DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bence vasat bi bölümdü :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Petercan Uzun zamandır yazmak haykırmak istiyorum artık, BIZIM ICIN SYLARA DA KOY PETER GOL HAYDI GOL. Peter'a bir cozum gelmesi lazım, oyle tek ozellik aldım digeri gitti olmaz, en mantıklısı dizinin en basından beri savundugum, diger heroların yanında onların ozelligini kullanabilecek. edit: neyse spo baslıgını editleyeyim kufur yemiyeyim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 :o bölüm vasatdı ama sonunda sylar radyo açtığıdna sayko killer çalmasına bi ben mi yarıldım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 BaaL said: :o bölüm vasatdı ama sonunda sylar radyo açtığıdna sayko killer çalmasına bi ben mi yarıldım :d ahaha bende çok güldüm ona... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Hiro, Ando & India Hiro ile Ando olay çok saçma olmuş, zaten elemanlarda ultra yapmacık takılmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ulan su claire yakalansin 400 milyon yil hapiste kalsin gormeyelim bi daha. kizi gorunce boguluyorum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 BaaL said: :o bölüm vasatdı ama sonunda sylar radyo açtığıdna sayko killer çalmasına bi ben mi yarıldım :d Psycho Ooo Ooo oooo Psychoooo killerrrrr lol yarıldım orda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Innuendo said: ulan su claire yakalansin 400 milyon yil hapiste kalsin gormeyelim bi daha. kizi gorunce boguluyorum be. +1 karıda cyanne cip var garson olmak için başvurdum dio.sieee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ya ben bu diziyi izlerken sinir krizi geçiriyorum, monitöre kafa atasım geliyor. Bir dizideki karakterler bu kadar mı karaktersiz olur kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bu bölümü beğenmedim. hemen herşeyin cevabını veriyorlar. biz alışkın değiliz böyle şeylere lost'tan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 17 nathan a deemeden uçtu peter... lan!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 aldı artık o onun özelliği çünkü. başka kimseyle muhattap olmadığından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 doğru lan en son nathan a dokunmuştu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Sylar niye yok lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ajan nasıl bu kadar çabuk geldin diye nathandan süphelendi ajan arkadaş adı herneyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 aksiyon var mı aksiyon? 2. sezonu bitirdim dahada izlemedim.milletin özel gücü var kullanmıoolar cimriler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Vasıfsızlara bak... Wikipedia'dan baksan öğrenirsin stun gun nasıl çalışır. Senaryonun içine ettiniz bari biraz inandırıcı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Hiro'nun gucu Yeter ama ya ha oldu ha olacak diyoruz, daha 1. sezondan beri ileri degil geriye gidiyorlar. Ortada zilyon tane özelliği olan adam var, daha flash bombasıyla, tabancayla aksiyon yapmaya çalışıyorlar. Yönetmen desin bari çekemiyorum aksiyon sahneleri, biz de rahat edelim. Yine kısır döngüye geldi dizi, mohinder devlet için bilimsel araştırma yapacak, bizim saksağanlar mal mal dolanacaklar etrafta, son 2 bölümde güzel bir şeyler olacak biz de yeni sezonu beklicez. Sylar gibi adamı kullan bari ya ona da clair'ın erkek versiyonunu sidekick verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mohinderin gücü yokmuydu ya o zincirler onu tutabilcek kadar saglam mı ? bu bölümü bende sevmedim yine eskiye donuyor o kadar gücü olan adam var abuk subuk işler yapıyorlar tabanca ile savasıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 aptal heroes aptal heroes, gerizekalı heroes her an diziyi bırakabilirim. Sürekli aynı şeyler, sürekli aynı aptallıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 çok baydı bu sezon. 10. bölümden beri edindim bölümleri, oturup izleyesim yok. taytları eksik artık. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ulan diziye küfür ediim diye girdim herkes saydırmış içimden kötü laf etmek gelmedi şimdi :) e ama sylar gibi şu diziyi izlenebilir kılan tek bi karakterin varken biraz bol bol kullansalar fena mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bu dizi bir basarisizlik hikayesi olarak gecti televizyon tarihine ya kicima kalem sokup stokastik hareketlerle gezdirsem kagit uzerinde, daha mantiga uygun senaryo yazarim. tamam yani hikayede super kahramanlar var, adam ucuyo olm ne mantigi falan diceksiniz de, kendi sinirlari icinde mantik be abi. yani bu nedir ilk sezon izledik izledik, sylari yumrukla dovduler sezon bitti ? ikinci sezon izledik izledik peter duvarlardan gecebiliyoken duvari kirdi son anda yetisti o mikrop mudur neyse ucuncu sezonu izledik o kadar sacma seyler oldu ki adamlar aciklamaya bile usendi, mohinder bocek adam oldu, gozleri siyaha donen kari kayboldu, haitili adam en tasakli heroyu bile 0 a indirebiliyosa bu dunyada niye hala kotu kahramanlar var ki, sylar'i yillardir kovalayan claire'in babasi ki kendisinin yancisiydi bi ara haitili, bunu neden yapmadi 4. ye gectik, root of all evil company den goverment a donustu, baska hicbi fark yok. ben olacaklari soyliyim size, nathan'in da super gucu oldugu ortaya cikacak ama o kel adamin da super gucu var aslinda cok daha baska amaclari var falan. allah belasini versin boyle dizinin bokunu cikardilar. once new york patliyodu simdi washington patliyo, bari yaratici olun be arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ya bu gucsuz peter olayi iyicene baydi, claire boyle alip parcalamak istiyorum o kadar nefret bir karakter oldu. o kadar boktan bir kisir dongu var ki dizide bir biraksam bir daha asla izlemem heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 zeroes ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar