Peter formülü kullanir belki.
Heroes
[spo]Olsun akılların peter ya, annesi zamanında şey demişti. Sen özellerin arasında en özelisin. Acaba onu güçlerini hiçbişey yapmadan sadece yaklaşmakla aldıgı için mi dedi yoksa başka bişey mi var düşünüyorum. Nitekim bütün petrelliler güç alabilme özelliğine sahip (Nathan hariç onların çocugu değil heralde =) ) ama en özeli peter. Sylar uğraşsın dursun empati kurcam diye, arthurda ellicekde çekicek gücünüde falan filan[/spo]
güçleri geri vericek o zaman. allah gibi bişey almak ve vermek bi ona mahsus heroes aleminde.
oyle olsa arthur bulurdu onlari.
arthur o cizimi gorunce hiro'nun ne kadar onemsiz oldugunun farkina vardi ve gelmekte olan chaos icin hazirlik yapmasi gerektigini dusundu bence. yoksa istese her turlu..
babasının gücünü aldı bu sefer de kerkenez, ilerleyen bölümlerde tek tek milletin gücünü emer bu. görürsünüz.
arkadasim baba petrelli diyip durmayin sopilerlarin disinda, izlemeye yeni baslicaklar bilmiyo babayi
ek: son bir iki bolum icin spoiler vermekten cekinmek tamam da, diziye hic baslamamis adama gore mi yazacaz konuya? o zaman yazacak birsey kaliyo mu ki?
@Rewendor
[spo]Olsun akılların peter ya, annesi zamanında şey demişti. Sen özellerin arasında en özelisin. Acaba onu güçlerini hiçbişey yapmadan sadece yaklaşmakla aldıgı için mi dedi yoksa başka bişey mi var düşünüyorum. Nitekim bütün petrelliler güç alabilme özelliğine sahip (Nathan hariç onların çocugu değil heralde =) ) ama en özeli peter. Sylar uğraşsın dursun empati kurcam diye, arthurda ellicekde çekicek gücünüde falan filan[/spo]
annesi hepsine en özeli sensin diyo ki onları kullanmak için :)
@Rewendor
annesi hepsine en özeli sensin diyo ki onları kullanmak için :)
[spo]ya yok başka biyerdede sölüyordu başka birine. "Peter bizden olan en özeli ve en güçlüsü, bu savaşı tek başına kazanabilir" gibilerinden bişey ( fazlada sallamış olabilirim tam hatırlamıyorum )[/spo]
sylar sayesinde olacak, 8. bölüm geçmişi gösterirken elle sylar'ın dairesinden cıkıp noah'ın yanına gittiğinde noah'ın dediği cümle: "the ability to transfer a power from one vessel to another is extremely rare"
.
ha döndürmezler, peter ölür filan o zaman hayatınızda görüp görebilceğiniz en büyük plot twist olur heralde.
böyle 1 sn önce asarız keseriz tiplerin 1 sn sonra noluo bize yandık ölcez triplerine çok gülüyorum haha
bide daha önce de dediğim gibi syler'ın gelecekteki çocuğunun anası belli oldu.
ayrıca çok pis bitti ama kesin o silah ateşlendiğinde başka şeyler olucak yani. fena bölüm değildi.
herkes 3.5 çok eğlenceli ahaha
Öne çıkan mesajlar