Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 heh dizi elinin altında duracak yapacak bir işin olmayacak sırf ambiyans olsun diye gece izleyeceksen senin bileceğin iş. Gayette gündüz izledim ve hiç pişman değilim. [spo]Pek bir heycanlıydı ama sanırım sonunda kentin yarısı yinede havaya uçacak. Sylar uçurmazsa Peter uçurur. Hironun babasınında güçleri vardır eminim.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ayarımı verdim mutluyum, gg. otu boku ciddiye alıp klavye kırmayalım pc başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 arkadaşlar 22 sezon finali mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 hayır 1 bölüm daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 [spo]iki tane alıntı var bittim ben... -what am i thinking now parkman? -your last thought bir de...: -Boom...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 türkçe altyazı varmi 22. bölüm için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 divx planet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 birazdan gelir tr-22 altyazı said: "Heroes" Dizi Bölümü :heroes.122.hdtv-lol Çeviren :sson Başlama Tarihi :2007.15.05 Çeviri Miktarı : %95 Son Güncelleme :15-05-2007 10:23:59 Durumu : Aktif Not:Bu gece yüklenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 [spo]DL öldüğüne göre zaten alternatif gelecek yalan olmuştur zira.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 [spo]olmedi daha, belki linderman kalkar iyilestirir. gerce linderman nasil kalkicak, gucu kendine yetiyo mu bilmiyoruz.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 [spo]ancak dl'in kaderi niye değişiyor ki? alternatif geleceğe etki edecek herhangi birşey olmadı ki daha? ileride hiro syları öldürse bile bunun dl'in 22.bölümdeki ölümüyle bir alakası yoktu [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 iyi ki sezon finali bu değilmiş..kafayı yerdim aylarca. [spo]linderman'ın ölmesiyle üzüntülere boğuldum. acaba kendini iyileştiremiyo mu ya :(([/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 [spo]DL? ya süperdi, oha oha oha. sewiyorum bu diziyi, ownzor. her karakter çok iyi olmuş ya. ama ama... sylar... adamım. KRAL ADAM LAN! aslanım benim, karizma bi kere adam, parmağıyla kaldırıo minibüsü abi adamın hareketler akıyor böyle aasdfg. boom[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 bi de [spo]linderman öldü aga, kalkmaz o. bi de şehir patlamaz derim, çocuk da ölmez.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 [spo]sylar ın telekinesi gücü abarmış yalnız, tek parmak minübüs ohanngerburger[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 gelmedi altyazıya divxplanetten başka varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 iyi de telekinesinin elle parmakla ne alakasi var, beyin olayi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 beyin olayı da izleyiciye onu göstermek için el ve ses efekti kullanıyorlar doğal olarak, bir de sonuçları işte. jedi lar da gerekli kalmadıkça ellerini kullanarak kullanırlar telekinesi özelliklerini zaten değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 abov force telekenesis dedi!!! e tabi öledir canım ama el hareketleri falan hep kişinin odaklanmasına konsentrasyonuna yardım eder diye düşünülür. Bruce Lee'nin accchoooo demesi gibi bişey yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 [spo]yaw Linderman ne diye öldü ki... kendini iyileştireceğini sanmıyorum. onun özelliği doku yenilenmesi değil anladığım kadarıyla... [/spo] son bölümü daha bi merak ettim şimdi offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 [spo]Linderman bi şekilde hortlamazsa Peter'ı paladin olarak görme hayallerim suya düşecek .[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 [spo]lindermanın zamansız öldüğü bi önceki bölümde söylenmişti hatırlarsanız. ben nikinin falan kesin öldüreceğini tahmin ettim peşine gidince bunlar lindermanın. ayrıca aqu, belki elle yapılıo telekinesi arkadaşım elsiz olmuyo. sen elini kullanmadan yapabilio musun bazı şeyleri adsfg.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 sadece sly baksin. [spo]alttan iki kaburga aldirsam yapamicam is yok.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 kommik. korkma ben sly'ın altıyım o yuzden baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 force pull,push telekinesis kapsamına girmiyor mu bi derece :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar