Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öyle birşey olmaz, 2. sezonda bir bölümde geçiyordu tam hatırlamıyorum mohinder o taklitçi kızı test ediyordu.Sadece kas hafızası dediği birşey yapıyordu.Yani anca fiziksel dövüş hareketleri vs. hareketleri anca taklit edebilir.Özel yetenekleri taklit edemez.
Mesaj tarihi:
açıkçası konu karıştı birbirine girdi çorpa gibi oldu.

ama ilerde baya aksiyonlu sahneler izleyeceğiz gibi.

yalnız hiro kendini nasıl bulacak çok merak ediyorum açıkçası.
Mesaj tarihi:

Haitian kavgaya girerse

benim bildigim haitian ortada dursa millet anca yumruk yumruga girer.petrelli baba da oyle mal gibi takilir tokat manyagi olur. peter'da mangal gibi yürek var. ortamı germesinler.

Mesaj tarihi:
[spo]benim anlamadığım haitian güçleri engelliyor, peterda güçleri alıyor. Matt kafasını okuyamıyosa peterın güçlerinide engelleyememesi lazım. Peter haitianın gücünü alması lazım değil mi ?[/spo]

not: haitianın gücünü alırsa kim tutar peterı

Mesaj tarihi:

çözüm üzerine

niye geçen bölümlerde haitili baygınken daphne koşup hiro'nun elinden formülü kapmıştı,ondan sonra ayıldığında hiro zamanı durduramamıştı yakalanmıştı vs. sdaf

odun tek çare,heroes'a uygun bir girişim üstelik

Mesaj tarihi:

hiro

acayip komik oldu ya,bakalım nasıl getiricekler hafızasını geriye,ama dizi ilk 5 bölümdeki karışıklığı adam etmeye başladı.Umarım aynı hız ve heyecan da devam eder

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

süper ötesi çözüm

haitian'ın kafaya odunla vururlar,baygınken gidip gücünü alır peter,insanlık kazanır

olmaaaz

peter kullanmadan alamıyor ki güçlerini milletin yanında kullanması sart sylar olsa tamam baygınken de alır

Mesaj tarihi:
eagle_dnz said:
DarKRideR said:

süper ötesi çözüm

haitian'ın kafaya odunla vururlar,baygınken gidip gücünü alır peter,insanlık kazanır

olmaaaz

peter kullanmadan alamıyor ki güçlerini milletin yanında kullanması sart sylar olsa tamam baygınken de alır

[spo]Peterda artık syların gücüne sahip hatırlatırım =)[/spo]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...