Drall Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 sylar ne dönek adam ya evet sırf bunu yazmak için girdim, bilerek de spoiler içine almadım. DÖNEK LAN BU ADAM bu kısımları spoilere aliyim hadi almış oldum artık lan katildin, ana sevgisi dedin kedi gibi oluverdin, sonra birden baba çıktı baba doğruları ana yalanları söylüyo dedi ona da inandın. lan bukadar mı dönek olur bi insan. yalnız yine de peterı öldürmemesinden mütevellit bi umut içimde sylar baba petrelliye kumpas kurucak diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mum_Chamber said: parkman'in babasini niye oldurdu ki petrelli? guclerini alip salsaydi yola.. manyak mi bu adam da yahu.. okadar beyin yönetiyo adam. sylar ve parkman(ve babası) öyle ha diye özelliğini vermez bence işte. sylar'dan da alamayacağını bildiğinden almaya yeltenmedi belkide oyüzden kendi tarafına çekti. oha üstteki mesaj da benimmiş pardon =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 o değil de, claire'den çok pis kolpa sarı saçlı esmer türk kızı havası aldığım için dayanamıyorum onun olduğu saçma sahnelere...peter'ın da saflıkları yedi ömrümüzü.kurtlar vadisine rakip tabi dizi her an herkes ölebilir, yeni bir karakter karşımıza çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Peterın güçlerini geri alma teorisi Arthur güçleri alırken gördüğümüz üzere böyle uçuşan ruhlar gibi bir transporteyşın söz konusu. Bu adam geberince o transporteyşınlar reverse şeklinde olacak tahminim. Ha bu 5. sezonu bulur kanımca ya da final bölümü yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 peter ile ilgili Ya Peter da babasının gücünü onun yakınına gittiği an aldıysa (ki alması gayet normal) fakat şu an onu kullanmayı bilmiyosa? Hatta o güce sahip olduğunun bile farkında değilse? Hmm bi şeyler ters sanki bu teoride de hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 oyle birsey olamaz cunku kazandiktan hemen sonra o gucunu de kaybetmis olacak =) ama benim merak ettigim, peter sunger olma gucunu de mi kaybetti? yoksa sadece sonradan edindiklerini mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Hepsini kaybetti abi. Örneğin bak Adam Monroe'ya adam direkt öldü gitti. Baba tüm güçlerini aldı kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 abi arthur zaten suresh'e dedi ya "yetenekleri alirim hic iz birakmam" diye. yani birisinin yetenegini aldigi zaman geriye hicbir guc birakmiyor. bir baskasinin yetenegini kopyalamakda bir yetenektir (peter gibi). kisacasi arthur'a selam veren borclu cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bahsi gecmisken, bence adamin da o kadar yaslanip kul olmasi cok anlamsizdi. sonucta eger sadece gucunu aliyorsa rejerasyonunu durdurmasi gerekirdi. rejenerasyonu bir de geriye almasi sacma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 parkman durumu çoktan anladı bence, kıza çaktırmıyo sadece, yürü be parkman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mum_Chamber said: bahsi gecmisken, bence adamin da o kadar yaslanip kul olmasi cok anlamsizdi. sonucta eger sadece gucunu aliyorsa rejerasyonunu durdurmasi gerekirdi. rejenerasyonu bir de geriye almasi sacma.. bence de çok saçmaydı ama sonra heroes u izlemek için bahane buluyorum ya kendime, o bakımdan buna da bahane buldum, alırken aynı zamanda öldürdü bence yani hem gücünü aldı hem öldürdü, ama gücünü aldığı için ölmedi, aldıktan sonra öldürdü. öyle yani bence. yoksa çok aptalca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mendoza said: I warned him, if he did not choose his path, it i will be chosen for him o kısım diil ya sarı şeyi yerken hiro, bişiler dedi sora ando bi şaşırma efekti verdi fln sora da hiro uçtu gitti o kısmın başından bahsediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 yedigin boktur tarzi seyler soyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 sirtlan boku var dedi icinde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 oha ! ulen herkes birbirine kumpas kuruyo dizi heroes olmaktan çıktı komplo teorisine döndü. peter ın ölmesini engelleyen sylar mıydı şimdi ? peter böyle dedi ama onun arkasında başka bişi de olabilir. ama sylar yapmışta olabilir. her bi halt beklenir ondan. de baba petrelli okadar aptal deildir yani sylar ın olayını da çakar eğer bişi warsa. matt'e gelince kesin durumun farkındadır leb demeden zihnini okumuştur dafnenin.ayrıca matt in gelecekte gördükleri şuan için hala olacak olan şeyler çünkü zamanın akışını değiştirecek bişey olmadı daha.alakasız oldu sanki.gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 o halde matt çocuğu sırf daha inandiciri olmak için mi yapiyor? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 eregorn2 said: olayı çözdüm abi Olay şudur: Peter bütün güçlerini babasına vermiştir... Sylar ın gücünü nasıl aldığını öğrendiyi için yeni nesil sylar olcak... güçleri ememediği için katil olcak ve gelecekte terörist olarak geçecek... kendini iyileştirme gücü olmadıı için yüzünde yara izi kalcak... olay budur abi... evet senaristlerden biride benim... önceki bölümde çözmüştüm... halada ısrar ediom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Scheriff said: Mendoza said: I warned him, if he did not choose his path, it i will be chosen for him o kısım diil ya sarı şeyi yerken hiro, bişiler dedi sora ando bi şaşırma efekti verdi fln sora da hiro uçtu gitti o kısmın başından bahsediorum sırtlan boku yediğini söyledi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Bende orayı kaç kere geri aldım anlamadım :P demek öylyemiş ha hahah iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ehh heroes iyice boka sardı bence, artık hiç tat vermiyo bana sadece izlemiş olmak için izliyorum, tam 2. sınıf kolpa bişey oldu, yok kız overload oluyo uçak düşecek elimi tut kurtulalım, sylar da 6 yaşında cocuk gibi manipüle oluyo, babanım ben senin annen seni bogmaya çalıştı! oo hemen senin tarafına geçeyim kardeşimi camdan atayım aammaa tam düşerken kaldırayım az ölmesin, senaristlerin kafa iyi bune biçim senaryo lan bırakıyorum diziyi, saglıcakla kalın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 abi bu ne cirkin, ne kadar mantik hatalariyla dolu ne angutca bir dizidir yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Ben cidden bu senaristlerin para kazandigina inanamiyorum ya. Abi her bolumden sonra birini dovesim geliyor yani, sezon sonlarinda olduresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 biz de mi oturup senaryo yazsak lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Jahrein said: gelen olarak hiroz... - Molly: Abi mohinder yaratık oldu, matt 1 haftadır afrikada. Bu kız kimsesizler yurdunda mı yaşıyo?! spo 1. yada 2. bölümde mohinder mayayla konuşurken mollyi şuraya yerleştirdiğim iyimi olmuş gibi bişey söylüyor.Yolladi yani Molly i biyerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 hero ando takıldı kaldı orda hala çözemedim onların olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar