Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Anime konu olarak nekadar saçma ve iş tutmaz gözüksede içindeki akıl oyunlar piskolojik yaklaşımlar birçok düşüncenizi altüst ediyor. Konu: Bored with his deteriorating world and the laconic way of his fellows, shinigami Ryuuk drops his Death Note on Earth and watches to see if it stirs up anything interesting. His plan succeeds beyond his wildest expectations when the Death Note is found by brilliant high school senior Light Yagami, who is also bored with a world he considers rotten. Although initially he regards the book as a prank, Light soon discovers, through experimentation, that the book's claim is true: picture a person in your mind as you write the person's name in the Death Note, and that person dies 40 seconds later of of a heart attack (although a different time frame and manner of death can be specified). Armed with that power, Light sets out on a quest he sees as noble: make the world a better place by eliminating all its criminals using the Death Note. Soon cast as the mysterious “Kira” (a Japanese pronunciation of the English “killer”) in the media and on the Internet, some take exception to his playing god, most notably the police and the enigmatic master detective L, who resolves to do everything in his power to stop Kira. Light counters by doing everything in his power to prevent people from identifying or interfering with him, even if that means getting rid of people investigating him. P.S:Mangasınıda animesi kadar başarılı okumanızı öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Türkçe alt yazılı bölümleri için, buyrun; http://www.animemadness.org/site/fansub/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Krusty link icin tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Death not filminin posteri japonyada fazlasıylan tutulan ama bizim sinamalarımızda gösterilmeyen bir film :S Animedeki karakterler Yagami Light Amane Misa L[ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 12:18 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 selam, animesinin ilk bölümünü izledikten sonra gece geri kalan 10 bölümü de iştahla izledim :) gerçekten çok güzel. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 16. bölümden sonra bence güzelliğini cok bozdu. 18 bölümünde uyuya kalıcaktım. insallah böyle dvm etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 http://www.deathnote7.com/ adresinden bölümleri takip edebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 filminin bir kısmına baktım youtube'dan, hoşuma gitmedi nedense. ryuk un tip iyi olmuş o kadar ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 filmi çok kötü açıkcası Ryuk ile L mangadaki tiplerle birebir uyuşuyorda diğerleri hiç benzememiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 sölemeden geçemiycem anime si mangasının yanında çok sönük kalıyor :D ama yinede iyidir ama mangasını tavsiye ederim. Zaten mangasını okuyanlar anlar ne demek sitediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 bitmeyen serileri izlememek gibi bir huyum var.Bitse de artık bende izleyebilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 selam, şimdi mangayı da merak ettim :) saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 film rezalet, shinigami olmus balon shrek=D ama animenin ve giriş müziğinin hastasıyız o ayrı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Death note 19 subbed [kuro-hana] http://www.animenoobs.com/%5Bkuro-hana%5DDeath%20note%2019%5BE143E547%5D.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Evet bencede filmi çok kötüydü. Animeye devam. Not: Zaten ben mangasının animesinden kötü oldupu birşey duymadım daha. Herzaman için mangası animeden daha iyi olmuştur bu tarz şeylerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 torrent olarak şu ana kadar çıkanları toptan içereni var mı ? (aradım varsa da gözümden kaçmıştır, en fazla 1-11 buldum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 1-12 buldum ben ama seeder/leecher yok. Tek tek çok daha hızlı çekersin. http://www.mininova.org/tor/552380 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Bu arada filmde yagami animedeki L'e daha çok benziyor. Fİlmdeki L ise kimseye benzemiyor. Zaten kimse kimseye benzememiş çekmeleri bile hataydı bence filmi. Şayet önce filmini izlesem hayatta animesini izlemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Dn 20. bolumde açılış ve kapanış videoları değişti Açılış: http://www.youtube.com/watch?v=pj40QXrJzCg Cesaret gerektiren bir açılış müziği olmuş :) eski açılış müziği çok daha hoştu bence Kapanış: http://www.youtube.com/watch?v=JkvvOlyrD7M [ Mesaj 28 February 2007, Wednesday - 11:24 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 tam girdim yeni açılış müziğinin linkini vermek içini, verilmiş zaten :) ilginç olmuş, benim hoşuma gitti. aslında müzikten daha çok açılış videosu hoşuma gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 indirdim ispanyolca çıktı ya : insan belirtir dilini.. neyse teşekkürler tek tek indireyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Bu sefer çok beklettiler :S Dn 20 [KUBUS] http://www.box.net/index.php?rm=box_v2_download_shared_file&file_id=f_46619113 whats up fuanzai ippai hanzai kienai towa ni!whats up fuanzai ippai!urami ni wana dare down? hobaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Death Note Episode 21 [KURO-HANA] http://kuro-hana.edwardk.info/%5Bkuro-hana%5D%20Death%20Note%20-%2021%20%5BF3B873BF%5D.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 O_o 21 çımış perşembe değilmiydi death note çıkış zamanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Best Newcomer oldu Death Note, haber vereyim dedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar