Sensible Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Efsaneyi anlatan fantastik bir film için çok şişirilmiş demek anlamsız bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Valla çok güzeldi.. Ben filmi film oldugu icin izledim. Tarih bilgimi geliştirsin diye değil.. Ve hoşuma gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ben tarih sınavına girecem diye izledim ve çok beğendim.. ama yanlış yunluş yapmışlar! bi doğru cevabım yok!! Kaldım!!! Paramı geri isterim ve Frenk midir ne halt ise onu da dava edicem!! Bekle Holliwut intikamım acı olacak!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 film iyiydi bence, [spo]kadının vermesini saymazsak[/spo] kız arkadasımla gıttım cıkarken gobegımı ıcıme cekmekten karnım agrıdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 mğmğmeğemğmeğ beni böyle sev seveceksen oldugum gibi göreceksen diye bi sarkı vardı bi türkan soray filminde onu söleseydinya kız arkadasına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 O kadar cok klise vardi ki, yani kan kustum film boyunca. Mumkunse almiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 [spo]etklieyici sahneleri olan etklieyici bir filmdi, ama theron un hain olduğunun, dökülen altınlar sayesinde kanıtlanmış olması çok basitti beni tatmin etmedi, gıcık oldum.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 altınların üstünde pers kralının kocaman kafası vardı daha nolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 klişe ama, gerizekalı amerikalılar için yapılmış bir film gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Tuor_annare yazdığım şeyi düzgün okumadın heralde, diyorum ki işte o üzerinde pers kralının resmi olan altınlar kanıtlıyor konseye o adamın hain olduğunu, yani tesadüfen oldu bu, hiç çaba sarfedilmedi, o altınlar o sırada adamın yanında olmasaydı ne olacaktı, bu olay çok basit bi şeklide sonuçlandırılmış saçma olmuş. [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 21:41 tarihinde, ucanadam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 savaş sahneleri özelliklede ilk savaş sahnesi almost orgasmic denicek kadar güzelken film gerçekten bayık ve sıkıcı geldi bana... kraliçenin olduğu her sahnede bayılıyodum artık role hiç uymayan yapmacık bir duruşu vardı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 çok büyük ümitlerle izledim. cok güzel action, bayaa mistik olaylar falan beklerken gladyatör ya da troy izlerken buldum kendimi. karizma pers birimleri/birlikleri dişinda ne aradiğim action u ne de bekledigim şeyleri buldum. (tek artisi karizma pers birimleriydi :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 lan canım acaip enginar çekti!(no offense) annem yanımda olsa yarın isterdim yapsın.. yemeksepetinde enginar bulunur mu acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 verdiğim paranın karşılığını aldım. aradığımı bulamadım diyenler ne bekliyor anlamadım. şuan sinemalardaki en iyi film. [ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 19:55 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 üç beş güzel ekşın sahneis dışında hiçbir şey yoktu filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 şu başlığı bi takip edeyim dedim avrupadan, antik yunana, spartadan perslere, türklere, dorlara, kolonilere, boylara çok pis göndermeler yapılmış karman çorman olmuş ortalık. yüzyıllar birbirine girmiş. edit: imla [ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 22:25 tarihinde, xueshen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Derslerden dolayı gidememiştim.Sonunda isyan ettim salladım ders mers gittim vallahi.Çok pis gaza geldim verim elime bir kalkan ve kılıç!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 ama kral karizmatik herif şimdi allahı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Ya Gerard Butler'in karizması o :D Ben Xerxes'i daha çok sevdim.Tapılası insan cidden tam kral tipi yaratmış Frank Miller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 yok abi show them no mercy AAHUHAA diye baardıkları yerdeki adamın asaleti hele bi yerde metal giriyoda gaza geliyolar falan orda adamın şekli şemali son derece şugar abi ben beendim yani. adamı şimdi iki dakkada madara etme dasaaa beendik diyemi yapıyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 ya ben halla bunlara gülüyorum yahu.. bu hafta değil bi sonraki hafta ben de yapıcam (o zaman boşum bak, söz yapıcam bi iki tane) MUAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 ahaha çok iyiler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar