Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Bilgisayarda okumak için Conan (Conan'la ilgili herşey) The Mighty Thor Captain America Spider-Man (Amazing, Spectacular, Peter Parker, Ultimate vs..) X-Men (normal X-Men, New X-Men, Uncanny X-Men, Ultimate...) Avengers (New Avengers, Ultimate...) Wolverine D&D çizgi romanları (Drizzt, Dragonlance felan var mesela) Frank Miller çizgi romanları Mike Mignola çizgi romanları arıyorum. elinde bulunduran veya dc++'den felan indirebilecek varsa çok memnun kalırım. bunun dışında tavsiye edecekleriniz de olabilir misal. [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 00:18 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Admin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 eger manga düşünürsen. 1990dan beri devam eden berserki önerebilirim Kishimoto Seishi'nin 666 Satan mangasını onerebilirim kendisi Narutonun çizerinin kardeşi oluyor. berserk http://www.thehawks.org/ 666 satan http://www.stoptazmo.com/666satan/ Eğer rapid üyeliğin varsa http://www.forumuz.biz/forumdisplay.php?f=267 adresinden istediğin birçok çizgi romana ulaşabilirsin [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 02:54 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ]
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 manga istemiyorum ya, normal çizgi roman olsun :)
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 torrentten sürekli çizgi roman indirenler varmış valla istiyorum ben, dvd'ye çekip yollayın bana. torrent kullanamıyorum, kıbrısta p2p çalışmıyor. dc++ kullanamıyorum, kıbrısta p2p çalışmıyor. 500-600 bölümlük çizgi romanları tek tek rapidshare'den indirmek işkence. şöyle elinde geniş arşivi olan kişiler varsa gerçekten çok mutlu olurum. Spider-Man, Wolverine, X-Men, Batman, Supergirl, Thor, Hulk, Fantastic-Four, Ghost Rider, Arana, Avengers, Conan, Spawn, Hellboy, Gen13, Teenage Mutant Ninja Turtles, JLA şunlar varsa elinizde, valla über bişi olur.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 demonoid.com da çizgiroman kısmı var.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 torrent diyorsun arcane. p2p çalışmadığından bahsettim ya. ben sizde var mı diye soruyorum.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 2. mesajının tamamını okumadan postlamıştım, çok kötüymüş p2p olmaması.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 bende var herşeyi cekiyorum hatta, dur daha ultimate spidey'nın yenı sayısını cekmemiştim hemen cekiyim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 özelden adresini yollarsan boş dvd aldığımda(25lik kutuyu dün bitirdim) sana postalarım (eğer çok istemezlerse kargoyle , yoksa ptt ile gönderirim - kıbrıs ücretleri ne kadar bilmiyorum.) Dur bendekilerin listesini çıkartayayim sana.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 p2p sorununu da şuradan aşabilirsin [spo]MARVEL Marvel Ultimate Universe Ultimates Ultimates 2 Ultimate Adventures The Ultimates Annual #1 The Ultimates Annual #2 Ultimate Fantastic Four Annual #1 Ultimate Fantastic Four Annual #2 Ultimate Spider-Man Annual #1 Ultimate Spider-Man Annual #2 Ultimate X-Men Annual #1 Ultimate X-Men Annual #2 Ultimate DareDevil & Elektra Ultimate Elektra Ultimate Fantastic Four Ultimate Galactus Trilogy Ultimate Nightmare Ultimate Secret Ultimate Extinction Ultimate Iron Man Ultimate Marvel Team-Up Ultimate Spider-Man Super Special Ultimate Six Ultimate Spider-Man Ultimate Vision Ultimate War Ultimate Wolverine VS Hulk Ultimate X4 ---------- Marvel Zombies Spiderman Reign Spiderman & Wolverine Wolverine Origin Fantastic Four First Family Marvel vs. DC Silver Surfer - Annihilation Kraven's Last Hunt Earth X Universe X Paradise X Friendly Neighborhood Spider-Man Alex Ross' Marvels What If Conan Lost in The Marvel Universe New X-Men X-Men - Phoenix EndSong & Warsong X-Men - The Dark Phoenix Saga 1602 & New World ---------- Civil War Prelude 00 The Sentry Vol 1 01 Avengers Disassembled 02 Pulse 03 Enemy of the State 04 Winter Soldier 05 Secret War 06 Extremis 07 Captain America 08 Spider Man 09 The Sentry 10 House of M 11 Decimation 12 New Avengers 13 Spiderman - The Other 14 Pre Civil War 15 Execute Program 16 Civil War 17 Misc 18 The Initiative ---------- OTHERS ---------- Preacher Sin City Asterix V for Vendetta 300 Fables Books of Magic Alien Worlds Darkchylde Amme Freaks Alan Moore's Lost Girls Albion Watchmen Ascend Dragonlance - The Legend of Huma Michael Moorcock's Multiverse Elric , Stormbringer The Witching Warren Ellis - Fell Death - The High Cost Of Living (Sandman) Death - The Time Of Your Life (Sandman) Little Endless Storybook (Sandman Face Faith Heartland House on the Borderland I Die at Midnight Kill Your Boyfriend Lucifer - Nirvana Mr Punch Tainted The Mystery Play Veils Vertigo Rave Welcome Back to the House of Mystery Why I Hate Saturn ---------- Enki Bilal Dormant Beast Going native Leader's Surprise Nikopol Trilogy The Cruise of Lost Souls The Hunting Party The Town That Didn't Exist ---------- Superman Kingdom Come Kingdom Red Son Justice ---------- Batman Dark Knight Returns Dark Knight Strikes Again War on Crime[/spo] [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 18:28 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ben bizzat geliyim sana dvd leri alıp gerge.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Batman : The Killing Joke (joker serisi) çıokmadı türkiyede değilmi? Onu bulabilsem çok güzel olur.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Killing Joke vardı bende - ingini upload edebilirim eğer yüklediğim dvdyi bulursam
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 buldum. rapidliyorum
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ahanda çok teşekür ederim şimdiden^^.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 http://rapidshare.com/files/31495483/The_Killing_Joke.cbr
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Saol Gerge Valla İyi Geldi Özellikle Sonu Çok Hoşuma Gitti =)
cado Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 işte civil war ın kısa bir özeti http://www.cizgiroman.gen.tr/dosya.asp
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 http://www.geocities.com/davidayton/CDisplay cok guzel bi oaly backgorundın rengini cok yi değiştiriyo rahat okuma imkanı sağlıyo guzel oldu cbr işi cok
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 cbr ve cbz aslen cdisplay dosyalarıdır. ama winrar ile de açabilirsin. winrar ile açtığında, ortaya jpg dosyaları çıkacaktır. ben şöyle yapıyorum: winrar ile açtığımda çıkan dosyaları, bir klasöre atıyorum (misal New Avengers klasörü altında #23 klasörü), sonra ordaki jpgleri sırayla okuyorum. cdisplay programını kullanmayı denedim ama alışamadım. windows'un image viewer'i daha kolay geliyor bana. belki kasılsa cdisplay'den daha fonksiyonel bir program yapılabilinir.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 page up page down x le close işte yahu nesine alışamadınki.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 cbr uzantısı değiştirilmiş rar dosyası , cbz zip dosyası. Alternatifler için: Comical CDisplayEX CDisplay Unofficial Upgrage Arşiv Programları : Thumbnail ComicRack (bunun reader da var) [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 08:23 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar