Aegean Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 geçen haftalarda da baya eleştirilmişti, bu haftaki efektler nasıl dı sizce? benim özellikle dikkatimi çekti daha bi iyi olmuş sanki efektler, sylar-elle sahnesi özellikle. ayrıca peter'ın şu an ki hali dizi için çok ii bi durum bence, sonuçta sıradan hayatları olan sıradışı insanlar diye yola çıkmıştı dizi, hiroya da benzer bi şey yaptılar. o yüzden özellikle son bölümde o eski tadı yakaladığım için pek mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 kesinleşti bu baba petrelli ölünce herkesin normale döneceği bariz bir şekilde belli oldu. peterın güçleri alması, hironun hafızasının geri gelmesi fln. çok açık artık ki, gelecekte speedy gonzales ilen şişman dedektif çocuk fln yapmıştı. demekki o adam ölüoki bunlar böyle mutlular. hoş hatırlamıyorum o bölümde baba petrelli dizide miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 hı? peterın güçleri alması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Şimdi isac mendez ölmüştü o kadar çizgi roman çizdiğini sanmıyorum orada batırmışlar bana göre. Hiro'nun afacan tiplemerleri iyidi ama oradaki ilk zamanı durdurma sahnesindeki efect iyi değildi hironun göz seviyesi ile uyuşmamış sahne. katalizator bence claire değil o kendini fasülye gibi nimetten sayıyor. bana göre olsa olsa ando'dur o katalizator. Ayrıca yeni ajan falan yok ortada kırmızı kemik çerçeveli gözlükleri olan adam işte Noah Bennet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 sylar'ın nathan'ın yerine geçip başkan olduğu bölümlerde ki sanırım 5 yıl mı ne ilerisiydi, çizgi romanın son nüshası siyah beyaz olarak ellerindeydi ki suresh kurtarıyordu hiroyu.uzun uzun çizmiş dayı anlıyacağınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bu bolum yine guzeldi ve ben hala kendi teorimde israrlim... 170 civarlarinda yazmistim... bakin hakli cikcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 slyorun neden kotu yırtılmadı yanmadı etmedi yada botu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 hulkun nie defolu şortu yırtılmıo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 hmm anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ya bu 3. sezonda aksiyon varmı aksiyon.ilk 2 sezonda böle bol bol millet görümezlik yapsın elektrik fırlatsın ateş fırlatsın die bekledim ama nerdeyse hiç güç kullanmadan dunyayı kurtardılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 war war... daha fazla güç kullanımı war... ama yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Jahrein said: abi biri su matt'e güçlerini kullanmayı öretsin valla dövücem ne ezik bi heriftir ya Biliyo zaten güçlerini kullanmayı. Ama korkuyo herif sakatlıcam birini diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Llama said: slyorun neden kotu yırtılmadı yanmadı etmedi yada botu kot bir efsane çünkü dsadas amerika reklamı deeermişim :D hiç de sevmem kot giyinmeyi neyseki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Uzun zamandır zevk alarak izlediğim bölümlerden biriydi diyebilirim. Save the cheerleader, save the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 kot amerikanın şalvarıdır , akdenizli de factoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Bide şu dünyayı kurtarmak cümlesinden vazgeçseler çok iyi olucak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Angella nin gordugu ruya kivamina giriyor su anda olaylar. Tabii bu olaylarin dengesini bozacak olanlar: 1. Gunes tutulmasi 2. Noah Bennet, Claire nin annesi ve Haiti li 3. Hiro (o da hatirlarsa) 4. Tabii ki Sylar (cunku angella nin ruyasinda kotuler takiminda sylar gozukmuyor diye hatirliyorum) Tabii birde salak clarie e katlanmak zorunda kalacagiz, esasinda elisha cutbert oynasaymis claire rolunu daha uygun olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 imdb'de gelecek bölümlerdeki oyuncu listelerine baktımda birkaç adam gelecek ortadoğudan gibi :) ayrıca şu taklitçi mal kızımız geri dönüyor.Maya'da var listelerde vs. bakalım,sanırım bulabildiklerini saflarına çekip son 4-5 bölümde savaşacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 DarKRideR said: imdb'de gelecek bölümlerdeki oyuncu listelerine baktımda birkaç adam gelecek ortadoğudan gibi :) ayrıca şu taklitçi mal kızımız geri dönüyor.Maya'da var listelerde vs. bakalım,sanırım bulabildiklerini saflarına çekip son 4-5 bölümde savaşacaklar inşallah 1 sezonun sonunda sylarla peterın kapışması gibi olmaz. Süper güçleri olan elemanlar yumruk yumruga kavga ediyolar sdf deli olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 E ama o vücut değiştiren kadın ölmemiş miydi ya? sylar öldürmüştü hatta o ormanın ortasına çıktığında. hatta ordan dönerken maya'yla ve ikiziyle tanışmıştı. hatta acaip seksi bi kadındı ama ölünce anladık ki şişman ve çirkinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 elaidi said: E ama o vücut değiştiren kadın ölmemiş miydi ya? sylar öldürmüştü hatta o ormanın ortasına çıktığında. hatta ordan dönerken maya'yla ve ikiziyle tanışmıştı. hatta acaip seksi bi kadındı ama ölünce anladık ki şişman ve çirkinmiş ee öldü ki o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Yukarda taklitçi kız demişler ya ona atfen yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 agzini kirdilar onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Cvp Bence taklitci kız dediği şu Niki 'nin yegeni mi ne zenci bi kız vardı. Gördüğü herşeyi taklit edebiliyodu. Ondan bahsediyo olmasın ? Diğeri öldü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 o zaten :D candice'i unutarak sadece taklitçi yazdım kusura bakmayın.Evet o mal zenci kız,nefret ediyordum yine nefret edecek galiba.DL gibi adamın çıktığı aileden çıkan 2 velete bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar