Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
heh dizi elinin altında duracak yapacak bir işin olmayacak sırf ambiyans olsun diye gece izleyeceksen senin bileceğin iş. Gayette gündüz izledim ve hiç pişman değilim.
[spo]Pek bir heycanlıydı ama sanırım sonunda kentin yarısı yinede havaya uçacak. Sylar uçurmazsa Peter uçurur. Hironun babasınında güçleri vardır eminim.[/spo]
Mesaj tarihi:
birazdan gelir tr-22 altyazı

said:
"Heroes"
Dizi Bölümü :heroes.122.hdtv-lol
Çeviren :sson
Başlama Tarihi :2007.15.05
Çeviri Miktarı : %95
Son Güncelleme :15-05-2007 10:23:59
Durumu : Aktif
Not:Bu gece yüklenecek.
Mesaj tarihi:
[spo]ancak dl'in kaderi niye değişiyor ki? alternatif geleceğe etki edecek herhangi birşey olmadı ki daha? ileride hiro syları öldürse bile bunun dl'in 22.bölümdeki ölümüyle bir alakası yoktu [/spo]
Mesaj tarihi:
iyi ki sezon finali bu değilmiş..kafayı yerdim aylarca.

[spo]linderman'ın ölmesiyle üzüntülere boğuldum. acaba kendini iyileştiremiyo mu ya :(([/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]DL?
ya süperdi, oha oha oha. sewiyorum bu diziyi, ownzor.
her karakter çok iyi olmuş ya.
ama ama...
sylar... adamım. KRAL ADAM LAN! aslanım benim, karizma bi kere adam, parmağıyla kaldırıo minibüsü abi adamın hareketler akıyor böyle aasdfg.
boom[/spo]
Mesaj tarihi:
beyin olayı da izleyiciye onu göstermek için el ve ses efekti kullanıyorlar doğal olarak, bir de sonuçları işte.
jedi lar da gerekli kalmadıkça ellerini kullanarak kullanırlar telekinesi özelliklerini zaten değil mi ?
Mesaj tarihi:
abov force telekenesis dedi!!!

e tabi öledir canım ama el hareketleri falan hep kişinin odaklanmasına konsentrasyonuna yardım eder diye düşünülür.

Bruce Lee'nin accchoooo demesi gibi bişey yanı.
Mesaj tarihi:
[spo]yaw Linderman ne diye öldü ki... kendini iyileştireceğini sanmıyorum. onun özelliği doku yenilenmesi değil anladığım kadarıyla...
[/spo]

son bölümü daha bi merak ettim şimdi offff
Mesaj tarihi:
[spo]lindermanın zamansız öldüğü bi önceki bölümde söylenmişti hatırlarsanız. ben nikinin falan kesin öldüreceğini tahmin ettim peşine gidince bunlar lindermanın.

ayrıca aqu,
belki elle yapılıo telekinesi arkadaşım elsiz olmuyo. sen elini kullanmadan yapabilio musun bazı şeyleri adsfg.[/spo]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...