eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 20 bebeğin dolabındaki saklanışları mükemmeldi :) ve tabi YATTA!! strauss un sahnesi çok dramatik ve başarılıydı parkmanla daphne nin sahnesi de çok dramatik be başarılıydı neden teleport olamadığı hakkında bi fikir gelmedi aklıma hiro nun neden sadece zamanı durdurma en acil olan oydu diye mi o oldu sadece acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Lopeth said: 5 10 bölümde sıçıp sonra 1 bölümde toplama politikası güdüyor arkadaş bunlar Yoo, volume 4'ün başından beri gayet güzel gidiyor aralıksız 5-6 bölümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 uçak gemisine muz saldırısı Hiro artık bebeksiz de durdurabiliyo zamanı sanırım, bebek dokunmadan tekrar başlattı çünkü. Yani bebek bi kere dokununca zaman özelliği komple geri geldi tahminen. Teleport da nerf işte. Peter'a da dokunsa 3-5 özellik gelecek heralde yoksa ezik kalıyo Peter da. Strauss ölmedi zaten, göz kırptı işte. Tahminen spider-man'deki türevi gibi sular birleşicek tekrar ortaya çıkacak. Sylar eve zaten sadece kendini belirtmek için girmişti, tavşanı koydu sora da çıkamadan geldi keltoş. Yanlız Noah da az zibidi değil ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bu dizi adam olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 lan parkman in uçtuunu görünce "huy" dedim, dizide bi uçmayan sen kaldın. zaten gücün süper. ama sonra ters köşeye yattım. resmen ağlıcaktım lan. bu bölüm artıyı claire olmadıı için aldı, sylar olmadıı içinde eksi aldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Sylar nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 kesinlikle mükemmel bi bölümdü! dizide ne ararsan var; ask, heycan, drama, komedi, action! i can be your hero baby baslangic süperdi yine, bu kadar mi heycanli baslar bi bölüm? micahnin da rebel olabilecegini tahmin edemeyen bi ben kalmisim! ve sasirdim baya. aferin velede takdir ettim. ando-hiro-baby matt parkman sahnesi süperdi, güldüm baya. tracy strauss'un yakalandigi an da mükemmeldi, hele o müzik apayri olmus. matrix'in yandan yemisi gibi ehah. daphne-matt sahnesi o kadar romantik ve dramatikti ki gözlerim doluyordu az kalsin o derece. cok iyi baglamislar fly me to the moon dedikten sonra öldü kadin =/ üzüldüm. fly me to the moon calsalardi birde üzerine, hüngür hüngür aglardim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Güzel bölümdü gerçekten Matt'in daphne'ye olayı çok güzel olmuş ben şahsen daphne söyleyene kadar çakmadım ne oluyo falan dedim ama daphne söleyince şaşırdım =) Güzel bölümdü Peter'ın eski güçleri geri gelse güzel olucak birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 peter eski güçlerini alırsa gene beyinsiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Hehe aynısını iddia etmiştim ben de peter parker Peter'in eski gücü "çevsindekinin gücünü absorb eder ama iq su 40 puan azalır" gibi bişidi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 einstein peter Abi muthis olay su olur, 1 tane gücü sürekli tutacak şimdiki gibi, sonra buna bebek dokununca da diğerlerinin yanında onların özelliklerini kullanabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 BiTcH_oFBaT said: peter eski güçlerini alırsa gene beyinsiz olur. lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 fly me to the moon calsalardi birde üzerine ben caldim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 peterstein Sınır ve seçim hakkı gelse yeter bence petere. Atıyorum aynı anda 5 tane güce sahip olabilir sadece, ve istediği zaman dokunarak değiştirebilir falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 blizzard gibi senaristler. peter imbaydı. bi nerflediler şopar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 lol baal +1 Hakkaten orada fly me to the moon calmasi gerekirdi. Dizi yine 1 bolumde toparladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 spoiler parkman ve daphne nin olayı ekstraydı, böyle güzel bir sahne beklemiyordum açıkçası, tebrik ettim. peterın anne peterelli yi alıp boba fett gibi yukarı fırlamasına çok güldüm, yahu asansörün önündeki ajanlarda hiç mi refleks yok? kapı açılır açılmaz bas tetiğe işte, bir taşla 2 kuş :D hironun zamanı durdurma gücünü alıp zaman yolculuğu gücünü almaması da isabet oldu yoksa yine eskiye dönerdi dizi. hiro ile ando nun oyuncakların arasında kamufle olma sahnesi de ikinci ekstra sahneydi :D bana kalırsa peter eski gücünü geri alırsa gene senaryo sapıtırmış gibi geliyor. aşırı güçlü karakterler olunca işin cılkı çıkıyor. esas bebek sylerla temas edip syler ın güçlerini resetlerse çok bomba olur. ha birde şu buz sahnesi vardı, direk wow oynadığım zamanlarda koşturduğum frost mage geldi aklıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 eheh luxor aynen. blizzard yağdırır dedim olmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Greeny said: eheh luxor aynen. blizzard yağdırır dedim olmadı :P ice lance de olurdu, donmuş hedeflere crit falan vuruyordu yanlış kalmadıysa aklımda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 peter=warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Efektler güzeldi. Sylar'ın olmadığı bölümler daha az sıkıldığımı farkettim. Sylar aksiyon olunca iyi yoksa sıkılıyorum, çok uzattılar. Peter'dan bile fazla screentime'a sahip. Ayrıca bu bölüm Nathan yoktu, oh be. ROFL!!! Ali Larter yine öldü. İki vakte diziden ayrılır. Ando hadoken çekti lol. :D Micah'ı sevmezdim ama bu rebel muhabbetiyle güzel dikiş tutturdu. Öte yandan Daphne'nin ölümü Kensei'nin ölümünden sonra Heroes'un başına gelen en kötü şey olsa gerek. Senaristler yine yanlış işler yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 arcane said: ROFL!!! Ali Larter yine öldü. İki vakte diziden ayrılır. olmedi bence buzul buzul goz kirpiyor sonunda... t-1000 gibi akacak ortamlara kesin ha olse bile bir jeton daha var, ucuncu kardes ayagina geri getirirler diziye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 HellHound said: arcane said: ROFL!!! Ali Larter yine öldü. İki vakte diziden ayrılır. olmedi bence buzul buzul goz kirpiyor sonunda... t-1000 gibi akacak ortamlara kesin ha olse bile bir jeton daha var, ucuncu kardes ayagina geri getirirler diziye :P bir jeton daha var lafına koptum. aynen öyle bilgisayar oyunu gibi 3 hakkı var kadının :D bu arada daphne ölmemiştir belki, sanki kendine gelecek yada başka birşey olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 3. buydu zaten, game over. gerce eriyip akicak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 yok bu ikinci, digeri sizofrenikti ama 1 sayiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar