olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 O değil de niye Heroes topiğinde 80 tane dizi aynı anda tartışılıyo:P Diğer topiğe tıklamaya üşendiniz de Heroes u harasslıyarak öteki dizileri mi konuşuyosunuz anlamadım ki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Allah Elle i sahibine bağışlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar