Soulless Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Neyse biraz takilicam bende , Vega Tanaka isim bilmeyenler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 gunlerdir ders calisiyordum falan oyuna hic giremedim. gayette oynuyorum arkadasim :P niye boyle diyorsunuz cok ayip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 abi bende eve de karar kıldım geliyorum çekmeye başladım, hangi serverdasınız nasıl oluyor bu işler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Oyunda tek server var. Tutorial 4-5 saat sürüyor dikkatli dikkatli oyna onu sonra da bi Punisher al.(oyuna alışana kadar Amarr'la oyna bence. En iyi başlangıç gemileri onlarda.-kişisel görüşüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 abi peki ben savaşçı felan olmak istiyorum nası bir yol çizeyim? hangi ırk daha iyidir bunun için bi de hep tek gemiyle mi takılıyoz? filo sahibi olabiliyomuyuz ilerde? şirket yöneticisi felan olan adamlar nabıyo tek gemiyle mi taklılıyo hep bir de ben 14 day trial i indiriyorum bittiği zaman trial, bu REVELATIONS paketiyle birlikte nerden alıcam bu oyunu? almam gerekli mi illa ya da digital download olayı felan var mı [ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 14:31 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 oyun digital satılıyor zaten(19.99$ - bir ay oyun süresi dahil) , görev paketlerine de ayrı ücret vermek diye bişey yok. skilllerde limit yok istediğin skilli istediğin kadar kasabiliyorsun. yinede bi build yazayim(stat açısından): amarr khanid perception +2, memory +2, willpower +1 istediğin kadar gemi alabilirsin(zaten alıcaksın da; biraz acımasızdır eve:gemin düşürüldüşünde gidip yenisini bulacaksın.)ama aynı anda iki gemi kullanmak diye bişey yok. ne olursa olsun ilk önce learning skillerini level 5'e çıkar(son level). yakında istasyonlarda yüremeye de başlayabileceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Burada da satma insanlari asmo ayip sakalini yolmayi dusunuyorum girme sakin wowa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 abi istasyonda yürüme olayı harika olacak o zaman :) iyi ya en istikrarlı en hoş oyun bu ben bunu daha öncede üç beş gün denemiştim şimdi hatırladım yeni ırklar felan eklemişler galiba o zman iki taney miydi ırk .. neyse başladım iki gün oldu geliyorum amarr çocuğuyuz bu arada her türlü yani :) [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 13:54 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Haziran sonuna doğru gelir mi o istasyonda yürüme olayı ? Oyuna bayıldım bu özellik de çıkarsa direk alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Julie Mia ile oynuorm noobum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 ya ben sıkıldım 1 aylık üyelik bitmiş bugün farklı bi yöntemle aldım olmazsa devam etmicem sanırım 2 aylık ömrü oldu koca oyunun galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Lena Mia da benim nickim 3 haftaya yakın oldu başlayalı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Yeni regionlarda Ka-Tet altında SWC Corp'unda Harria ve Harraddi nickleri ile 2 karakterim mevcut Harria Deathdealer'da empire'da NPC corp'da şu anda skill kasmakta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 satisi koymus azmo gene daoctada bana koymustu :p neyse oynuyorum ara ara 2.5 sene oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 oyuna yeni başlamayı düşünüyorum da hala vakit bulamadım.Şua n kullandığım bağlantı 512 Adsl, sizce rahat oynayabilir miyim bu hızla.Bir de evde 3 arkadaş paylaşıyoruz bağlantıyı, ben birşeyler indirirken mesela arkadaşların web hızı düşüyor, oyun oynarken de bu tarz bir problemim olur mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 olmaz ben dl yaparken oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Oyundaki adminlerin BoB'u kayırmasıyla ilgili skandaldan sonra topluca account kapayanlardan biriyim. Güle güle EvE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 ne yapmış adminler? bu arada ben de oynuyorum. ismim ise murat efendi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Band of Brothers diye bi guild galaksiznin 6da 1nini eleridne tutuyolardı ben bıraktığımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 peki ne gibi kayırma yapmışlar onu merak ettim. GM olsa neyse de admin olması ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyla ilgili bir link bütün linkleri vermeeye vaktim yok şu an ama commentleri takip ederseniz bulursunuz olayın iç yüzünü. http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setView/news/gameID/14/showArticle/7130 http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/thread/115219 [ Mesaj 16 March 2007, Friday - 18:17 tarihinde, TambourineMan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 freelancer tadı alınabiliniyor mu bu oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 said: ne yapmış adminler? "Adminler" dediği bir adet yapımcı, CCP'nin web sitesinden sorumlu Vincent "t20" P. adlı biri. 8-10 ay önce hileli yollardan 5-6 tane tech 2 blueprint elde ediyor kendisi için t20 ve daha sonra Reikoku (Band of Brothers) 'ya katılıyor, bikaç ay sonra da bu blueprintleri corp'a veriyor. EVE'de yapımcıların hepsi oyunu oynuyor, ama karakterleri gizli tutuluyor. t20 gerçek kimliğini birine açıkladıktan sonra laf CCP'nin kulağına gidiyor ve bütün karakterlerini donduruyorlar. Bu geçtiğimiz yaz oluyor. Daha sonra elemanın biri BoB'un özel forumlarındaki bi PhP güvenlik hatasını kullanıp foruma giriyor ve özel mesajlardan t20'nin yapımcı olduğunu ve Reikoku'ya blueprintler verdiğini öğreniyor. Forumda blueprintlerin hileli olmasıyla ilgili herhangi birşey yok ve t20'nin yapımcı olduğunu bilen 1-2 kişi var sadece corporationda. Eleman blueprintlerin hileli olduğunu varsayıp önce BoB'a şantaj yapmaya çalışıyor. BoB liderliğindeki kimse buna inanmadığı için yürü git diyorlar adama. Eleman sonra gidip CCP'ye şantaj yapmaya çalışıyor. CCP de aynı tepkiyi gösteriyor. Adam bundan sonra kendisini adalet ve özgürlük peygamberi ilan ediyor ve herkese söylemeye başlıyor. CCP suçlamaları duyunca araştırıyor (yazın sadece 2-3 tane GM var görev başında, kalan herkes tatilde, bu sefer komple araştırıyorlar), sonunda t20'nin harbiden blueprintleri hileyle elde ettiğini saptıyorlar. Bunun dışında BoB yönetimindeki kimsenin blueprintlerin gerçek doğasından haberi olmadığına karar veriyorlar. CCP açıklama yapıyor, t20 özür diliyor (işten çıkarmamaya karar veriyorlar adamı) vs. blueprintler alınıp tekrar lottery'e veriliyor. CCP açısından olay bu noktadan kapanıyor. Internal Affairs diye bir bölüm açıp GM Arkanon (En eski GM'lerden biri, süperdir) başına geçiriyorlar yapımcı ve ISD accountlarını gözetlesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 O forumları da okudum. Sevimsiz bir olay ama bence bunu için hesap kapatmaya değmez. O kadar emek vermişiz bir adamın hıyarlığı yüzünden bunu çöpe atmaya değmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 said: apache' den alıntı freelancer tadı alınabiliniyor mu bu oyunda? freelancer' dan çok daha güzel bence. eskiden oynadığımız elite' i hatırlatıyor. Hatta elite + freelancer + UO gibin birşey. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar