NightSorrow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Biraz sıkıcı bir geçiş bölümüydü, umarım sıradaki bölüm daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Sıkıcıydı ama 22. bölüm güzel olacağa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 PETRELLIS AASSSEEMBLLEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 süper bölümdü bence, her saniyesinden zevk aldım hiç sıkılmadan izledim, inşallah böyle devam ederler. ooooo arabayı çalıştırmak için andonun yaptıklarına baya bi güldüm komik bir sahneydi. matt in danko ya yaptıklarını izlerken sanki kendi intikamımı alıyormuşcasına sevindim, herifte baya büyük bir yara açtı bence. sylar ın noah ya yaptıklarıysa süperdi tam bir psikopat olduğunu birkez daha gösterdi, neyseki noah çabuk anladı. bir sonraki bölüm muhteşem olabilir, gerçi herkesin tekrar bir araya geldiği diğer bölümlerde hep boka sarmıştı ama bu sefer becericeklerini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 son iki bölüm iyiydi, tam ümidi kesmişken iyi geldi bana şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bir laf vardı ihanet gün gelir kendine de ihanet eder diye. sylar ve darkonun ortaklığı bakalım ne şekil alacak sıkıya gelince. bu arada hatun iyiymiş bayaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 çok iyiydi be belki de en iyi heroes bölümüydü ya da bunca zaman sonra bu kadar iyi bir bölüm görünce öyle geldi spo bennettin orada syların kalkmayarak numara yapabileceğini düşünmesi gerekirdi aslında ama belki de zamanı yoktu tabi kendi öldü mü diye kontrol etmek için sylar dankoyu öyle bir benzetcek ki salak gitti güvendi ona sylar ın tek tehditi bennet da gidince tek kaldı... andonun bebeği sakinleştirdi sahne nefisti hiro: keep doing the face süperdi burası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 sıpoylır bennet orda bakmaya çalışsa bile danko direk vur emri verirdi, zar zor kaçtı zaten. keşke sondaki buluşmada herkes bir araya gelseydi, birleştik şimdi saldırıcaz havası yaratırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Süper bir bölümde sanırım yavaş yavaş toplamaya başladılar. Sezon sonu inşallah güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Olay simdi Coyote Sands e baglandi, burada ya toparladilar ya toparladilar. Yoksa gerisi hikaye olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 22 Ya şu shapeshifting olayı canımı sıkıyo benim, bakamıyom bazen ekrana. Şu Sylar boşanma kağıdını verdi ya Sandra kılığında, felaket gerildim o sahnede :P Ama güzel bölümdü. Matt eğer oğluyla bir olursa çok daha güçlenebilir. Sonra MERHABA ÇARLS ZAVYIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 shapeshifting gerçekten abes oldu yanlız. adam istediği kişinin yerine geçebilir. yani bir ülke liderinin yerine geçip dünya savaşı falan başlatır, elalemin peşinde koşacağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Bence Sylar'ın amacı şu; Danko'yu kullanarak danko'nun yerine geçecek. Daha sonra başkanla iletişim kurucak ve başkanın yerine geçecek. Tabi Peter ve saz arkadaşları bunu nasıl olucaksa öğenecekler ve hoppa "Save The World" olayı yeniden baş gösterecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 o bu değil de enazından shapeshifting'i nerflemişler. ilk sezonda mı ne bi kadın vardı onunkisi çok ultimate bi shapeshifting'di, direk ortamla birlikte hiç dokunmadan falan haşırt diye değişiyodu. o kadın öldüğünde sevindiydim, bu shapeshifting enazından daha insancıl =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bence toparlayacaklar artık diziyi. faking 22 çok güzel bi bölümdü. mezarlardan ne çıkacak acaba. en azından çok uzun zamandır bir sonraki bölümü merak etmediğim dizilerden birisi olmuştu heroes ama artık takip eder oldum yeniden. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mezardakiler bu sezonun ilk bölümlerinin senaristleriymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 bolum olmus 22 sen tutup yeni konu cikariyorsun. sezon basi guzeldi ama ortalardan beridir surekli aptal aptal dramatize bolumler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 mezardakiler o kafasında kurşun izi olan peter ile nathan'ın babası bence. kendi cesetlerini filan da bulurlarsa orada şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 barbu said: mezardakiler kendi cesetlerini filan da bulurlarsa orada şaşırmam. izlerken aynen bu şekilde aklımdan geçti sonra daha neler dedim kendi kendime geçiştirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 zamanda/evrenler arası yolculuk ettiler mezardan dharma initiative cesetleri çıkıcak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 barbu said: mezardakiler o kafasında kurşun izi olan peter ile nathan'ın babası bence. kendi cesetlerini filan da bulurlarsa orada şaşırmam. Arthur Petrelli orasından vurulmadı ki tam iki kaşının arasından vuruldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 bence bu güçler hiç bir zaman doğal olmadı. hep insan genleriyle oynarak yapıldı. diceksiniz o zaman sensei mi ne vardı o ne alaka. hafıza silinip geçmişe gönderildi. ordaki cesetler ise başarısız deneyler. hep bu işin başında da angela, arthur ve şu japon ve linderman vardı. hükümet için çalışıyorlardı. ama bazı şeyler istedikleri gibide gitmedi ve kalıtımsal oldu bu güçler filan. ayrıca andonun sahnesinde çok güldüm. efsaneydi yani. bu şekil değiştirmede, eğer o kişiye dokunmazsan olmuyor. yani öyle başkanı gördüm hop başkan olayım olmuyor yani. eskiden zamanla kafafımızı allak bullak ettiler şimdi şekil değiştirme ile. bence dizinin şu ana kadar en iyi 2. bölümü. ilki peter'ın güçlerini farkedip o elektrik silahını durduğu sahneydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 BiTcH_oFBaT said: bence bu güçler hiç bir zaman doğal olmadı. hep insan genleriyle oynarak yapıldı. diceksiniz o zaman sensei mi ne vardı o ne alaka. hafıza silinip geçmişe gönderildi. ordaki cesetler ise başarısız deneyler. hep bu işin başında da angela, arthur ve şu japon ve linderman vardı. hükümet için çalışıyorlardı. ama bazı şeyler istedikleri gibide gitmedi ve kalıtımsal oldu bu güçler filan. ayrıca andonun sahnesinde çok güldüm. efsaneydi yani. bu şekil değiştirmede, eğer o kişiye dokunmazsan olmuyor. yani öyle başkanı gördüm hop başkan olayım olmuyor yani. eskiden zamanla kafafımızı allak bullak ettiler şimdi şekil değiştirme ile. bence dizinin şu ana kadar en iyi 2. bölümü. ilki peter'ın güçlerini farkedip o elektrik silahını durduğu sahneydi :D bu şekil değiştirmede, eğer o kişiye dokunmazsan olmuyor. yani öyle başkanı gördüm hop başkan olayım olmuyor yani. İşte onun için dankoyu kullanıyor dedim ya. Normal şartlar başkana yaklaşması çok zor olur. Ama dankonun başkanla iletişimi oldugunu bildiği için onu kullanıp başkanın yerine geçebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 uzun zamandan beri ilk kez bir bölüm bu kadar düşündürüyor, lost gibi oldu teoriler havada uçuşuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 yok pluton sana hitaben yazmadım zaten onu :) o kısım işin entrakası ben mantığını anlatmaya çalıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar