Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Bilgisayarda okumak için Conan (Conan'la ilgili herşey) The Mighty Thor Captain America Spider-Man (Amazing, Spectacular, Peter Parker, Ultimate vs..) X-Men (normal X-Men, New X-Men, Uncanny X-Men, Ultimate...) Avengers (New Avengers, Ultimate...) Wolverine D&D çizgi romanları (Drizzt, Dragonlance felan var mesela) Frank Miller çizgi romanları Mike Mignola çizgi romanları arıyorum. elinde bulunduran veya dc++'den felan indirebilecek varsa çok memnun kalırım. bunun dışında tavsiye edecekleriniz de olabilir misal. [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 00:18 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 eger manga düşünürsen. 1990dan beri devam eden berserki önerebilirim Kishimoto Seishi'nin 666 Satan mangasını onerebilirim kendisi Narutonun çizerinin kardeşi oluyor. berserk http://www.thehawks.org/ 666 satan http://www.stoptazmo.com/666satan/ Eğer rapid üyeliğin varsa http://www.forumuz.biz/forumdisplay.php?f=267 adresinden istediğin birçok çizgi romana ulaşabilirsin [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 02:54 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 manga istemiyorum ya, normal çizgi roman olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 torrentten sürekli çizgi roman indirenler varmış valla istiyorum ben, dvd'ye çekip yollayın bana. torrent kullanamıyorum, kıbrısta p2p çalışmıyor. dc++ kullanamıyorum, kıbrısta p2p çalışmıyor. 500-600 bölümlük çizgi romanları tek tek rapidshare'den indirmek işkence. şöyle elinde geniş arşivi olan kişiler varsa gerçekten çok mutlu olurum. Spider-Man, Wolverine, X-Men, Batman, Supergirl, Thor, Hulk, Fantastic-Four, Ghost Rider, Arana, Avengers, Conan, Spawn, Hellboy, Gen13, Teenage Mutant Ninja Turtles, JLA şunlar varsa elinizde, valla über bişi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 jla supergirl falan okuma bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 demonoid.com da çizgiroman kısmı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 torrent diyorsun arcane. p2p çalışmadığından bahsettim ya. ben sizde var mı diye soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 2. mesajının tamamını okumadan postlamıştım, çok kötüymüş p2p olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 bende var herşeyi cekiyorum hatta, dur daha ultimate spidey'nın yenı sayısını cekmemiştim hemen cekiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 özelden adresini yollarsan boş dvd aldığımda(25lik kutuyu dün bitirdim) sana postalarım (eğer çok istemezlerse kargoyle , yoksa ptt ile gönderirim - kıbrıs ücretleri ne kadar bilmiyorum.) Dur bendekilerin listesini çıkartayayim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 p2p sorununu da şuradan aşabilirsin [spo]MARVEL Marvel Ultimate Universe Ultimates Ultimates 2 Ultimate Adventures The Ultimates Annual #1 The Ultimates Annual #2 Ultimate Fantastic Four Annual #1 Ultimate Fantastic Four Annual #2 Ultimate Spider-Man Annual #1 Ultimate Spider-Man Annual #2 Ultimate X-Men Annual #1 Ultimate X-Men Annual #2 Ultimate DareDevil & Elektra Ultimate Elektra Ultimate Fantastic Four Ultimate Galactus Trilogy Ultimate Nightmare Ultimate Secret Ultimate Extinction Ultimate Iron Man Ultimate Marvel Team-Up Ultimate Spider-Man Super Special Ultimate Six Ultimate Spider-Man Ultimate Vision Ultimate War Ultimate Wolverine VS Hulk Ultimate X4 ---------- Marvel Zombies Spiderman Reign Spiderman & Wolverine Wolverine Origin Fantastic Four First Family Marvel vs. DC Silver Surfer - Annihilation Kraven's Last Hunt Earth X Universe X Paradise X Friendly Neighborhood Spider-Man Alex Ross' Marvels What If Conan Lost in The Marvel Universe New X-Men X-Men - Phoenix EndSong & Warsong X-Men - The Dark Phoenix Saga 1602 & New World ---------- Civil War Prelude 00 The Sentry Vol 1 01 Avengers Disassembled 02 Pulse 03 Enemy of the State 04 Winter Soldier 05 Secret War 06 Extremis 07 Captain America 08 Spider Man 09 The Sentry 10 House of M 11 Decimation 12 New Avengers 13 Spiderman - The Other 14 Pre Civil War 15 Execute Program 16 Civil War 17 Misc 18 The Initiative ---------- OTHERS ---------- Preacher Sin City Asterix V for Vendetta 300 Fables Books of Magic Alien Worlds Darkchylde Amme Freaks Alan Moore's Lost Girls Albion Watchmen Ascend Dragonlance - The Legend of Huma Michael Moorcock's Multiverse Elric , Stormbringer The Witching Warren Ellis - Fell Death - The High Cost Of Living (Sandman) Death - The Time Of Your Life (Sandman) Little Endless Storybook (Sandman Face Faith Heartland House on the Borderland I Die at Midnight Kill Your Boyfriend Lucifer - Nirvana Mr Punch Tainted The Mystery Play Veils Vertigo Rave Welcome Back to the House of Mystery Why I Hate Saturn ---------- Enki Bilal Dormant Beast Going native Leader's Surprise Nikopol Trilogy The Cruise of Lost Souls The Hunting Party The Town That Didn't Exist ---------- Superman Kingdom Come Kingdom Red Son Justice ---------- Batman Dark Knight Returns Dark Knight Strikes Again War on Crime[/spo] [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 18:28 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ben bizzat geliyim sana dvd leri alıp gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Batman : The Killing Joke (joker serisi) çıokmadı türkiyede değilmi? Onu bulabilsem çok güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Killing Joke vardı bende - ingini upload edebilirim eğer yüklediğim dvdyi bulursam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Süper olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 buldum. rapidliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ahanda çok teşekür ederim şimdiden^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 http://rapidshare.com/files/31495483/The_Killing_Joke.cbr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Saol Gerge Valla İyi Geldi Özellikle Sonu Çok Hoşuma Gitti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 işte civil war ın kısa bir özeti http://www.cizgiroman.gen.tr/dosya.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 *.cbr leri neyle açabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 http://www.geocities.com/davidayton/CDisplay cok guzel bi oaly backgorundın rengini cok yi değiştiriyo rahat okuma imkanı sağlıyo guzel oldu cbr işi cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 cbr ve cbz aslen cdisplay dosyalarıdır. ama winrar ile de açabilirsin. winrar ile açtığında, ortaya jpg dosyaları çıkacaktır. ben şöyle yapıyorum: winrar ile açtığımda çıkan dosyaları, bir klasöre atıyorum (misal New Avengers klasörü altında #23 klasörü), sonra ordaki jpgleri sırayla okuyorum. cdisplay programını kullanmayı denedim ama alışamadım. windows'un image viewer'i daha kolay geliyor bana. belki kasılsa cdisplay'den daha fonksiyonel bir program yapılabilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 page up page down x le close işte yahu nesine alışamadınki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 cbr uzantısı değiştirilmiş rar dosyası , cbz zip dosyası. Alternatifler için: Comical CDisplayEX CDisplay Unofficial Upgrage Arşiv Programları : Thumbnail ComicRack (bunun reader da var) [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 08:23 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar