Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

300

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben tarih sınavına girecem diye izledim ve çok beğendim.. ama yanlış yunluş yapmışlar! bi doğru cevabım yok!! Kaldım!!! Paramı geri isterim ve Frenk midir ne halt ise onu da dava edicem!! Bekle Holliwut intikamım acı olacak!!
Mesaj tarihi:
film iyiydi bence,
[spo]kadının vermesini saymazsak[/spo]
kız arkadasımla gıttım cıkarken gobegımı ıcıme cekmekten karnım agrıdı :)
Mesaj tarihi:
[spo]etklieyici sahneleri olan etklieyici bir filmdi, ama theron un hain olduğunun, dökülen altınlar sayesinde kanıtlanmış olması çok basitti beni tatmin etmedi, gıcık oldum.[/spo]
Mesaj tarihi:
Tuor_annare
yazdığım şeyi düzgün okumadın heralde, diyorum ki işte o üzerinde pers kralının resmi olan altınlar kanıtlıyor konseye o adamın hain olduğunu, yani tesadüfen oldu bu, hiç çaba sarfedilmedi, o altınlar o sırada adamın yanında olmasaydı ne olacaktı, bu olay çok basit bi şeklide sonuçlandırılmış saçma olmuş.

[ Mesaj 26 March 2007, Monday - 21:41 tarihinde, ucanadam tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
savaş sahneleri özelliklede ilk savaş sahnesi almost orgasmic denicek kadar güzelken film gerçekten bayık ve sıkıcı geldi bana...

kraliçenin olduğu her sahnede bayılıyodum artık role hiç uymayan yapmacık bir duruşu vardı bence
Mesaj tarihi:
çok büyük ümitlerle izledim. cok güzel action, bayaa mistik olaylar falan beklerken gladyatör ya da troy izlerken buldum kendimi. karizma pers birimleri/birlikleri dişinda ne aradiğim action u ne de bekledigim şeyleri buldum. (tek artisi karizma pers birimleriydi :P)
Mesaj tarihi:
verdiğim paranın karşılığını aldım. aradığımı bulamadım diyenler ne bekliyor anlamadım. şuan sinemalardaki en iyi film.

[ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 19:55 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
şu başlığı bi takip edeyim dedim avrupadan, antik yunana, spartadan perslere, türklere, dorlara, kolonilere, boylara çok pis göndermeler yapılmış karman çorman olmuş ortalık. yüzyıllar birbirine girmiş.

edit: imla

[ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 22:25 tarihinde, xueshen tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yok abi show them no mercy AAHUHAA diye baardıkları yerdeki adamın asaleti hele bi yerde metal giriyoda gaza geliyolar falan orda adamın şekli şemali son derece şugar abi ben beendim yani. adamı şimdi iki dakkada madara etme dasaaa beendik diyemi yapıyosun :P
  • Yeni Oluştur...