Revenqe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Sawer said: soldaki bildiğimiz sylarda sağdaki adam kim tanıdık geliyor ama çıkaramadım. sağdaki Sawyer Sawer dikatli bakmamışsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 olaylar çok mu hızlı geçiyor yoksa ben mi aranıyorum.küçük zenci elemanın bir anda annesine benzeyen kadını sorgusuz sualsiz kabullenişi, anında özel güçlerine dair konuşmalar...ilk iki sezonda bir bölüme bedel bir buluşmaydı bu.onu bırak hikaye on koldan anlatılıyor bayıyorum.losttu şuydu buydu derken bir bölümde bir karakter üzerine yoğunlaşılmasına alışmışız yormayın bizi da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Drall said: iyide claire'ın iyileşme özelliğini aldı geri getirebilir unutmaktan kastın haitilinin silmesiyse. yok değilse hatırlamıyorum onu unutmak derken şu ölümden döndüğünde gitmişmiydi bütün özellikleri? gittiydiyse niye gittiydi hatırlatabilecek olan varmı acep unutmuşum demekki boşa küfretmiş olmuyim senaristlere :D özelliklerini kaybetmedi. kaybetse 0 olurdu gücü. ilk aldığı özellik halen duruyor. ayrıca hepsini duydu syler ordaki arabada beni öldürmek istemen dedi gözlüklü herife. o yüzden yaklaştı hatta onlara doğru. bende öyle sandım ilk ama 2. kere izliyince anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Dennis said: oha adam hala banlanmamıs, bunun da gucu banlanmamak galiba. HAHHAHAAH şimdi gördüm bunu, +terazi. O değil de, okula gitmesem mesela, proje yapsam, çıkınca Heroes indirip izlesem. Hmm, hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 3x06 promo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Jahrein said: "sylar da büyük adammış vesselam" dedirten 3.4. ve 5. bölümlerden sonra başka temalar içeren bölümlerini beklediğim dizi :D Bu eksisözlük agzi da komik duruyo bi yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bu gün gelcekmi? yoksa bi haftalık tatilimi kullanıo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 @eregorn: yarın sabah 7-8 gibi düşer nete heralde, yayın saati buraya göre sabah 5 mi 6 mı ne oluyo zaten yarın dediim bugun oldu tabi saat 12 yi geçtii için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ilk bölümü izledim , kötü olduundan 2. bölüme geçmedim ama çekiorum her haftada 2 den 5 e kadar duruo. Ne durumda heroes iyi gidio mu . izliim mi nedir, üşeniorum çünkü çok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 fena diil biraz karışıklaşıo işler izleme bence onun yerine pb izle daha kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 pb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 sanırım prison break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 heroes bence gayet iyi gidiyor şuan. 2. sezona oranla çok çok iyi gidiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 heroes fena diil ama öncelik olarak gene pb* derim prison break* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ikisi de izlenir gayet iyi gidiolar yeni sezonda bi de 2 sayfa öncekilere itafen bu banlanmama gücü olan ben miyim anlamadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Yok, bir arkadas tum dizilerin konularına direk bolumlerde ne oldugunu acık secik yazıyordu kufur de ederek, garbage dahil diger bolumlerde de baya teror estirdi ve baya da banlanmadı, ona yazmıstım, onun mesajları silinince ole havada kalmıs mesajım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 gene oha baba petrelli kenseiyi emdi bitirdi, kendi iyilesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 tv de izliyorsun sanırım aqila? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 yessir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 baba uberallesmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 torrente düşmüş izleyelim o zaman ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 claire çok bayıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bokunu çıkardılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 GEd said: claire çok bayıyor ya ni havalara girdi deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 1. peter o güçlerini söke söke geri alır bence. 2. claire eet baydı. lifetime virgin haha bide yani adam topluya topluya o embesil elinden doğalgaz çıkaran adamı almış püüh sana monroe öldü mü şimdi? bu mu yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar