Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olaylar çok mu hızlı geçiyor yoksa ben mi aranıyorum.küçük zenci elemanın bir anda annesine benzeyen kadını sorgusuz sualsiz kabullenişi, anında özel güçlerine dair konuşmalar...ilk iki sezonda bir bölüme bedel bir buluşmaydı bu.onu bırak hikaye on koldan anlatılıyor bayıyorum.losttu şuydu buydu derken bir bölümde bir karakter üzerine yoğunlaşılmasına alışmışız yormayın bizi da...
Mesaj tarihi:
Drall said:
iyide claire'ın iyileşme özelliğini aldı geri getirebilir unutmaktan kastın haitilinin silmesiyse. yok değilse hatırlamıyorum onu unutmak derken şu ölümden döndüğünde gitmişmiydi bütün özellikleri? gittiydiyse niye gittiydi hatırlatabilecek olan varmı acep unutmuşum demekki boşa küfretmiş olmuyim senaristlere :D

özelliklerini kaybetmedi. kaybetse 0 olurdu gücü. ilk aldığı özellik halen duruyor.

ayrıca

hepsini duydu syler ordaki arabada beni öldürmek istemen dedi gözlüklü herife. o yüzden yaklaştı hatta onlara doğru. bende öyle sandım ilk ama 2. kere izliyince anladım

Mesaj tarihi:
Dennis said:
oha adam hala banlanmamıs, bunun da gucu banlanmamak galiba.

HAHHAHAAH şimdi gördüm bunu, +terazi.
O değil de, okula gitmesem mesela, proje yapsam, çıkınca Heroes indirip izlesem. Hmm, hmm...
Mesaj tarihi:
Jahrein said:

"sylar da büyük adammış vesselam" dedirten 3.4. ve 5. bölümlerden sonra başka temalar içeren bölümlerini beklediğim dizi :D

Bu eksisözlük agzi da komik duruyo bi yerden sonra.
Mesaj tarihi:
@eregorn: yarın sabah 7-8 gibi düşer nete heralde, yayın saati buraya göre sabah 5 mi 6 mı ne oluyo zaten

yarın dediim bugun oldu tabi saat 12 yi geçtii için :)
Mesaj tarihi:
ilk bölümü izledim , kötü olduundan 2. bölüme geçmedim
ama çekiorum her haftada
2 den 5 e kadar duruo. Ne durumda heroes iyi gidio mu . izliim mi nedir, üşeniorum çünkü çok =)
Mesaj tarihi:
Yok, bir arkadas tum dizilerin konularına direk bolumlerde ne oldugunu acık secik yazıyordu kufur de ederek, garbage dahil diger bolumlerde de baya teror estirdi ve baya da banlanmadı, ona yazmıstım, onun mesajları silinince ole havada kalmıs mesajım ;)
Mesaj tarihi:

1. peter o güçlerini söke söke geri alır bence.
2. claire eet baydı. lifetime virgin haha

bide yani adam topluya topluya o embesil elinden doğalgaz çıkaran adamı almış püüh sana

monroe öldü mü şimdi? bu mu yani :D

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...